Επισήμανση 1: άρθρα, προϊόντα και συμβουλές που αναφέρονται εδώ, στον «ΦΥΤΡΟ» δεν υποκαθιστούν την ιατρική συμβουλή.

Στόχος μας είναι να σας παρουσιάσουμε εναλλακτικές θεραπείες και ένα ολιστικότερο τρόπο αντιμετώπισης της υγείας.

Επισήμανση 2: Συχνά παρουσιάζουμε νέες κοσμοθεωρίες, προτάσεις και ιδεολογίες, ή παραπέμπουμε με λινκ σε άλλες σελίδες. Δεν σημαίνει πως ασπαζόμαστε 
όσα πρεσβεύει ή ότι συμφωνούμε πλήρως με το περιεχόμενο σελίδων τρίτων. 

Στόχος μας είναι πάντα η σύνθεση και η ευελιξία σκέψης.

Επισήμανση 3: Μεταφράσεις κειμένων στις σελίδες μας (ΦΥΤΡΟ ) παρατίθενται μόνο για ενημερωτικούς λόγους και στα πλαίσια της προώθησης της συνειδητοποίησης των συνανθρώπων μας. 

Πάντα με τη δέουσα αναφορά στην πηγή και το συντάκτη των κειμένων και λινκ εάν υπάρχει.Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (άρθρο 10):

Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα ελευθερίας της έκφρασης. Το δικαίωμα αυτό περιλαμβάνει την ελευθερία διατήρησης της άποψης του καθώς επίσης και του δικαιώματος να αναζητά και να μεταδίδει πληροφορίες και ιδέες χωρίς τη παρέμβαση οποιασδήποτε κρατικής αρχής σε όλο το κόσμο.

Διεθνές Σύμφωνο Ατομικών και Πολιτικών Δικαιωμάτων (άρθρο 19 παρ. 1, 2):Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να έχει την άποψη του χωρίς καμία παρέμβαση.

Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει το δικαίωμα ελευθερίας της έκφρασης. Το δικαίωμα αυτό περιλαμβάνει και το δικαίωμα του καθενός να αναζητά, να λαμβάνει και να μεταδίδει οποιεσδήποτε πληροφορίες και ιδέες ανεξαρτήτως συνόρων, είτε προφορικά, είτε γραπτά ή εκτυπωμένα, σε μορφή τέχνης, ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο της επιλογής του.

Εικόνες/φωτο:

Οι φωτογραφίες που κοσμούν τα κείμενα αυτού του μπλογκ προέρχονται κυρίως από «fotosearch» ή το google/imge/search- σε διαφορετική περίπτωση αναφέρεται η πηγή.


Άδεια αναδημοσίευσης για Εκδότες και επαγγελματίες:


Eκδότες, επαγγελματίες του χώρου εντύπων ή ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης οφείλουν να έρθουν σε επικοινωνία με το συντάκτη
 ή τον διαχειριστή του ιστοτόπου και να τηρούν τη γνωστή δεοντολογία και νομοθεσία που τους αφορά…

Ακόμη κι αν εξοικονομούν χρήματα με έτοιμα κείμενα, δεν τους τιμά η τακτική τούτη: οικονομίας σε χρόνο και χρήμα.