Υπάρχουν τρόποι για να προστατεύσoυμε τον εαυτό μας από τα βαρέα μέταλλα των chemtrail και να απαλλαγούμε από αυτά.
Μια αρκετά καλή μέθοδος αποτοξἰνωσης του οργανισμού μας ακόμη και να βοηθήσει στη μείωσης της αθηρωματικής πλάκας, είναι η χηλίωση (απομεταλλ…ωση). Η ονομασία χηλίωση προέρχεται από τη λέξη «χηλή» που σημαίνει «νύχι ζώου».

Image

Αυτό αναφέρεται στον τρόπο με τον οποίο ο χηλικός παράγων, μια συνθετική χημική ουσία, η καποια πρωτείνη του σώματος, προσκολλάται σε ορισμένα μέταλλα και σχηματίζει μαζυ τους μια σύμπλοκη ένωση, η οποία περνόντας μεσα από τα νεφρά αποβάλεται από το σὠμα.

Τοξικα μόρια μετάλλων, όπως το αλουμίνιο, το βάριο, ο μόλυβδος, αλλά και τα αμέταλλα οπως το φθόριο, , εισβάλλουν σε διάφορα κύτταρα του σώματος μας και δρουν με ένα «μοριακό μιμητισμό». Αυτός ο μιμητισμός εκτοπίζει σημαντικά μόρια μετάλλων στα ανθρώπινα κύτταρα και δημιουργεί τοξικά μόρια και ετσι καταστρέφουν το κύτταρο σε επἰπεδο DNA .
Μια πολύ καλη και φθηνή ουσία απομεταλλωσης είναι και ο ζεὀλιθος.
Ο Ζεόλιθος βρίσκεται στη γη. Είναι κατάλληλος για την αφαίρεση των τοξικων μετάλλων από τους ιστούς και το αίμα. Τα μόρια του, έχουν την ικανότητα να παγιδεύουν τα τοξικά μέταλλα όλων των τύπων και να τα φυλακίζουν μέχρι να αποβληθούν από τον οργανισμό μέσω των ούρων ή κοπράνων. Επειδή αποτελείται από σωματίδια που είναι αρνητικά φορτισμένα, προσελκύει τα στοιχεία που είναι θετικά φορτισμένα σαν μαγνήτης.
Μια άλλη ουσια που δρα παρόμοια, είναι ο άργιλλος, μπετονίτης, εξου και τα λασπόλουτρα. Ο άργιλλος υπάρχει και σε μορφή δισκίων για εσωτερική χρήση, είναι δε και αυτος επισης αρνητικά φορτισμένος.Θεωρείται η τροφή θαύμα.
Επισης γενικως τα φύκια, αλλα ειδικα η Spirulina και η Chlorella εχοντας αλγινικό νάτριο, το οποίο και αυτό δρα σαν χηλική ουσία, είναι από τις πλεον αποτοξινωτικές ουσίες της φύσης.
Έχει διαπιστωθεί,ότι τα ποντίκια,στα οποία χορηγήθηκε η Spirulina και η Chlorella,απόβαλλαν 7 φορές μεγαλύτερη ποσότητα από το επικινδυνο χημικό διοξίνη,απ’ ότι με την λήψη τροφής με μια ειδικά ελεγχόμενη δίαιτα.
Η chlorella και η Spirulina ενώνονται με τα τοξικά μέταλλα ακόμη και με το ραδιενεργό ιώδιο και το αποβάλλουν από τον οργανισμο.Κατά το 1994 Ρώσσοι επιστήμονες παρακολουθούσαν 270 παιδιά,που πλήγηκαν από το δυστύχημα στο Τσέρνομπιλ. Σε συνέχεια 45 ημερών τα παιδιά λάμβαναν καθημερινα 5γρ. Spirulina ,η οποία ελάττωσε την ποσότητα των ραδιονουκλεϊδίων στο σώμα τους κατα 50% και σταθεροποίησε την αλλεργική τους ευαισθητοποίηση.
Ένα άλλο βοτανο που βοηθαει στην αποτοξἰνωση βαρέων μετάλλων, είναι ο Kορίανδρος όπως και το γνωστοτατο Σκόρδο και Λεμόνι.

Eυαγγέλου Μαριάννα

βιοχημικός Μsc