-τήν-ἀνθρώπινο-συμπεριφορά-μέσῳ-τῶν-ἐμβολίων-e1362842363456

Ἡ χρήσις τῶν ἐμβολίων διεθνῶς ἔχει καταντήσῃ μάστιγα. 
Οἱ παιδικοὶ καρκίνοι σαρώνουν. 
Τὸ ἄσθμα, τὰ κινητικὰ προβλήματα, τὰ διάφορα σύνδρομα πλέον ἀρχίζουν ἐπισήμως νὰ συνδέονται μὲ τὰ ἐμβόλια. 
Τὰ πειράματα ποὺ διενεργοῦν σὲ χῶρες τοῦ λεγομένου τρίτου κόσμου, εἶναι πλέον τόσο πολλά, ποὺ δὲν προλαβαίνουν νὰ καταγράψουν τὰ συμπεράσματά τους. Ἤδη τὰ παιδιὰ τῆς Οὐγκάντα ἔχουν παρουσιάσῃ συμπτώματα νεκροζώντανου ὀργανισμοῦ, ἀλλὰ οὐδεὶς ἀναλαμβάνει τὴν εὐθύνη. 
Ἡ προσπάθεια τοῦ ΠΟΥ νὰ μᾶς ἐμβολιάσῃ ὁμαδικῶς, κατὰ τῶν διαφόρων γριπῶν, προσφάτως, γιὰ τὴν πλειοψηφία τῶν πληθυσμῶν, ἀπέτυχε μέν, ἀλλὰ οὐποτε ἀπέσυραν τὸ αἴτημα τῶν μαζικῶν ἐμβολιασμῶν. Κι ἄς ἔχουν ἤδη παραδεχθῇ πὼς τελικῶς δὲν συνέτρεχε λόγος μαζικῶν ἐμβολιασμῶν. 

Τὸ νὰ μαθαίνουμε λοιπὸν σήμερα πὼς μέσῳ τῶν ἐμβολίων καταφέρνουν νὰ ἐλέγχουν τὴν ἀνθρώπινο συμπεριφορά, δὲν εἶναι κάτι περίεργο. Οὔτε κάτι ποὺ δὲν περιμέναμε. Ἀλλά πῶς ἀντιμετωπίζεται;
Μποροῦμε νά ἀπαντήσουμε ὅλοι μας στούς ἐμβολιασμούς τους μέ ἕνα τρανταχτό ὄχι; Ἤ θά ἐξακολουθήσουμε νά ἀγόμαστε καί νά φερόμαστε κατά πῶς βολεύει γενικῶς τούς κρατοῦντες;

Φιλονόη 

Τα εμβόλια γρίπης χρησιμοποιούνται για να τροποποιήσουν την ανθρώπινη συμπεριφορά (Video ΣΟΚ)

Τα εμβόλια αδρανοποιούν τον ανθρώπινο εγκέφαλο μετατρέποντας μας σε άμορφες και άβουλες μάζες…!
Αυτό που πρόκειται να ακούσετε στο video δεν είναι επιστημονική φαντασία ή θεωρία συνωμοσίας, αλλά μια γεύση από το τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες των Ηνωμένων Πολιτειών στο Πεντάγωνο, αλλά και φυσικά σε ολόκληρο τον κόσμο.
Πιστεύετε ότι η κυβερνήσεις σας προσφέρουν τα εμβόλια προς όφελός σας; Μήπως αισθάνεστε ότι χρειάζεστε το εμβόλιο της γρίπης κάθε χρόνο;
Σε ένα μικρό αμφιθέατρο που ονομάζεται BC232 ένας επιστήμονας παρουσιάζει το πώς η στρατιωτική βιομηχανία μπορεί να εξαπλώσει έναν ιό και  να χρησιμοποιήσει ένα εμβόλιο για να εξαλείψει – τροποποιήσει την «ανεπιθύμητη ανθρώπινη συμπεριφορά» όπως το Πεντάγωνο την αποκαλεί. Ειδικότερα, ότι έχει σχέση με την θρησκευτική συμπεριφορά. Αυτή είναι η σκοτεινή επιστήμη. Με όλα τα υποχρεωτικά προγράμματα εμβολίων στις Ηνωμένες Πολιτείες, μην νομίζετε ότι κάτι τέτοιο δεν θα χρησιμοποιηθεί ή, ενδεχομένως, δεν έχει χρησιμοποιηθεί ήδη στο αμερικανικό ή και παγκόσμιο κοινό.
Η παρουσίαση αυτή έχει τεράστια βάση αλήθειας, και, ενδεχομένως, μπορεί να είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Ας λάβουμε υπόψη ότι το ποσό των εμβολίων που αυτή τη στιγμή τα μωρά, τα νήπια, τα παιδιά οι έφηβοι λαμβάνουν, είναι  πολύ μεγαλύτερο από ποσοστό της δυνητικής απειλής που αποτελούν οι ασθένειες αυτές.
Για παράδειγμα, γιατί θα πρέπει ένα παιδί, του οποίου η οικογένεια δεν έχει ιστορικό ηπατίτιδας να λάβει ένα εμβόλιο για την ηπατίτιδα κατά τις πρώτες ημέρες της γέννησης καθώς και πολλά άλλα εμβόλια, βάζοντας το φόβο στις καρδιές των γονέων για την πιθανότητα να πεθάνει αν δεν προστατευθεί…
Το ζήτημα είναι πως πρέπει να υπάρχει κάποιο κίνητρο για αυτά τα εμβόλια, τα οποία πρέπει να παρέχονται ελεύθερα σε όλο το δυτικό κόσμο και τώρα σταδιακά και στο λεγόμενο αναπτυσσόμενο κόσμο.
Αυτή η έννοια του χειρισμού της ανθρώπινης συμπεριφοράς είναι τόσο σκοτεινή και που κάλλιστα θα μπορούσε να προέλθει μόνο από την νοοτροπία ενός ψυχοπαθή αποφασισμένου να μετατρέψει τα ανθρώπινα όντα σε ένα υπάκουους σκλάβους.
Σε τι δοκιμασία υποβάλλουμε τα παιδιά μας; Πενήντα χρόνια πριν, για ένα παιδί θα ήταν αδιανόητο να λαμβάνει τόσα πολλά εμβόλια. Αφυπνισθείτε! 
πηγή
σχετικὰ θέματα:

Τὰ παιδιὰ πεθαίνουν ἀπὸ πείνα ἀλλὰ τὰ ἐμβόλια ἐμβόλια.

Τί στό καλό συμβαίνει μέ τά παιδιά στήν Οὐγκάντα;

Ἐσκεμμένη ἡ ἐξάπλωσις τοῦ καρκίνου μέσῳ τῶν ἐμβολίων;

Βιταμίνη D καὶ ἐποχικὸ ἐμβόλιο τῆς γρίππης.

Ὁ φονικὸς ἐμβολιασμὸς κατὰ τῆς ἡπατίτιδος β΄.

Ἐμβολιαστεῖτε! Κάνει …κάλο!

Εμβόλιο του Κίτρινου Πυρετού προκαλεί παραισθήσεις και είσοδο σε ψυχιατρείοΟ ΠΟΥ προετοιμάζεται για trH3N2 πανδημία ;

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ. Τα εμβόλια έχουν βασιστεί επάνω σε μια φαρμακευτική απάτη για πάνω από εκατό χρόνια

Τα εμβόλια αποτελούν σημαντικό κίνδυνο βλάβης για την υγεία των παιδιών! Διεθνές Συμβούλιο Εμβολιασμών

Eμβόλιο για την νέα εποχική γρίπη και προφύλαξη για τα παιδιά.