Δηλητήρια που παίρνουμε απο έμβρυα εως τα βαθειά γεράματα. »Οι πέντε τοξικές φάσεις  στη ζωή μας.»

Μέρος Γ

ΦΑΣΗ 4: ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗ

Σε όλη την ενήλικη ζωή μας συνεχίζουμε να συσσωρεύουμε τοξίνες στους ιστούς μας, αυξάνοντας σημαντικά τα επίπεδα έκθεσης απο τα τρία προηγούμενα στάδια της ζωής μας.Η έκθεση αυτή θα πυροδοτήσει κάποια ασθένεια η φύση της οποίας θα εξαρτηθει, απο την  γενετική προδιάθεση και από το μέγεθος του βαθμού που το ανοσοποιητικό σύστημα έχει βομβαρδιστεί από τοξίνες συν την συστηματική έλλειψη βασικών δομικών στοιχείων, πρωτεϊνών , ω3, βιταμινών και ιχνοστοιχείων.

md

α.ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΤΡΟΦΩΝ


Το MSG , το γλουταμινικό μονονάτριο Ε612 (620-621-622-623-627-632-635) έχει αρχίσει να φθάνει σε κρίσιμα όρια μέσω των επεξεργασμένων τροφών, με αποτέλεσμα οι εγκεφαλικές βλάβες να αυξάνονται.

Η ασπαρτάμη σας εκθέτει σε πάνω απο 80 συμπτώματα τοξικότητας.

Το νευρικό σύστημα είναι υπό κατάρευση.

Οι ορμόνες μέσω του κρέατος η rBGH προιόν της Monsanto , τα αντιβιοτικά μέσω των κρεάτων , οι τοξίνες μέσω των δημητριακών (αφλατοξίνες) διαπερνούν τη διατροφική αλυσίδα και εγκαθίστανται στον οργανισμό μας, αυξάνοντας τις διαταραχές στο νευρικό σύστημα.

Το συκώτι αδυνατεί να ανταπεξέλθει στη σωρεία των χημικώ που έχει να επεξεργαστεί και απελευθερώνει πλέον τις τοξικές ουσίες, χωρίς να μπορεί να τις αποβάλλει από το σώμα μας.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργεί μια αλυσιδωτή αντίδραση, η οποία προκαλεί ανάλογα συμπτώματα και ανάλογες νέες ασθένειες.

Η κατανάλωση ψαρικών αντίστοιχα παρά την πρόσληψη των ευεργετικών ω3 , συσσωρεύει και υδράργυρο που και αυτός αυξάνει τις διαταραχές στο νευρικό σύστημα.

β.ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ


Αν χρησιμοποιείτε καλλυντικά από την εφηβεία μέχρι τωρα, έχετε απορροφήσει πάνω απο 1000 διαφορετικές χημικές ουσίες.

Τουλάχιστον το 65% απο αυτές είναι καρκινογόνες.

γ. ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΑ


Σαν ενήλικες πιά εχετε απορροφήσει μια πολύ μεγάλη δόση εντομοκτόνων υπεύθυνων για βλάβες στο νευρικό σύστημα και σε καρκινογενέσεις.

δ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ


Ανάλογα με τη δουλειά που επιλέξατε να κάνετε αγρότης,  
μηχανικός,  γιατρός, ηλεκτροσυγκολητής, χειριστής  μηχανημάτων, κομμώτρια κοκ έχετε επιλέξει την εκθεσή σας σε ένα σημαντικό αριθμό χημικών ουσιών, που είναι υπεύθυνες για ένα μεγάλο αριθμό ασθενειών, από τη νόσο Πάρκινσον έως την ALS υπευθυνη για τον εκφυλισμό του νευρικού συστήματος.


ε. ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

gm foods labelled

Παρόλο που η Μονσάντο πέτυχε στην Αμερική να εισαγάγει τους γενετικά μεταλλαγμένους σπόρους σαν κανονικούς , είναι προς το παρόν απαγορευμένοι στην Ευρώπη, (γιατί απλά δεν είχαν προλάβει μερικοί σαν την Bayer να εξελιχθούν), τα ΓΜ προϊοντα  ωστόσο διακινούνται όσον αφορά τις ζωοτροφές, ανέλεγκτα όπως επίσης και τα παραγωγά τους.
Η σόγια παγκόσμια ειναι μεταλλαγμένη σε ποσοστό που εγγίζει το 95%.

Είναι το κυριο συστατικό των ζωοτροφών που κυκλοφορού στην Ελλάδα μαζί με το εισαγόμενο καλαμπόκι που και αυτο σε μεγάλο βαθμό είναι ΓΜ.
Θα αναφερθώ μονο σε δυο παράγωγα των ΓΜ όπως η λεκιθινη σόγιας και το corn syrup που βρίσκονται στα περισσότερα είδη τροφών.

Ειναι ο δούρειος ίππος των ΓΜ και όπως έχει αναφερθεί στην επεξεργασία αυτών των δύο, χρησιμοποιειται το εξάνιο σαν εκχυλιστης , το καλύτερο νευροτοξικό.

Δηλητήρια που παίρνουμε απο έμβρυα εως τα βαθειά γεράματα.”Οι πέντε τοξικές φάσεις στη ζωή μας.”Μέρος Α

Δηλητήρια που παίρνουμε απο έμβρυα εως τα βαθειά γεράματα.”Οι πέντε τοξικές φάσεις στη ζωή μας.”Μέρος Β

Επιμέλεια

Μπλάνας Χρυσόστομος                Ευαγγέλου Μαριάννα

Χημικός Μηχανικός  ΕΜΠ               Βιοχημικός Μsc

πηγή

ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΤΟΞΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ