Βασισμένο πάνω στις δράσεις του Cordyceps.

Τόσο απλό, όσο οι δράσεις και οι ενέργειες του παρασυμπαθητικού συστήματος του ανθρώπου.

Τόσο αληθινό, όσο το γεγονός ότι απαιτείται οξυγόνο και νερό προκειμένου να υπάρξει ζωή στον πλανήτη μας.

Νερό!!! Το φυσικό φάρμακο.

Η έρευνα που ακολουθεί δημοσιεύτηκε στο έγκυρο Αμερικανικό περιοδικό επιστήμης και μελέτης της φύσης Natural News στις αρχές του Μαρτίου του 2013.

Πριν περίπου ένα μήνα το πληροφορήθηκα από φίλους αναγνώστες την ύπαρξη αυτής της μελέτης, την τεκμηρίωσα ως δημοσίευμα και την προσάρμοσα με λόγια απλά στα Ελληνικά θέλοντας έτσι να λάβετε γνώση όλοι.

amea

Τρίτη, 5 Μαρτίου, 2013 by Mike Adams , the Health Rangerαπό Mike Adams , το Ranger Υγείας

Editor of NaturalNews.com (See all articles…)Εκδότης του NaturalNews.com

Ένα νέο «θαυματουργό» φάρμακο για τη θεραπεία της σκλήρυνσης κατά πλάκας με την ονομασία Gilenya κυκλοφόρησε  στην Αμερική από την Novartis AG.

Σκλήρυνση κατά πλάκας και αντιστροφή της, μέσω της διατροφής

Το κόστος θεραπείας ενός έτους για κάθε ασθενή θα φτάνει τις 48.000 δολάρια ΗΠΑ, δηλαδή κοντά στις 35.000,00 ευρώ.

Το φάρμακο αναμένεται έως το 2018 να έχει μπει στο top 10 των πωλήσεων σε αξίες στην αγορά των φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων συμπεριλαμβανομένων ακόμα και των ναρκωτικών, προβλέποντας να κάνει 5,3 δισεκατομμύρια δολάρια τζίρο, αφήνοντας στην εταιρία τεράστια κέρδη.

800px-Puppenkernkeule

Το φάρμακο ανακαλύφθηκε από τη μελέτη των ενώσεων που χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική, εδώ και 5000 χρόνια και καλύπτει τις ιατρικές απαιτήσεις της παγκόσμιας σύγχρονης ιατρικής που απορρέει από την συνάρτηση ασφάλεια, αποτελεσματικότητα, κόστος.

Ο Ιάπωνας ερευνητής Tetsuro Fujita άρχισε να το σπουδάζει και μάλιστα το αποκαλεί μύκητα των Ιμαλάϊων αποφεύγοντας τεχνηέντως να πει το πραγματικό του όνομα  από το 1980, αλλά δεν διστάζει να ομολογήσει ότι οι Κινέζοι γνωρίζουν τα αποτελέσματα του εδώ και χιλιετίες.

Το κόστος των ερευνών του Ιάπωνα επιστήμονα το ανέλαβε η Mitsubishi Tanabe Pharma Corp  προσδοκώντας ότι θα κερδίσει πάνω από 5 δισ. δολάρια.

Oλες οι ασθένειες προέρχονται απο το μυκόπλασμα

Το φάρμακο λειτουργεί με την επιλεκτική προσαρμογόνα καταστολή του ανοσοποιητικού συστήματος και την ταυτόχρονη καταστολή του μηχανισμού της μυϊκής πολλαπλής σκλήρυνσης από την επίθεση των ιδίων ιστών του σώματος. ( Αυτοάνοσος μηχανισμός )

Τώρα που το φάρμακο έχει εγκριθεί από το FDA, είναι νόμιμο να ισχυρίζονται ότι αυτό το απομονωμένο μόριο μπορεί να θεραπεύσει την μυϊκή σκλήρυνση, αλλά εξακολουθεί να είναι παράνομο να ισχυριστεί ότι ο μύκητας από το οποίο προέρχεται – cordyceps – μπορεί να επιτύχει το ίδιο πράγμα.

Κλέψτε από τη φύση !

Αυτό δυστυχώς είναι ρουτίνα για τη βιομηχανία φαρμάκων:

Κλέψτε από τη φύση, τις ουσίες, τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας τα μόρια, ( ΔΡΑΣΕΙΣ ) και μετά «εγκρίνει» τα απομονωμένα μόρια τους όπως και στην ιατρική τις ευρεσιτεχνίες και στη συνέχεια επιτίθενται στην αρχική πηγή και την αποκαλεί ως «αγυρτεία».

Μέχρι σήμερα, ακόμη και ως Big Pharma συνεχίζει να εξερευνά Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική ως χρυσωρυχείο στις διάφορες θεραπείες και αφού αντιγράψει τα πάντα, η δυτική ιατρική συστηματικά επιτίθεται κατά της Κινέζικης Ιατρικής και λέει ότι είναι όλα ανυπόστατες αερολογίες.

Όλα αυτά μονάχα για το κέρδος και για την αυτό-διαφημιζόμενη «επιστημονική ιατρική ! «

Ιατρικά Συνέδρια: Η Σιωπή των Γιατρών

Η ειρωνεία είναι ότι πιστοποίηση της δράσης από το FDA παίρνει μόνο η εμπορική ονομασία του αντίγραφου και όχι το πρωτότυπο ίαμα όπως εν’ προκειμένου το Cordyceps senesis.

Για παράδειγμα οι στατίνες, το best-seller φαρμακευτικών προϊόντων στην αγορά σήμερα, προήλθαν από λοβαστατίνη ουσία ( ΜΟΡΙΟ ) που υπάρχει φυσιολογικά σε αφθονία στη ζύμη του  κόκκινου ρυζιού. 

Στατίνες δια πάσαν νόσον και πάσαν ηλικίαν;

Μετά αυτήν την πειρατεία κατοχύρωσαν ευρεσιτεχνία οι βιομηχανίες φαρμάκων, έλαβαν την έγκριση από το FDA και αμέσως στην συνέχεια του ζήτησαν να επιτεθεί στην κόκκινη μαγιά που υπήρχε ως συμπλήρωμα.

Στατίνες Vioxx και… πολιτεία

Η ΟΛΜΕΣΑΡΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΣΠΑΝΙΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΓΑΣΤΕΡΕΝΤΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ

Αλτσχάιμερ, χοληστερόλη και στατίνες

Η FDA τότε προειδοποίησε το κοινό, ότι η ζύμη του κόκκινου ρυζιού ήταν νοθευμένη απάτη των φαρμακευτικών προϊόντων.

Αυτή είναι η απάτη της δυτικής ιατρικής:

Έχετε ενημερωθεί από «επιστημονικούς εμπειρογνώμονες» ότι τα φυτά, τα βότανα, τα μανιτάρια και τα θρεπτικά συστατικά είναι άχρηστα και αγυρτεία?

Ακόμα η βιομηχανία κλέβει συστηματικά δράσεις από ισχυρά θεραπευτικά ιάματα ( μόρια ) προκειμένου να τα παρουσιάσει σαν νέα φάρμακα.

Σύγχρονα φάρμακα από φυσικές πρώτες ύλες

Κατάθλιψη, Αλτσχάιμερ, ινομυαλγία, πάρκινσον και η φυσική καταπολέμηση με την SAMe..

Αυτά τα νέα φάρμακα, στη συνέχεια, τα ονομάζει  ως «θεραπείες θαύμα» και διατίθενται στο εμπόριο  χιλιάδες φορές πιο ακριβά από το πραγματικό κόστος τους, προκειμένου να έχουνδισεκατομμύρια δολαρίων κέρδος όπως τα ναρκωτικά.

Φαρμαγεδών. Η Νέα επιδημία που σαρώνει ολόκληρη την Αμερική και όχι μόνο.

Είναι όλα μια μονοπωλιακή πατέντα που λειτουργεί επειδή οι άνθρωποι παραμένουν σε άγνοια σχετικά με τις πραγματικές πηγές της ιατρικής και της φαρμακολογίας.

 «Επιδημία» επιστημονικής απάτης

Οι γιατροί, στην συνέχεια υπόκεινται σε πλύση εγκεφάλου από τις φαρμακευτικές εταιρείες για να πιστεύουν σε όλη τους την ιατρική διαδρομή ότι μόνο οι φαρμακευτικές χημικές ουσίες έχουν θεραπευτική αξία, ενώ φυσικές ουσίες από τον κόσμο των φυτών είναι όλα εντελώς άχρηστες.

Έτσι προτείνουν τις χημικές ουσίες μόνο, αντί να πουν στους ασθενείς να χρησιμοποιούν τα βότανα, τα μανιτάρια και τα θρεπτικά συστατικά για την πρόληψη και ακόμη και να αντιστρέψει χρόνιων εκφυλιστικών ασθενειών.

Η πειρατεία της Big Pharma είναι υπαρκτή και καλά οργανωμένη στον πλανήτη μας !

Ενώ τα στελέχη της μουσικής βιομηχανίας και της βιομηχανίας κινηματογράφου ουρλιάζουν για τα on line πειρατεία των ψηφιακών προϊόντων τους, το πιο εγκληματική πειρατεία που όλα συμβαίνουν ( Στο ιατρικό σύστημα μας και τα ναρκωτικά ) οι εταιρείες κλέβουν συστηματικά ουσίες από τη φύση, ενώ παράλληλα την καταδικάζει.

Με την αλλαγή του πραγματικού ονόματος της δραστικής ουσίας, με ένα πιο επιστημονικό και σοβαροφανές εμπορικό όνομα και σήμα μετατρέπεται σε φάρμακο με έγκριση.

4.000 δολάρια το μήνα, θα κοστίζει βέβαια η θεραπευτική αγωγή με το φάρμακο Gilenya, αλλά προτιμήθηκε αντί των 400 δολαρίων που θα κόστιζε μια ισχυρή δόση με το original cordyceps.
Μπορείτε επίσης στην τιμή αυτή να αγοράσετε υψηλής ποιότητας συμπληρώματα μαγνησίου.

HF024_big

Αυτοί που έχουν διαγνωστεί με σκλήρυνση κατα πλάκας, συχνά έχουν έλλειψη σε μαγνήσιο.

Και εκτός από την θεραπεία της σκλήρυνσης κατά πλάκας, θα πρέπει επίσης να δούμε την θεραπεία του καρκίνου, των καρδιακών παθήσεων, τουAlzheimer, του διαβήτη και σχεδόν κάθε άλλη κοινή ασθένεια που τώρα μαστίζει την κοινωνία.

Λοιμώξεις φλεγμονή και Αλτσχάιμερ

Iνσουλίνη, άλλος ενας μύθος καταρρίπτεται;

Τσάι τοῦ (Ἑλληνικού) βουνοῦ, κατὰ τοῦ Ἀλτσχάιμερ!!

Μετάφραση προσαρμογή στα Ελληνικά – έρευνα στην τεκμηρίωση και επιστημονική κάλυψη.

Γιώργος Ερισιανος Κυριακού

Φαρμακοποιός.

πηγή

Θαυματουργό φάρμακο για τη σκλήρυνση κατά πλάκας.