Σημείωση του συντάκτη:

Σε μια μη επιστημονική γλώσσα, ο κάμεραμαν Professor Doom1, εξηγεί ότι η ΒIG PHARMA εισάγει στα εμβόλια κάποια πρωτεΐνη (Nagalase)  alpha-N-acetylgalactosaminidase  , άλφα-Ν-ασετυλογαλακτοζαμινιδάση,

Nagalase: Friend and Foe?

που αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για τη φυσική ανοσολογική λειτουργία του οργανισμού, το οποίο στη συνέχεια οδηγεί σε νοσηρές καταστάσεις όπως ο αυτισμός και ο καρκίνος.

Αυτοί οι  ήρωες στην πραγματικότητα βοηθούσαν τους ανθρώπους ..

Γιατροι, εναλλακτικοί ή ολιστικοί που πεθάναν τον προηγούμενο μήνα.

  1. June 19th, 2015 – Dr Bradstreet, formerly of Florida, now practicing in Georgia was found with a gunshot wound to his chest in a river.

  2. June 21st, 2015 – Father’s Day: We have two dead chiropractors, Dr. Holt and Dr. Hedendal (both reported to be fathers), in Florida; both found on the East Coast, both were presumably healthy, and both were described as very fit.

  3. June 29th, 2015 – The  holistic  Theresa Sievers MD was found murdered  in her home. 

  4.  June 29th,  Jeffrey Whiteside MD a pulmonologist went missing , vanishing when he simply “walked away” 

  5. July 3rd, 2015 – Dr. Patrick Fitzpatrick MD goes missing.

  6. July 1oth, 2015 – Lisa Riley DO (Doctor of Osteopathic medicine) is found in her home with a gunshot wound to her head. 

  7. July 21, 2015. Nicholas J. Gonzalez, M.D.The cause of death was cardiac related, it appears, as he suddenly collapsed and was unable to be revived. Dr. Gonzalez was in excellent health otherwise so his passing is quite unexpected.

Παρακαλώ αφιερώστε λίγο χρόνο να ακούσετε  αυτό το βίντεο,  βοηθήστε με διαδώστε το για να προστατεύσετε εμένα και εκείνους που με βοήθησαν να συγκεντρώσουμε αυτές τις εκρηκτικές πληροφορίες.

Μοιραστείτε το παντού έτσι ώστε να είναι λιγότερο πιθανό να έρθουν και για μένα όπως κάναν σε αυτούς τους γιατρούς που είναι νεκροί.

Η GcMAF  δεν είναι πλέον διαθέσιμη απο την  εταιρεία  γιατί την έκλεισε αυτόν τον μήνα Ιούλιο, η MHRA (Medicines and Healthcare products Regulatory Agency).

As of May 2014 there was one Phase I clinical trial registered to evaluate Gc-MAF. This trial only aims to evaluate the safety of this product for human consumption, efficacy is not yet being studied. The product used in this trial is not available out of the study and the companies commercializing Gc-MAF over the internet are not involved. No results are yet available.

Επιδημία επιστημονικής απάτης

It was concluded that the production site does not meet Good Manufacturing Practice (GMP) standards and there are concerns over the sterility of the medicine being produced and the equipment being used. There are concerns that the product may be contaminated.

Το συμπέρασμα ήταν ότι η μονάδα παραγωγής δεν πληροί τα πρότυπα της Ορθής Βιομηχανικής Πρακτικής (GMP) και υπάρχουν ανησυχίες για την αποστείρωση του φαρμάκου που παράγεται και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείται. Υπάρχουν ανησυχίες ότι τοπροϊόν μπορεί να μολυνθεί.

Μάλιστα μπορεί να μολυνθεί το προιόν για αυτό κλείνουμε προληπτικά την εταιρεία.

Ενώ δεν είδα κανένα κλείσιμο της εταιρείας GlaxoSmithKline, όταν ανακάλεσε ήδη μολυσμένα εμβόλια,συγκεκριμένα του εμβολίου Infanrix Hexa,το οποίο  είχε μολυνθεί  με το βακτήριο (το Bacillus cereus).

Καλά εγω είμαι συνομωσιολόγος, εσείς ακούσατε να κλείνει η εταιρεία?

Ακούσατε να πληρώνει πρόστιμο? Το μόνο που έκανε, είναι να πεί σόρυ λάθος τα αποσύρω και χάρη μας κάνει.

Ηταν η μοναδική εταιρεία στην Ευρώπη, σε άλλες χώρες δεν επωλείτο , λογω »ελλειπής έρευνας», εδώ η ευαισθητοποίηση είναι παροιμιώδης.

 

Η MHRA προστατεύει τα δισεκατομμύρια δολλάρια των  φαρμακευτικών μονοπωλίων κλείνοντας ανελέητα οποιαδήποτε  νέα αποτελεσματική, ανέξοδη επιστημονική ανακάλυψη.

Ιατρικοί οργανισμοί φαρμάκων ή παραρτήματα φαρμακοβιομηχανιών;

Ποιά και τι είναι η MHRA.

Disband the Medicines and Healthcare products Regulatory Agency (MHRA) and its big pharma board of directors. The MHRA protects the billion dollar pharmaceutical monopolies by ruthlessly closing down any new effective, inexpensive scientific discoveries.

Η Ανθρώπινη GcMAF, αλλιώς γνωστή ως πρωτεΐνη δέσμευσης της βιταμίνης D και παράγοντας ενεργοποίησης των μακροφάγων , υπόσχεται πολλά στη θεραπεία διαφόρων ασθενειών συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου, αυτισμό, χρόνια κόπωση και πιθανώς του Πάρκινσον.

Βιταμίνη D. 10 συμπτώματα που μας δείχνουν την ανεπάρκεια σε βιταμίνη D.

Από το 1990, έχουν γίνει 59 ερευνητικές εργασίες, έχουν και έχουν δημοσιευθεί σχετικά με GcMAF, 20 από αυτές σχετίζονται με τη θεραπεία του καρκίνου. 46 από αυτά τα έγγραφα μπορείτε να τα δείτε μέσω της ιστοσελίδας GcMAF.

Η GcMAF είναι ένα ζωτικό μέρος του ανοσοποιητικού μας συστήματος, το οποίο δεν λειτουργεί χωρίς αυτήν και αποτελεί μέρος του αίματος μας.

Η GcMAF διεγείρει τα μακροφάγα στοιχείο του ανοσοποιητικού συστήματος να καταστρέψουν τα καρκινικά κύτταρα. Επίσης, εμποδίζει την παροχή των θρεπτικών συστατικών στα καρκινικά κύτταρα, σταματώντας την ανάπτυξη των αιμοφόρων αγγείων δείτε στην ιστοσελίδα στο κεφάλαιο (αντι-αγγειογένεσης).

Τα καρκινικά κύτταρα αποδυναμώνονται και λιμοκτονούν, καθιστώντας τα πιο ευάλωτα σε επιθέσεις από την GcMAF διεγείροντας το σύστημα μακροφάγων.

Η έρευνα έχει δείξει οτι η ενεργοποίηση των μακροφάγων μπορεί επίσης να βοηθήσει σε διάφορες νευρολογικές ασθένειες όπως Πάρκινσον, Αλτσχάιμερ, ρευματοειδή αρθρίτιδα, φλεγμονώδεις καταστάσεις, και διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια.

GcMAF

Στην περίπτωση του αυτισμού, ο Dr. James Bradstreet έχει μέχρι στιγμής θεραπεύσει 1.100 ασθενείς με GcMAF με ένα ποσοστό απόκρισης 85%.

Αυτισμός ασθένεια ή δηλητηρίαση;

Ναί! Υπάρχουν τρόποι αντιμετώπισης του αυτισμού!

Αγόρι με αυτισμό αποκαταστάθηκε μέσω διατροφής! (Βίντεο)

Επιπλέον, πειραματικές και κλινικές μελέτες επιβεβαιώνουν ότι η GcMAF δείχνει πολλαπλές ισχυρές αντικαρκινικές δράσεις που έχουν σημαντική θεραπευτική επίδραση στους περισσότερους όγκους, συμπεριλαμβανομένων του μαστού, του προστάτη και του νεφρού.

Η GcMAF δημιουργείται στο σώμα από την απελευθέρωση δύο μορίων ζάχαρης από ένα μόριο GcProteins.

nagalese-blocks-gcmaf

Ωστόσο, οι όγκοι απελευθερώνουν ένα ένζυμο γνωστό ως Nagalase.

GcMAF for the treatment of cancer, autism, inflammation, viral and bacterial disease

Η Nagalase αποδομεί την GcProtein σε σημείο που δεν είναι σε θέση να μετατραπεί σε GcMAF. Από την στιγμή που η GcMAF ζει μόνο για περίπου μια εβδομάδα στο σώμα, χωρίς συνεχή μετατροπή της απο την GcProtein εξαντλείται γρήγορα με την παρουσία του ενζύμου Nagalase.

Ωστόσο, η Nagalase μπορεί να καταστρέψει μόνο την GcProtein και όχι την GcMAF. Έτσι, η εισαγωγή εξωτερικά ενέσιμης GcMAF   στο σώμα έχει αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματική.

Η GcMAF δεν έχει καμία παρενέργεια , αλλά σε λιγότερο από 10% των περιπτώσεων το ανοσοποιητικό σύστημα, το οποίο θα ανακατασκευαστεί σε μόλις τρεις εβδομάδες, μπορεί να προκαλέσει σημαντικές παρενέργειες στα αυτιστικά παιδιά. Η θεραπεία αποτελείται από μια ένεση με μία μικροσκοπικού μεγέθους σύριγγα μία φορά την εβδομάδα.

Η διάρκεια εξαρτάται από τη σοβαρότητα της νόσου.

Η έρευνα αποκαλύπτει επίσης ότι, σε περιπτώσεις καρκίνου που είναι το στάδιο Ι και ΙΙ, το ποσοστό επιτυχίας πλησιάζει το 90% μέσα σε 6 μήνες. Το ένζυμο Nagalase και τα επίπεδα του στο ανοσοποιητικό σύστημα μπορεί να μετρηθεί στο αίμα και έτσι θα προσφέρει ένα δείκτη για τον καρκίνο και άλλες ασθένειες.

Συμπερασματικά, η GcMAF επαναφέρει την ενεργητική ισορροπία στο κύτταρο. Τα καρκινικά κύτταρα τα οποία τρέφονται από τον μεταβολισμό του σακχάρου (αναερόβια) γίνουνται υγιή κύτταρα και τρέφονται πάλι με οξυγόνο. (αερόβια), έτσι ώστε τα καρκινικά κύτταρα δεν συμπεριφέρονται πλέον ως παρασιτικοί οργανισμοί.

Kαρκίνος, AIDS, Ebola, το κοινό τους στοιχείο.

 Η GcMAF διεγείρει τα μακροφάγα ώστε να καταναλώνουν τα καρκινικά κύτταρα και τα κύτταρα που εισέβαλαν από ιούς. Αυτή η διέγερση του ανοσοποιητικού συστήματος και η αντι-αγγειογενετική δράση της που περιβάλλει τον όγκο είναι ευεργετική στην καταπολέμηση του καρκίνου και σε πολλές νευρολογικές διαταραχές όπως ο αυτισμός, χρόνια κόπωση, νόσο του Πάρκινσον, και της νόσου του Alzheimer, και οι μελέτες είναι διαθέσιμες στο κοινό.

Mήπως σας θυμίζει κάτι αυτό?

Ο καρκίνος δεν είναι μια ασθένεια . Είναι ένας μηχανισμός επιβίωσης.
61320_472689601468_2257905_n-245x300
Στο βιβλίο του ο  καρκίνος δεν είναι αρρώστια, ο συγγραφέας των best seller και διεθνούς φήμης ειδικός σε θέματα υγείας, Ανδρέας Moritz, αποδεικνύει  ότι ο καρκίνος είναι ένα  φυσικό σύμπτωμα που αντανακλά την τελική προσπάθεια του οργανισμού μας στην εξάλειψη συγκεκριμένων σοβαρών  αιτιολογιών (παράσιτα, πρωτόζωα….) που απειλούν την ζωή .

Ισχυρίζεται ότι η αφαίρεση αυτών των αιτιών είναι η   προϋπόθεση για την πλήρη επούλωση του σώματος, του νού και των συναισθημάτων.

Αυτό το βιβλίο σας φέρνει αντιμέτωπους με μια ριζικά νέα κατανόηση του καρκίνου – μια κατανόηση που αντανακλά  το σημερινο μοντέλου του καρκίνου.

Κατά μέσο όρο, οι συμβατικές προσεγγίσεις για την εξάλειψη, την αφαίρεση  ή την ακτινοβόληση των  καρκινικών κυττάρων προσφέρουν στους  περισσότερους ασθενείς ένα ποσοστό ύφεσης της τάξης του  7%, και το μεγαλύτερο μέρος από τους λίγους επιζώντες  «θεραπεύεται» για μόλις πέντε χρόνια ή και λιγότερο.

Ο διακεκριμένος ερευνητής του καρκίνου και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας (Μπέρκλεϊ), Δρ Hardin Jones, δήλωσε: «Οι ασθενείς είναι τόσο καλά, ή καλύτερα, χωρίς θεραπεία.»

Τυχόν δημοσιευμένα στοιχεία επιτυχίας στις στατιστικές επιβίωσης καρκίνου αντισταθμίζονται από ίση ή καλύτερη βαθμολογία μεταξύ εκείνων που δεν έλαβαν καμία αγωγή. Περισσότεροι άνθρωποι σκοτώνονται από τις θεραπείες από ότι σώζονται.

Ο καρκίνος δεν είναι μια ασθένεια και αυτό αποδεικνύεται από την αναποτελεσματικότητα των τακτικών θεραπειών και γιατί αυτές οι θεραπείες είναι θανατηφόρες, αυτό που πραγματικά θεραπεύει τον καρκίνο, είναι να αφαιρέσεις τις αιτιολογίες που αναγκάζουν το σώμα να αναπτύξει την τελευταία άμυνα του, τα καρκινικά κύτταρα.

Ο καρκίνος δεν είναι μια απόπειρα κατά της ζωής σας.

Το αντίθετο, ο καρκίνος προσπαθεί να σας σώσει την ζωή, είναι η τελευταία άμυνα του οργανισμού.

Αν δεν αλλάξουμε την αντίληψή μας για το τι πραγματικά είναι ο καρκίνος , θα συνεχίζει  να ‘’απειλεί’’ τη ζωή σε σχεδόν σε έναν στους δύο ανθρώπους. Αυτό το βιβλίο ανοίγει μια πόρτα σε  εκείνους που επιθυμούν να μετατρέψουν τα συναισθήματα του θύματος σε ενδυνάμωση και στην αυτοκυριαρχία,  της νόσου στην υγεία.

Την ημέρα του θανάτου του – Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012 στις πέντε το πρωί στο Face Book  δημοσίευσε:

Συναρπαστική νέα έρευνα που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο Creighton School of Medicine στη Νεμπράσκα έδειξε ότι η συμπλήρωση με βιταμίνη D και ασβέστιο μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο του καρκίνου σε  ένα εκπληκτικό ποσοστό του 77%. 

Αυτό περιλαμβάνει τον καρκίνο του μαστού,  καρκίνο του παχέος εντέρου, καρκίνο του δέρματος και άλλες μορφές καρκίνου. Αυτή η έρευνα παρέχει ισχυρά νέα αποδεικτικά στοιχεία ότι η βιταμίνη D είναι το πιο αποτελεσματικό φάρμακο κατά του καρκίνου, ξεπερνώντας κατά πολύ τα οφέλη από οποιοδήποτε άλλο φάρμακο κατά του καρκίνου που  είναι γνωστά στη σύγχρονη επιστήμη.

Βιταμίνη D. 10 συμπτώματα που μας δείχνουν την ανεπάρκεια σε βιταμίνη D.

Στη μελέτη συμμετείχαν 1.179 υγιείς γυναίκες από την αγροτική περιοχή της  Νεμπράσκα. Στην μια ομάδα γυναικών δόθηκαν ασβεστίο (περίπου 1500 mg ημερησίως) και βιταμίνης D (1100 IU ημερησίως), ενώ στην  άλλη ομάδα δόθηκε εικονικό φάρμακο.

Η έρευνα διήρκεσε πάνω από τέσσερα χρόνια, η ομάδα που έλαβε τα συμπληρώματα ασβεστίου και βιταμίνης D έδειξε μία μείωση στον καρκίνο 60% . Λαμβάνοντας υπόψη μόνο τα 3 τελευταία χρόνια της μελέτης αποκαλύπτει μια εντυπωσιακή μείωση 77% στον καρκίνο  λόγω των συμπληρωμάτων.

Αυτή η έρευνα σχετικά με τη βιταμίνη D είναι τόσο καλή είδηση ​​ώστε  η Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία, φυσικά, θα έχει  να πει κάτι εναντίον της. Ένας εκπρόσωπος της ACS, ο Marji McCullough, διευθυντής της στρατηγικής  της διατροφικής επιδημιολογίας για την Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία, δήλωσε κατηγορηματικά ότι κανείς δεν θα πρέπει να λαμβάνει συμπληρώματα για την πρόληψη του καρκίνου.

Αν σας φαίνεται περίεργο  ότι η American Cancer Society  η οποία ισχυρίζεται ότι είναι κατά του καρκίνου,  αποτρέπει τους ανθρώπους από τη λήψη συμπληρωμάτων που αποτρέπουν  τον κίνδυνο του καρκίνου κατά 77%, τότε δεν γνωρίζετε πολλά για την ACS.

Η ACS είναι μια οργάνωση που στην πραγματικότητα εμποδίζει την πρόληψη και ανοιχτά υποστηρίζει τη συνέχιση του καρκίνου ως έναν τρόπο για να ενισχύσει την εξουσία και τα κέρδη της.

Η ACS (Anti Cancer Society) είναι η πλουσιότερη μη-κερδοσκοπική οργάνωση στην Αμερική και έχει πολύ στενούς δεσμούς με τις φαρμακευτικές εταιρείες, με τις εταιρείες για τους εξοπλισμούς για την μαστογραφία  και άλλες εταιρείες που επωφελούνται από τον  καρκίνο.

Αυτή ήταν και η τελευταία ανάρτηση που έκανε στο Twitter στη σελίδα του.

Έτσι, στις 5 το πρωί προφανώς δεν ήταν κλινήρης και προφανώς ήταν αρκετά καλά για να εργάζεται  και στις  09:08 π.μ. κάποιος δημοσίευσε ότι είχε πεθάνει.  Αλλά και πάλι γιατί δεν δόθηκε η αιτιολογία του θανάτου του;

Προφανώς ήταν και αυτός ένα θύμα της Big Pharma και μερικοί λένε ότι είχε δεχθεί απειλές για την ζωή του.

Σε αυτό συνηγορεί ότι κατέβηκαν και από το φεις μπουκ, αλλα και από το τουίτερ οι τελευταίες ανακοινώσεις του.

How Nagalase Blocks GcMAF Production

Ευαγγέλου Μαριάννα

Βιοχημικός Μsc