Οι πηγές ειδήσεων της Νέας Ζηλανδίας αναφέρουν ότι δύο νοσοκόμες στη Σαμόα, οι οποίες αντιμετώπιζαν κατηγορίες για το θάνατο δύο μωρών που πέθαναν λίγο μετά τη λήψη του εμβολίου ιλαράς, παρωτίτιδας και ερυθράς (MMR), κρίθηκαν ένοχες για ανθρωποκτονία.

Δύο νοσοκόμες στη Σαμόα, που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για το θάνατο δύο μωρών, έχουν παραδεχθεί την ενοχή τους για ανθρωποκτονία.

Είχαν προηγουμένως αρνηθεί τις κατηγορίες για αμέλεια, ανθρωποκτονία και παρεμπόδιση της δικαιοσύνης.

Το ζεύγος εμφανίστηκε σήμερα στο Ανώτατο Δικαστήριο για την έναρξη μιας αναμενόμενης δίκης διάρκειας δύο εβδομάδων, αλλά ο δικηγόρος τους υπέβαλε ενοχικούς λόγους, παραδοχής των κατηγοριὠν.

Η μία εναγόμενη, η Luse Emo Tauvale, έχει παραδεχθεί τρεις κατηγορίες για παρεμπόδιση της δικαιοσύνης και δύο για αμέλεια και ανθρωποκτονία, ενώ η Leutogi Te’o έχει παραδεχθεί την ενοχή  σε μία κατηγορία της ανθρωποκτονίας. (Πηγή.)

Η Health Impact News ανέφεραν την αρχική ιστορία το 2018 όταν έγινε  πρώτο νέο στην TV1 στη Σαμόα.

Η Tala Fou σας αναφέρει την εξέλιξη σχετικά με το θάνατο δύο μικρών παιδιών, ηλικίας  1 έτους, από τα χωριά Safotu και Sasina στο Savaii. Και τα δύο παιδιά πέθαναν αμέσως  μέσα σε λίγα λεπτά μετά από τον εμβολιασμό με το MMR στο νοσοκομείο Safotu το πρωί της Παρασκευής στις 6 Ιουλίου.

Η δημοσιογράφος μας News Alisa Faamayoni συναντήθηκε σήμερα και με τις δύο οικογένειες στο Savaii. Οι γονείς του πρώτου παιδιού Marietta και Samuelu Tuisuesue της Sasina εξήγησαν λεπτομερώς στην Tala Fou ότι μέσα σε τρία λεπτά μετά από τον εμβολιασμό με το εμβόλιο MMR που της έγινε από τον νοσοκόμα  η  κόρη τους Lannacallystah Samuelu, ηλικίας 1 έτους  ήταν νεκρή. (Πηγή.)

Αυτό που ήταν τόσο τραγικό σε αυτήν την ιστορία ήταν ότι οι γονείς του δεύτερου παιδιού που πέθανε είχαν αναφέρει ότι είχαν ήδη μάθει για το θάνατο του πρώτου βρέφους δύο ώρες νωρίτερα και αρνήθηκαν να δώσουν το ίδιο εμβόλιο στο παιδί τους.

Η μητέρα ανέφερε ότι η νοσοκόμα χορήγησε το εμβόλιο MMR ενάντια στη συγκατάθεσή της, με αποτέλεσμα τον άμεσο θάνατο του παιδιού κατά τη λήψη του εμβολίου.

Η δεύτερη οικογένεια από το Safotu εξακολουθεί να αντιμετωπίζει την απώλεια του 1χρονου γιου της Lameko Siu. Οι γονείς Punipuao και Si’u Timuma έφθασαν στο νοσοκομείο Safotu με το γιο τους Lameko την Παρασκευή μετά από δύο ώρες από το θάνατο του πρώτου παιδιού, μόλις έμαθαν τι συνέβη, η μητέρα αρνήθηκε να επιτρέψει στον γιό της να εμβολιαστεί.

Η μητέρα ισχυρίζεται ότι η νοσοκόμα πιστή στο καθήκον συνέχισε και χωρίς τη συγκατάθεσή της εμβολίασε τον γιο της χορηγώντας το εμβόλιο MMR και μέσα σε ένα λεπτό πέθανε. 

Μετά το δεύτερο θάνατο, οι κυβερνητικές αρχές κατέσχεσαν αμέσως όλες τις υπόλοιπες δόσεις του εμβολίου MMR και απέλυσαν το ιατρικό προσωπικό, όχι μόνο για να διεξαγάγουν έρευνα, αλλά για την ασφάλειά τους από ένα εξοργισμένο κοινό.

Ο πρωθυπουργός της Σαμόα, Tuilaepa Aiono Sailele Malielegaoi, εξέδωσε δήλωση σχετικά με τα τραγικά γεγονότα και ανέφερε ότι, ως παππούς, ένας από τους εγγονούς του είχε προηγουμένως υποφέρει από κάτι παρόμοιο, μια προφανή βλάβη από  εμβόλιο,  επέζησε αλλά τώρα δεν μπορεί πλέον να μιλήσει.

Ο θάνατος αφήνει έναν πόνο στην καρδιά που κανείς δεν μπορεί να θεραπεύσει. Και μπορώ να φανταστώ ότι δεν υπάρχει πόνος πιο δυνατός και πιο βαθύς από το να χάσεις ένα παιδί. Η καρδιά και οι προσευχές μου πηγαίνουν στις οικογένειες που βιώνουν  αυτήν την πιο δύσκολη στιγμή. Προς αυτή την κατεύθυνση, επεκτείνω ταπεινά τις βαθύτατες συμπάθειές μου, τα συλλυπητήριά μου και προσεύχομαι ότι η άνεση και η ειρήνη θα έρθουν σε αυτούς.

Ως παππούς και πατέρας, μπορώ να κατανοήσω τη θλίψη των οικογενειών για την απώλειά τους. Επίσης, έχασα σχεδόν έναν από τους εγγόνους μου πριν από αρκετά χρόνια υπό παρόμοιες συνθήκες.

Αλλά με τη Χάρη του πατέρα μας στον Ουρανό ο εγγονός μου επέζησε με την κατάλληλη θεραπεία, αλλά ποτέ δεν θα είναι ο ίδιος που έχει χάσει την ικανότητα να μιλήσει.

Ως πρωθυπουργός, έχω καλέσει για πλήρη διερεύνηση των συνθηκών που οδήγησαν σε αυτό το καταστροφικό περιστατικό, το οποίο δεν το παίρνω ελαφρά.

Υπάρχουν ήδη διαδικασίες που θα καθορίσουν εάν η αμέλεια είναι ένας παράγοντας. Και αν ναι, να είστε βέβαιοι ότι αυτές οι διαδικασίες θα εφαρμοστούν κατά γράμμα για να διασφαλιστεί ότι μια τέτοια τραγωδία δεν θα επαναληφθεί και οι υπεύθυνοι θα κληθούν να απαντήσουν. (Πηγή.)

Ένα πρωταρχικό παράδειγμα γιατί η έγκυρη συναίνεση και τα γονικά δικαιώματα είναι σημαντικά, και πώς οι αναγκαστικοί εμβολιασμοί θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή των παιδιών

Τα εμβόλια φέρουν σοβαρούς κινδύνους και ακόμη και το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ αναγνώρισε αυτούς τους κινδύνους δηλώνοντας ότι τα εμβόλια είναι «αναπόφευκτα ανασφαλή».

Ολοι οι εξτρεμιστές υπέρ των εμβολίων των Η.Π.Α. προσπαθούν να εξαλείψουν τις εξαιρέσεις από τον εμβολιασμό και τη γονική επιλογή για τα εμβόλια.

Ένας πρόσφατο νομοσχέδιο που πέρασε στο Όρεγκον έδωσε το δικαίωμα ακόμη και στους οδοντιάτρους να εμβολιάζουν παιδιά, καθώς οι εξτρεμιστές εμβολιάζουν την ατζέντα της Big Pharma για να εμβολιάσουν ολόκληρο το κοινό, ανεξάρτητα από το εάν κάποια παιδιά είναι πιο ευάλωτα σε βλάβες από τα εμβόλια από άλλα.

Και στην Καλιφόρνια, ο Γερουσιαστής Ρίτσαρντ Πανγκ θέλει την Καλιφόρνια να είναι η πρώτη χώρα στις Η.Π.Α. όπου θα  εξαλείψει ακόμη και την ιατρική εξαίρεση για τα εμβόλια, όπου οι γιατροί μπορούν να καθορίσουν καλύτερα εάν οι ασθενείς τους θα πρέπει να λαμβάνουν κάθε εμβόλιο που συνιστά το CDC στο πρόγραμμα εμβολιασμού παιδιών.

Ο κ. Pan θέλει τους πολιτικούς, το κρατικό Υπουργείο Δημόσιας Υγείας, να είναι αρμόδιο, να εγκρίνει οποιαδήποτε ιατρική απαλλαγή από τα εμβόλια αντί των ιατρών που παρέχουν ιατρικές υπηρεσίες στα παιδιά της Καλιφόρνιας και στους γονείς τους.

Ακόμα και ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια έχει εκφράσει κάποιες αμφιβολίες σχετικά με αυτήν την προσέγγιση. Βλέπε:

Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια δεν υποστηρίζει την πρόταση νόμου για τον περιορισμό των ιατρών από την εξαίρεση των εμβολίων

Φυσικά, όταν τα παιδιά πεθαίνουν ή τραυματίζονται από εμβόλια στις Ηνωμένες Πολιτείες, δεν υπάρχει καμία προσοχή των μέσων ενημέρωσης και δημόσια κατακραυγή όπως στη Σαμόα. Αυτό συμβαίνει επειδή οι Η.Π.Α. είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που έχει δώσει στην φαρμακευτική βιομηχανία ασυλία από νομικές συνέπειες λόγω βλάβης που προκαλούνται από εμβόλια.

Αφήνοντας μια κερδοφόρα καριέρα ως νεφρολόγος (ιατρός νεφρού), η Δρ Suzanne Humphries είναι τώρα ελεύθερη να βοηθήσει πραγματικά να θεραπεύσει τους ανθρώπους.

Εμβόλια η μεγάλη αυταπάτη Δρ Suzanne Humphries

Σε αυτήν την αυτοβιογραφία εξηγεί γιατί οι καλοί γιατροί περιορίζονται από το σημερινό διεφθαρμένο ιατρικό σύστημα για την άσκηση πραγματικής, ηθικής ιατρικής. Μια από τις υγιείς φωνές, όταν πρόκειται να εξεταστεί η επιστήμη πίσω από τα σύγχρονα εμβόλια, κανένας γιατρός εξτρεμιστής υπέρ του εμβολίου δεν θα τολμούσε ποτέ να το συζητήσει δημόσια.

Από τον Brian Shilhavy

Εκδότης, Health Impact News

Ειδήσεις για θέματα υγείας

πηγή

Nurses Plead Guilty to Manslaughter over 2 Babies Who Died from Forced MMR Vaccines

Μετάφραση και επιμέλεια

Ευαγγέλου Μπλάνα Μαριάννα

Βιοχημικός Μsc