ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ
ΒΟΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΑΟ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΑ ORAC
ΜΠΑΧΑΡΙΚΟ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ
ΕΠΙΠΕΔΟ
Γαρύφαλλα ½ κουταλάκι 7.861
Κανέλλα ½ κουταλάκι 6.688
Ρίγανη ½ κουταλάκι 5.000
Κακάο 1 κουταλάκι 4.250
(σκόνη)
Κιτρινόριζα ½ κουταλάκι 3.975
Κίμινο ½ κουταλάκι 1.920
Μαιδανός ½ κουταλάκι 1.850
Βασιλικός ½ κουταλάκι 1.689
(ξηρός)
Κάρυ ½ κουταλάκι 1.213
Εστραγκόν 1 κουταλάκι 777
Πιπερόριζα ½ κουταλάκι 725
Μουστάρδα ½ κουταλάκι 725
(σπόροι)
Μέντα 1 κουταλάκι 700
(φρέσκη)
Μαύρο πιπέρι ½ κουταλάκι 688
Θυμάρι ½ κουταλάκι 688
(φρέσκο)
Μαντζουράνα ½ κουταλάκι 675
Τσίλι σκόνη ½ κουταλάκι 546
Κορίανδρος 1 κουταλάκι 510
(φρέσκος)
Βασιλικός 1 κουταλάκι 481
(χλωρός)
Πάπρικα ½ κουταλάκι 450
Σκόρδο ½ κουταλάκι 168
2 Trackbacks / Pingbacks for this entry:
[…] φύτρο […]
[…] φύτρο […]