by Shawn Paul Melville

Τόσο ο ιός COVID-19 όσο και το εμβόλιο του ιικού mRNA ενεργοποιούνται από ραδιοσυχνότητες 5G:

Σε μια πρόσφατη μελέτη οι ερευνητές συγκέντρωσαν δεδομένα σχετικά με τις επιδράσεις της ακτινοβολίας ραδιοσυχνοτήτων 5G από συστήματα ασύρματης επικοινωνίας στον ιό SARS-CoV-2 και διαπίστωσαν ότι το 5G προκάλεσε την ενεργοποίηση του ιού και και αυξημένη λοιμογόνο δύναμη.

Σε μια πρόσφατη ανασκόπηση, δείξαμε ότι το εμβόλιο mRNA του ιού μαζί με την πρωτεΐνη ακίδας που παράγει μπορεί επίσης να μεταβληθεί από την ακτινοβολία ραδιοσυχνοτήτων 5G, με αποτέλεσμα, και τα δύο δουλεύοντας μαζί να δημιουργούν ένα σύμπλεγμα που μοιάζει με τον ιό του ίδιου του ανθρώπινου κυττάρου!

Αυτή η κινητοποιημένη κατάσταση θα μπορούσε στη συνέχεια να ξεκινήσει μια ανοσολογική απόκριση κατά των υγιών κυττάρων του σώματος, δεδομένου ότι τώρα μοιάζουν με παθογόνους ιούς- δημιουργώντας έτσι μια κατάσταση ασθένειας που μοιάζει με SARS-CoV-2 μέσα στο σώμα χωρίς την παρουσία του ίδιου του ιού!

Γιατί λοιπόν να θέλει κάποιος να κάνει ένα εμβόλιο που είναι σκοπίμως σχεδιασμένο να αλλάξει το ίδιο σύστημα του σώματος που υποτίθεται ότι θα σας προστατεύσει από τη μόλυνση;

Αλλά το μεγαλύτερο ερώτημα εδώ είναι ποιος είναι ο μηχανισμός ενεργοποίησης που επιτρέπει την ενεργοποίηση του ιικού mRNA από το εμβόλιο;

Προτείνουμε ότι αυτός είναι ο μηχανισμός που ενεργοποιεί το ίδιο το ανοσοποιητικό σύστημα να αρχίσει να επιτίθεται σε κατά τα άλλα υγιή κύτταρα και όργανα του σώματος δημιουργώντας αυτοάνοση δυσλειτουργία!

Το εμβόλιο mRNA του ιού ενεργοποιείται από το 5G!

Η ακτινοβολία ραδιοσυχνοτήτων 5G ρυθμίζεται σε «συχνότητα θανάτου»…

Όταν ξεκίνησε η πανδημία τον Ιανουάριο του 2020, καταβλήθηκε μεγάλη προσπάθεια για τη λογοκρισία των ισχυρισμών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τη σύνδεση του 5G και της επιδημίας του ιού COVID-19.
Γιατί;
Το 5G δεν αφορά το διαδίκτυο των πραγμάτων- είναι ένα στρατιωτικού βαθμού οπλικό σύστημα.

Η Νεα Τάξη Πραγμάτων ΝΤΠ (τα πράγματα είμαστε εμείς) κατασκευάζει ένα δολοφονικό πλέγμα, ένα πλέγμα εξόντωσης, με εισροές ενέργειας που στοχεύουν συγκεκριμένα μεγαλύτερες περιοχές όπως πόλεις.

Η ατζέντα τους είναι η «Αποπληθυσμός» και το σύστημα παράδοσης βιολογικών όπλων είναι τα μη δοκιμασμένα εμβόλια γενετικής αλλοίωσης.

Πώς λειτουργεί αυτό;
Βλέπετε, το σώμα μας μπορεί να λειτουργήσει ως πομπός και δέκτης ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας (EMR) ή ηλεκτρομαγνητικής συχνότητας (EMF), καθιστώντας μας πιο ευαίσθητους σε εξωτερικές ενεργειακές εισροές… όπως το 5G.

Πιστεύουμε ότι το ίδιο το εμβόλιο χρησιμοποιείται ως αγωγός για την αυξημένη απορρόφηση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας μέσα στο σώμα και ότι οι εμβολιασμένοι είναι κινούμενοι στόχοι για μαζική θανάτωση με τη χρήση οπλικών συστημάτων 5G.

Η μακροχρόνια έκθεση στο 5G μπορεί να οδηγήσει σε:
καρκίνο, ενδοκρινικές ανισορροπίες, νευροεκφυλιστικές ασθένειες, λοιμώξεις, φλεγμονές, προβλήματα υπογονιμότητας και αποβολές, για να απαριθμήσουμε μόνο μερικά.

Η παγκόσμια εξάπλωση του 5G ξεκίνησε περίπου την ίδια εποχή με το χτύπημα της πανδημίας το 2020.
Το ένα λουκέτο μετά το άλλο, μας είπαν επανειλημμένα να μείνουμε στα σπίτια μας- να δουλεύουμε από το σπίτι, να μελετάμε στο σπίτι, να κάνουμε μόνο τις απαραίτητες εξόδους και να μείνουμε στα σπίτια μας.

Ήταν αυτό απλά μια σύμπτωση;

Τα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μόλις πρόσφατα αναγνώρισαν ότι η μακροχρόνια έκθεση σε ακτινοβολία ραδιοσυχνοτήτων 5G καταστέλλει το ανοσοποιητικό σύστημα διεγείροντας την πρόσληψη ελεύθερων ριζών μέσω των κυτταρικών μεμβρανών, οι οποίες στη συνέχεια δημιουργούν ένα περιβάλλον ευνοϊκό για την αναπαραγωγή ιών.

Πίστευαν ότι η εξάπλωση των ιογενών λοιμώξεων επιταχύνεται από την ακτινοβολία των κυμάτων ραδιοσυχνοτήτων και ότι το 5G ήταν ένας συμπαράγοντας κατά την ανάλυση της σημερινής πανδημίας.

Υποβλήθηκαν ερωτήσεις στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο που δεν έχουν ακόμη διευθετηθεί και πιθανότατα δεν θα αντιμετωπιστούν παρά μόνο αφού έχει γίνει η ζημιά:
Έλαβε υπόψη η Επιτροπή το ανοσοκατασταλτικό αποτέλεσμα της μακροχρόνιας έκθεσης σε ηλεκτρομαγνητικά κύματα ραδιοσυχνοτήτων πριν προωθήσει το 5G και παρόμοιες τεχνολογίες που αυξάνουν σημαντικά το επίπεδο ακτινοβολίας;
Έχει εξετάσει την πιθανή ενισχυμένη αναπαραγωγή ιών που προκαλείται από την έκθεση σε ηλεκτρομαγνητικά κύματα ραδιοσυχνοτήτων;

Είναι οι δυνητικά επικίνδυνες οι υψηλότερες ραδιοσυχνότητες στα σπίτια μας;
Οι «Γιατροί για τις Ασφαλείς Τεχνολογίες», μια ομάδα γιατρών και επαγγελματιών υγείας που συγκεντρώνουν έρευνες σχετικά με τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της χρήσης της σύγχρονης τεχνολογίας στην υγεία, δηλώνουν ότι τα ασφαλή όρια της ακτινοβολίας ραδιοσυχνοτήτων στον άνθρωπο δεν πρέπει να υπερβαίνουν το 1 milliWatts ανά τετραγωνικό μέτρο (mW/m2).

Το CIN πραγματοποιεί μετρήσεις της ακτινοβολίας ραδιοσυχνοτήτων σε οικιακές συσκευές με δυνατότητα wifi από τον Δεκέμβριο του 2020 για να διαπιστώσει αν υπήρξαν αλλαγές από το 2020 και μετά.

Όλες οι μετρήσεις ήταν πολύ πάνω από αυτό που θεωρείται ασφαλές για τον ανθρώπινο οργανισμό, ξεπερνώντας το εύρος του 1 mW/m2 και εμπίπτοντας στην κατηγορία «ακραία ανησυχία».

Κατά τη διάρκεια μιας περιόδου 7 μηνών, παρατηρήσαμε επίσης μια αύξηση των παλμών ραδιοσυχνοτήτων (κύματα) και μια αύξηση της έντασης της ακτινοβολίας ραδιοσυχνοτήτων που δεν μπορούσε να μετρηθεί από τον μετρητή EMP μας!

Μήπως η ΝΤΠ μεταβάλλει τη συχνότητα 5G σε ένα εύρος «φονικών συχνοτήτων» προκειμένου να προκαλέσει μαζικούς θανάτους;

Ακολουθεί ένα μόνο παράδειγμα μετρήσεων ΗΜΠ από ένα κινητό τηλέφωνο: (α) Κινητό τηλέφωνο χωρίς χρήση (β) Κινητό τηλέφωνο σε χρήση (δηλ. κλήσεις, διαδίκτυο, ηλεκτρονικά μηνύματα).
Παρόμοια αποτελέσματα για τον Δεκέμβριο του 2020 και τον Ιούλιο του 2021.

Η ακτινοβολία ραδιοσυχνοτήτων είναι αθροιστική, πράγμα που σημαίνει ότι το σώμα μας απορροφά την ακτινοβολία σε βάθος χρόνου.

Τελικά, η ίδια η ακτινοβολία μπορεί να προκαλέσει την ενεργοποίηση αδρανών ιών (ιών που βρίσκονται στο σώμα σας από προηγούμενες λοιμώξεις και περιλαμβάνουν τον ιό της COVID-19), προκαλώντας έτσι μια νοσηρή κατάσταση.

Δεδομένου ότι ο ιός SARS-CoV-2 που προκαλεί την COVID-19 είναι επίσης ένας αδρανής ιός, μπορεί και αυτός να ενεργοποιηθεί για να προκαλέσει και πάλι μια νοσηρή κατάσταση.

Η ακτινοβολία ραδιοσυχνοτήτων έχει επίσης συνδεθεί με αυτοάνοσες αντιδράσεις και φλεγμονώδεις αντιδράσεις.

Πιστεύουμε ότι οι ραδιοσυχνότητες που παρέχονται μέσω του 5G μπορούν επίσης να ενεργοποιήσουν το ιικό RNA που έχει ενσωματωθεί στο DNA του σώματος από τα εμβόλια για να προκαλέσει μια κατάσταση ασθένειας που μοιάζει με ιό σε εμβολιασμένα άτομα.

Το 5G λέγεται ότι θα είναι πλήρως ενεργοποιημένο μέχρι τον Ιούλιο-Αύγουστο του 2021, εγκαίρως για το τέταρτο κύμα.

Γιατί βλέπουμε τώρα μια τεράστια έξαρση της ακτινοβολίας ραδιοσυχνοτήτων;
Συγκεκριμένα όταν άρχισαν να κυκλοφορούν τα εμβόλια;
Μήπως η ΝΔΤ ενεργοποίησε την ατζέντα της για τον αποπληθυσμό αλλάζοντας τη συχνότητα 5G σε «συχνότητα θανάτου» για να ξεκινήσει μαζική γενοκτονία;
Ποιος άλλος λόγος θα μπορούσε να υπάρχει;

Το 5G ρυθμίστηκε σε «συχνότητα θανάτου» για να ξεκινήσει μαζική γενοκτονία!

Πώς ταιριάζει το γραφένιο σε αυτό;

Τι είναι το Γραφένιο;
Το γραφένιο είναι η πιο λεπτή, εύκαμπτη και ισχυρότερη ένωση που είναι γνωστή στον άνθρωπο με πάχος ενός ατόμου.
Είναι καλός αγωγός της θερμότητας σε θερμοκρασία δωματίου και εξαιρετικός αγωγός του ηλεκτρισμού.
Μετά την ανακάλυψη του γραφενίου, οι εφαρμογές σε διαφορετικούς επιστημονικούς τομείς έχουν εκτοξευθεί, με τεράστια κέρδη ιδίως σε ηλεκτρονικά υψηλής συχνότητας, στους βιολογικούς, χημικούς και μαγνητικούς αισθητήρες, στους φωτοανιχνευτές με εξαιρετικά μεγάλο εύρος ζώνης και στην αποθήκευση και παραγωγή ενέργειας.

Η τεχνολογία, όπως το 5G, χρειάζεται τεχνολογία που να επιτρέπει την κλιμάκωση.
Μέχρι τα τέλη του 2017, είχαν αναπτύξει μια μέθοδο συνδυασμού της ευελιξίας του γραφενίου με την ανίχνευση terahertz, ώστε να καταστεί δυνατή η σύνδεση με το Διαδίκτυο των πραγμάτων IoT (Internet of Things IoT) μέσω τεχνολογιών που είναι διαθέσιμες στο 5G… όπως τα έξυπνα τηλέφωνα.

Αναγμένο οξείδιο του γραφενίου

Και αυτό δεν σταματά μόνο με τα εμβόλια.

Η INBRAIN Neuroelectronic, μια εταιρεία αφιερωμένη στην ανάπτυξη του πρώτου παγκοσμίως «ευφυούς νευροηλεκτρονικού συστήματος με βάση το γραφένιο», μόλις ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Merck, μια κορυφαία φαρμακευτική εταιρεία.

Στόχος της συνεργασίας είναι η από κοινού ανάπτυξη της επόμενης γενιάς βιοηλεκτρονικών «θεραπειών του πνευμονογαστρικού νεύρου» από γραφένιο, οι οποίες στοχεύουν σε σοβαρές χρόνιες ασθένειες με τη χρήση νευροδιεγέρτη.

Το πνευμονογαστρικό νεύρο αντιπροσωπεύει το κύριο συστατικό του παρασυμπαθητικού νευρικού συστήματος, το οποίο επιβλέπει μια τεράστια σειρά κρίσιμων σωματικών λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου της διάθεσης, της ανοσολογικής απόκρισης, της πέψης και του καρδιακού παλμού, του αναπνευστικού ρυθμού, καθώς και της αγγειοκινητικής δραστηριότητας και ορισμένων αντανακλαστικών ενεργειών – και ορισμένων αντανακλαστικών ενεργειών- το πνευμονογαστρικό νεύρο είναι η ίδια η ζωή!

 

Αν δεν ανησυχείσατε, θα έπρεπε να ανησυχείτε!
Πρόκειται για μια προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα νέο σύνορο για παγκόσμιο ιατρικό πειραματισμό και θεραπεία, προκειμένου να «θεραπευτούν οι ασθένειες» με τη χρήση τεχνολογιών που βασίζονται στο γραφένιο.

Η φράση «ευφυές νευροηλεκτρικό σύστημα» υποδηλώνει ότι οι εταιρείες σχεδιάζουν να τοποθετήσουν τις δικές τους αυτόματες νευρικές εισόδους και αντιδράσεις στο σώμα, πάνω στο φυσικό νευρικό σύστημα του σώματος.

Για να το θέσουμε αλλιώς, θέλουν να αντικαταστήσουν τις «ελλείψεις και τα λάθη» του φυσικού νευρικού συστήματος με τον δικό τους κατάλογο προτιμώμενων ερεθισμάτων και αντιδράσεων.

Αν οι ακραίοι κίνδυνοι αυτού του επαναπρογραμματισμού δεν σας είναι προφανείς, σκεφτείτε το καλά, γιατί αυτό είναι απλώς ένα βήμα πιο κοντά στον ίδιο τον Transhumanism, Υπανθρωπισμό- οι τεχνολογίες με βάση το γραφένιο, τα εμβόλια και οι βιοτεχνολογίες νευροδιεγέρτη είναι απλώς τα πρώτα βήματα για τη μετά-ανθρώπινη μετάβασή σας!

Ο Τρανσουμανισμός είναι η Ευγονική σήμερα

Το οξείδιο του γραφενίου «βουίζει» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης»… Κυριολεκτικά!

Τι σημαίνουν όλα αυτά;
Η έρευνα δείχνει τώρα ότι υπάρχει οξείδιο του γραφενίου (GO) , ένα παράγωγο γραφενίου, στα εμβόλια, εάν αυτό ισχύει, τα σώματα των εμβολιασμένων ατόμων είναι πλέον υπεραγώγιμα… όπως το κινητό σας τηλέφωνο!

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γεμίζουν με αναφορές για μια ειδική ουσία που μοιάζει με μέταλλο που πιστεύεται ότι βρίσκεται μέσα στο εμβόλιο του COVID-19.
Μια ουσία που ονομάζεται οξείδιο του γραφενίου (GO) κατηγορείται ότι προκαλεί «μαγνητισμό» μέσα στο σώμα, όπου οι μαγνήτες είναι σε θέση να έλκουν το ίδιο το ανθρώπινο δέρμα!
Και όχι μόνο αυτό, υπάρχουν αναφορές για «φθορίζοντα» σημάδια στο ίδιο το σημείο εμβολιασμού!
Και μια ανάρτηση έφτασε στο σημείο να κάνει δοκιμές για «ηλεκτρομαγνητική συχνότητα» (EMF)!
Όλα αυτά υποδεικνύουν την παρουσία ενός «σούπερ» ηλεκτρομαγνητικού αγωγού… Οξείδιο του γραφενίου!

Το οξείδιο του γραφενίου GO χρησιμοποιείται σε μάσκες προσώπου, εμβόλια και θεραπεία καρκίνου:

Τι είναι το οξείδιο του γραφενίου;
Το οξείδιο του γραφενίου είναι ένα παράγωγο γραφενίου.
Είναι τόσο μεταλλικό όσο και φθορίζον και μπορεί εύκολα να διαλυθεί σε υδατικά διαλύματα.
Τα τελευταία χρόνια, τα υλικά που σχετίζονται με το γραφένιο έχουν προσελκύσει τεράστια προσοχή στην έρευνα λόγω των ιδιοτήτων τους όπως η υψηλή επιφάνεια, η υψηλή ηλεκτρική κινητικότητα και η αγωγιμότητα.
Είναι ένα εκατομμύριο φορές πιο λεπτό από μια ανθρώπινη τρίχα με πάχος ενός ατόμου, χίλιες φορές πιο αγώγιμο από τον χαλκό, πιο σκληρό από το διαμάντι και ισχυρότερο από το ατσάλι.

Οξείδιο του γραφενίου έχει επίσης βρεθεί σε μάσκες προσώπου.

Αυτές οι μάσκες, εύκολα αναγνωρίσιμες λόγω του ασυνήθιστου γκρι-μπλε χρωματικού τους συνδυασμού, ανακλήθηκαν στα τέλη Μαρτίου.

Είναι επικαλυμμένες με οξείδιο γραφενίου που έχει συνδεθεί με πνευμονική νόσο.
Διανεμήθηκαν σε εκατομμύρια—όχι μόνο σε ενήλικες, αλλά σε ανηλίκους, και σε ολόκληρο τον Καναδά, αν και η πλειοψηφία χρησιμοποιήθηκε στο Κεμπέκ, λέει η Health Canada.

»Η Health Canada διεξήγαγε μια προκαταρκτική επιστημονική αξιολόγηση και εντόπισε μια πιθανότητα πρώιμης τοξικότητας στους πνεύμονες σε αρουραίους από εισπνεόμενο γραφένιο», την ουσία που επικαλύπτει τις μάσκες, δήλωσε ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας André Gagnon.

https://link.springer.com/article/10.1007/s41204-021-00109-0

Το οξείδιο του γραφενίου έχει επίσης εφαρμογές στη βιοϊατρική ως ανοσοενισχυτικό εμβολίων- μια ουσία που ενισχύει την απόκριση του ανοσοποιητικού συστήματος στην παρουσία ενός ιικού αντιγόνου που χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των εμβολίων.

Το οξείδιο του γραφενίου (GO) συνδυάζεται συχνά με πολυαιθυλενογλυκόλη (PEG) σε εμβόλια και άλλες φαρμακευτικές θεραπείες για τη διευκόλυνση της χορήγησης φαρμάκων στα κύτταρα.

Μαζί δρουν ως πολυμερή επικάλυψης που μπορούν να μεταφέρουν αποτελεσματικά αντιγόνα στα κύτταρα.

Και τα δύο GO-PEG χρησιμεύουν ως βοηθητικά εμβολίων και αν χρησιμοποιούνταν στο εμβόλιο COVID-19 θα επέτρεπαν τόσο τη μεταφορά του ιικού mRNA στα κύτταρα του σώματος όσο και την ενεργοποίηση της ανοσολογικής απόκρισης μετά τον εμβολιασμό.

Η PEG βρίσκεται μέσα στο εμβόλιο της Pfizer…….
Νομίζω ότι το οξείδιο του γραφενίου θα μπορούσε επίσης να είναι! Ακολουθούν μερικά ερευνητικά άρθρα που δείχνουν ότι και το GO-PEG χρησιμοποιείται σήμερα σε άλλα εμβόλια και άλλες φαρμακευτικές θεραπείες:

https://pubs.rsc.org/en/content/articlelanding/2016/nr/c5nr09208f#!divAbstract

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2405844018388170

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30663418/

https://www.nature.com/articles/s41598-020-59624-w

Όταν συνδυάζονται μαζί, το οξείδιο του γραφενίου (GO) και η πολυαιθυλενογλυκόλη (PEG) μπορούν να ενεργοποιήσουν τα λευκά αιμοσφαίρια του ανοσοποιητικού συστήματος μέσω μονοπατιών κυτταρικής σηματοδότησης:

Το ανοσοποιητικό σύστημα ενεργοποιείται μέσω φυσικής επαφής μεταξύ GO-PEG και πρωτεϊνών ιντεγκρίνης που βρίσκονται στην κυτταρική μεμβράνη και ενεργοποιούν μονοπάτια κυτταρικής σηματοδότησης με την μεσολάβηση ιντεγκρίνης.

Η κυτταρική σηματοδότηση είναι ο τρόπος με τον οποίο τα κύτταρα στο σώμα επικοινωνούν μεταξύ τους, μια «γραμμή συνομιλίας», τρόπος του λέγειν, που λέει στα κύτταρα τι να κάνουν.

Οι πρωτεΐνες ιντεγκρίνης ρυθμίζουν μια ποικιλία κυτταρικών λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένης της εξάπλωσης, της μετανάστευσης, της κυτταρικής ανάπτυξης και του θανάτου. Βασικά το GO-PEG ενεργοποιεί τις πρωτεΐνες ιντεγκρίνης με παρόμοιο τρόπο που θα ενεργοποιούσε ο ιός COVID-19.

Ουσιαστικά, τα νανοσωματίδια GO-PEG που χρησιμοποιούνται για την ενθυλάκωση του εμβολίου mRNA του ιού λειτουργούν ακριβώς όπως ο ιός COVID-19!

Η έρευνα δείχνει τώρα ότι ο ιός COVID-19 προκαλεί μια αυτοάνοση ασθένεια στο σώμα.

Μήπως ο συνδυασμός GO-PEG στο εμβόλιο μεταβάλλει επίσης το ανοσοποιητικό σύστημα προκαλώντας αυτοάνοση δυσλειτουργία;
Και αν ναι, μπορεί η ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος με τη μεσολάβηση του GO-PEG να «απενεργοποιήσει» την ιντεγκρίνη στους εμβολιασμένους ασθενείς;

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Νεα Τάξη Πραγμάτων (τα πράγματα είμαστε εμείς) έχει ένα σχέδιο σε εφαρμογή για να εξασφαλίσει ότι η Δύση θα έχει αρκετή προμήθεια αντι-ιικών φαρμάκων για να αντισταθμίσει τις επιπτώσεις των εμβολίων της!

https://www.nature.com/articles/ncomms14537

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/10425567/

https://www.researchgate.net/publication/314019559_PEGylated_graphene_oxide_elicits_strong_immunological_responses_despite_surface_passivation

https://erj.ersjournals.com/content/early/2021/07/01/13993003.00918-2021

Απόδειξη ότι το εμβόλιο της Pfizer περιέχει οξείδιο του γραφενίου!

Υπάρχει οξείδιο του γραφενίου και PEG στα εμβόλια COVID-19;

Υπάρχει τρόπος να δούμε από τι είναι φτιαγμένα;
Ναι, η Pfizer, η Moderna και η Johnson & Johnson παρείχαν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά των εμβολίων COVID-19 στον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA).

Όλα αυτά τα εμβόλια, συμπεριλαμβανομένης της AstraZeneca, παραδίδουν το mRNA του ιού στο ίδιο το κύτταρο.

Ωστόσο, ενδέχεται να χρησιμοποιούν διαφορετικό μηχανισμό παράδοσης.
Αυτές είναι οι πληροφορίες που παρείχε η Pfizer στον FDA:

https://www.fda.gov/emergency-preparedness-and-response/coronavirus-disease-2019-covid-19/pfizer-biontech-covid-19-vaccines#additional

https://www.nebraskamed.com/COVID/you-asked-we-answered-are-covid-19-vaccine-ingredients-public

Ισπανοί ερευνητές που είχαν αποκτήσει ένα φιαλίδιο εμβολίου της Pfizer διαπίστωσαν ότι όταν το εξέτασαν σε ηλεκτρονικό μικροσκόπιο περιείχε πάνω από 99% οξείδιο του γραφενίου.
Το GO είναι επικαλυμμένο με λιπιδικά νανοσωματίδια που όταν εισχωρεί στα κύτταρα προκαλεί φλεγμονή, καταιγίδα κυτταροκινών, μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή των πνευμόνων, καρδιακή φλεγμονή και φλεγμονή του εγκεφάλου μαζί με εγκεφαλικό επεισόδιο και καρδιακή προσβολή.

Απόδειξη ότι το εμβόλιο της Pfizer αποτελείται από πάνω από 99% οξείδιο του γραφενίου – μια ένωση που είναι τοξική για τον ανθρώπινο οργανισμό.
Πώς ανακαλύφθηκε αυτό και γιατί μια φαρμακευτική εταιρεία να διακινεί τέτοιο δηλητήριο;
Δείτε αυτό: βιντεο

Επιπλέον, μια πρόσφατη μελέτη για τον ηλεκτρομαγνητισμό εμβολιασμένων ατόμων στο Λουξεμβούργο έδειξε ότι στην «εμβολιασμένη ομάδα» 29 από τα 30 άτομα που εξετάστηκαν παρουσίασαν έλξη σε μαγνήτη και ο μαγνήτης προσκολλήθηκε στο δέρμα τους χωρίς δυσκολία.

Η μελέτη εξέτασε εμβολιασμένα άτομα τα οποία είχαν κάνει διάφορα εμβόλια όπως: Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson και AstraZeneca και συνέκρινε τα αποτελέσματα με ανεμβολίαστα άτομα ελέγχου.

Τι άλλο θα μπορούσε να υπάρχει μέσα στο εμβόλιο που να προκαλεί αυτή την ηλεκτρομαγνητική αντίδραση;

Προφανώς, οι φαρμακευτικές εταιρείες, οι ιατρικές αρχές και οι ηγέτες της κυβέρνησής μας δεν αποκαλύπτουν τις πληροφορίες των προϊόντων στο ευρύ κοινό!

Το οξείδιο του γραφενίου έχει αυτό που ονομάζεται ζώνη απορρόφησης ηλεκτρονίων.
Πρόκειται για μια συγκεκριμένη συχνότητα του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος στην οποία το οξείδιο του γραφενίου δέχεται ένα πολύ ασθενές σήμα ραδιοσυχνοτήτων και διεγείρεται, πολλαπλασιάζεται και οξειδώνεται γρήγορα.

Λοιπόν, τι θα συμβεί όταν η NΤΠ πατήσει το κουμπί «kill frequency» στο πλέγμα;
Άλλωστε έχουν μια αλλόκοτη ικανότητα να προβλέπουν πότε έρχονται τα κύματα COVID-19 και πότε υποχωρούν;
Τι θα φέρει το κύμα Δέλτα στην ανθρωπότητα;

Οι άνθρωποι που έχουν εμβολιαστεί ή έχουν λάβει το οξείδιο του γραφενίου από άλλες οδούς, αυτό το οξείδιο του γραφενίου οξειδώνεται σπάζοντας την ισορροπία μεταξύ της γλουταθειόνης και του τοξικού οξειδίου του γραφενίου.

Και η περίφημη καταιγίδα κυτοκινών και ο COVID-19 πυροδοτείται μέσα σε λίγες ώρες … ΜΠΟΥΜ!

Ο ηλεκτρολόγος μηχανικός μου έδειξε αυτό το βίντεο τον Ιανουάριο και χρησιμοποιούσα ένα κινητό τηλέφωνο 4G!

βἰντεο

https://int.artloft.co/do-vaccines-deliver-graphene-oxide-nanoparticles-for-5g-mind-control/

Παρενέργειες του οξειδίου του γραφενίου:

Toxicity of graphene-family nanoparticles: a general review of the origins and mechanisms

https://twitter.com/HabberleySteve/status/1412807806001033228

Οξείδιο γραφενίου που έχει λειτουργήσει με χιτοζάνη ως δυνητικό ανοσοενισχυτικό

ΕΚΘΕΣΗ: Το εμβόλιο Pfizer επιβεβαιώθηκε ότι προκαλεί νευροεκφυλιστικές ασθένειες – Μελέτη

Αυτό που βλέπετε εδώ είναι η ακτινοβολία ραδιοσυχνοτήτων που εκλύεται από το κινητό τηλέφωνο (ακτινοβολία μικροκυμάτων) και μετατρέπεται σε θερμική ενέργεια και σαν φούρνος μικροκυμάτων η ενέργεια που απελευθερώνεται καίει το ατσάλινο μαλλί!

Τώρα φανταστείτε ότι ο εγκέφαλός σας είναι εμβολιασμένος με Γραφένιο!

πηγή

Οταν υπάρχει λογοκρισία και αδιαφάνεια και όταν οι προηγούμενες »θεωρίες συνωμοσίας» έγιναν η πραγματικότητα του σήμερα, τίποτα δεν είναι απίθανο.

ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΛΕΣΜΑ ΒΙΟΧΗΜΙΚΟΥ! 

Αναγμένο οξείδιο του γραφενίου

Ο παθογόνος συνδετικός κρίκος στις νευρολογικές ασθένειες.

Πατέντες η συμφορά του πλανήτη. WO2020 060606 και Χειρισμός του Νευρικού Συστήματος με Ηλεκτρομαγνητικά πεδία μέσα από οθόνες 

Τεχνολογία ανάγνωσης και εγγραφής του εγκεφάλου

Τελικά τα κύτταρα και οι οργανισμοί επικοινωνούν με ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες ;