Τον Φεβρουάριο του 2012 πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα το πρώτο Παγκόσμιο Συνέδριο για το Μέλλον του 2045.

Εκεί, περισσότεροι από 50 κορυφαίοι επιστήμονες από πολλούς κλάδους συναντήθηκαν για να αναπτύξουν μια στρατηγική για τη μελλοντική ανάπτυξη της ανθρωπότητας.

Ένας από τους κύριους στόχους του Συνεδρίου ήταν η κατασκευή ενός παγκόσμιου δικτύου επιστημόνων για την περαιτέρω έρευνα σχετικά με την ανάπτυξη της κυβερνητικής τεχνολογίας, με απώτερο σκοπό τη μεταφορά της ατομικής συνείδησης του ανθρώπου σε έναν τεχνητό φορέα.

Το 2012-2013. Οι παγκόσμιες οικονομικές και κοινωνικές κρίσεις επιδεινώνονται. Οι συζητήσεις για το παγκόσμιο πρότυπο της μελλοντικής ανάπτυξης εντείνουν.

Εμφανίζονται νέα μετανθρωπιστικά κινήματα και κόμματα.

Η Ρωσία το 2045 μετατρέπεται σε Παγκόσμιο 2045.

Ταυτόχρονα, το διεθνές κοινωνικό δίκτυο 2045.com για ανοικτή καινοτομία επεκτείνεται. Εδώ οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να προτείνει ένα έργο, να συμμετέχει στην εργασία του ή να το χρηματοδοτήσει ή και τα δύο. Στο δίκτυο υπάρχουν επιστήμονες, φοιτητές, ερευνητές, χρηματοδότες και διευθυντικά στελέχη.

2013-2014. Νέα κέντρα που ασχολούνται με τις κυβερνητικές τεχνολογίες για την ανάπτυξη ριζικής αύξησης της διάρκειας ζωής. Ο «αγώνας για την αθανασία» ξεκινάει.

2015-2020. Το avatar δημιουργείται – Ένα ρομποτικό ανθρώπινο αντίγραφο που ελέγχεται από τη σκέψη μέσω της διασύνδεσης «εγκεφάλου-υπολογιστή». Γίνεται τόσο δημοφιλής όσο ένα αυτοκίνητο.

2020. Στη Ρωσία και στον κόσμο εμφανίζονται – σε λειτουργία δοκιμών – διάφορα σημαντικά έργα:
Τα ρομπότ Android αντικαθιστούν τους ανθρώπους στις εργασίες κατασκευής,

Υπηρέτες ρομπότ Android για κάθε σπίτι?

Αβαταρ ελεγχόμενα από την σκέψη, να παρέχουν τηλεδιάσκεψη σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και να καταργούν τα επαγγελματικά ταξίδια,

Τα ιπτάμενα αυτοκίνητα

Κινητές επικοινωνίες, mobile, ελεγχόμενες με την σκέψη που έχουν ενσωματωθεί μέσα στο σώμα ή ψεκάζονται πάνω στο δέρμα.

2020-2025. Δημιουργείται ένα αυτόνομο σύστημα που παρέχει υποστήριξη ζωής για τον εγκέφαλο και επιτρέπει την αλληλεπίδραση του με το περιβάλλον. Ο εγκέφαλος μεταμοσχεύεται σε ένα Avatar Β. Με το Avatar Β ο άνθρωπος λαμβάνει νέα, επεκτινόμενη ζωή.

2025. Η νέα γενιά Avatars παρέχει πλήρη μετάδοση των αισθήσεων από τα πέντε αισθητήρια όργανα ρομπότ στον χειριστή.

2030-2035. ReBrain – Το κολοσσιαίο πρότζεκτ της μηχανικής αντίστροφης του εγκεφάλου υλοποιείται. Η παγκόσμια επιστήμη έρχεται πολύ κοντά στην κατανόηση των αρχών της συνείδησης.

2035. Η πρώτη επιτυχής απόπειρα μεταφοράς της προσωπικότητας ενός ατόμου σε εναλλακτικό φορέα. Η εποχή της κυβερνητικής αθανασίας αρχίζει.

2040-2050. Σώματα φτειαγμένα  από νανουπολογιστές που μπορούν να πάρουν οποιοδήποτε σχήμα προκύπτουν παράλληλα με τα ολογράμματα σώματος

2045-2050. Δραστική αλλαγή στην κοινωνική δομή και στην επιστημονική και τεχνολογική ανάπτυξη. Όλα τα για την επέκταση του διαστήματος, έχουν δημιουργηθεί
Για τον άνθρωπο του μέλλοντος, ο πόλεμος και η βία είναι απαράδεκτοι. Η κύρια προτεραιότητα της ανάπτυξής του είναι η πνευματική αυτο-βελτίωση.

Εμφανίζεται μια νέα εποχή: Η εποχή της νεας ανθρωπότητας.

To είχα δημοσιεύσει το 2013, το 2016 κανείς δεν ενδιαφερόταν, ακόμα και τώρα.Σε συνδιασμό με την Επανεκίννηση μετά την κωρόνα μπορούμε να βγάλουμε αρκετά συμπεράσματα.

Αυτός είναι ο νέος κόσμος που έρχεται, σύμφωνα με τον επικεφαλής του Γερμανικού κολοσσού.

Η επανεκκίνηση μετά την ψευδαίσθηση της κορώνας

ΜΕΤΆΦΡΑΣΗ

Ευαγγέλου Μπλάνα Μαριάννα