Παρακαλώ βοηθήστε με να βγάλω αυτό το μήνυμα επικοινωνώντας το αμέσως σε όλους τους πολιτικούς σας εκπροσώπους, κληρικούς, δασκάλους, καθηγητές, φίλους και συγγενείς! 

Η κυκλοφορία του 5G δεν θα έπρεπε ποτέ να είχε συμβεί χωρίς έντονες δοκιμές γιατί δεν προορίζεται για ανθρώπους!

Είμαι κάτοχος διδακτορικού στη Βιοχημεία με ειδίκευση στη Φυσιολογία. Έλαβα Μεταδιδακτορική Υποτροφία από το NATO/ Research Council of Canada και υποψήφια για το βραβείο Anette P. Nelson από τη Βασιλική Εταιρεία του Καναδά. Είμαι επίσης πιστοποιημένος Καθηγητής Επιστημών Υγείας και ανέπτυξα το Πρόγραμμα Σπουδών Υγείας για το Υπουργείο Παιδείας και το Πρόγραμμα Σπουδών Εργαζομένων Προσωπικής Υποστήριξης για το Υπουργείο Παιδείας. 

Ήμουν επιστημονικός συνεργάτης σε πολλά πανεπιστήμια και δίδαξα Επιστήμες και Ιατρικές Βιοεπιστήμες για πολλά Πανεπιστημιακά και Κολλεγιακά Προγράμματα Νοσηλευτικής. Αυτή τη στιγμή είμαι συνταξιούχος.

Το σώμα αποτελείται από μόρια με βάση τον άνθρακα. 

Ο άνθρακας βρίσκεται στα φαγητά μας, στα γαλακτοκομικά, στα φάρμακα, στα εμβόλια, στις βιταμίνες κ.λπ. Είναι απαραίτητος για τη δημιουργία των δομικών στοιχείων των κυττάρων μας… για όλη την ίδια τη ζωή. Στη φύση ο άνθρακας μπορεί να βρεθεί σε πολλές μορφές. Το διαμάντι είναι άνθρακας και το γραφένιο είναι επίσης άνθρακας. Η πλειονότητα του άνθρακα στη φύση είναι σε μορφή άνθρακα, αλλά το σώμα θα συνεχίσει να απορροφά γραφένιο από αυτό που καταναλώνουμε. Ένα παράγωγο του γραφενίου είναι το οξείδιο του γραφενίου (GO) που χρησιμοποιείται συνήθως στη φαρμακευτική βιομηχανία, τη βιομηχανία βιταμινών και θρεπτικών ουσιών και για τη συντήρηση τροφίμων.

Κανονικά το οξείδιο του γραφενίου (GO) είναι ένα ακίνδυνο μη αγώγιμο μέταλλο που μπορεί να απεκκριθεί από το σώμα. Ωστόσο, με την τεχνολογία 5G Giga Hz, το οξείδιο του γραφενίου (GO) ανάγεται και στη διαδικασία κερδίζει ηλεκτρόνια. Αυτό το γραφένιο (rGO) είναι ηλεκτρικά αγώγιμο και καταναλώνει πολύ οξυγόνο κατά τον σχηματισμό του.

Οξείδιο του γραφενίου (GO) 🢂 Μειωμένο οξείδιο του γραφενίου (rGO)

Οι συγγραφείς σε αυτό το άρθρο επιβεβαιώνουν ότι το οξείδιο του γραφενίου είναι πράγματι ηλεκτρικά ενεργό στο εύρος Giga Hz 0,5-40 Giga Hz και ως εκ τούτου δεν είναι μόνο αγώγιμο αλλά και παράγει θερμότητα:

https://yonsei.pure.elsevier.com/en/publications/radio-frequency-characteristics-of-graphene-oxide

Αυτοί οι συγγραφείς επιβεβαιώνουν ότι στη διαδικασία αναγωγής του οξειδίου του γραφενίου (rGO), καταναλώνονται περισσότερα μόρια οξυγόνου από ένα μη αναγώγιμο, μη αντιδραστικό μόριο γραφενίου. Το οξείδιο του γραφενίου (GO) έχει αναλογία άνθρακα: οξυγόνου 2:$, ενώ το αναγώγιμο οξείδιο του γραφενίου (rGO) έχει αναλογία C:O 8:246 που είναι περίπου 61,5 φορές μεγαλύτερη από μια ένωση οξειδίου του γραφενίου (GO) μόνη της. Στο ανθρώπινο σώμα αυτό θα προκαλέσει απορρόφηση οξυγόνου και θα οδηγήσει σε αλλοιωμένη κατανάλωση οξυγόνου στο αίμα, τα κύτταρα και τους ιστούς του σώματος με αποτέλεσμα καταστάσεις υποξίας. 

https://www.researchgate.net/publication/294873314_Graphene_and_graphene_oxide_membranes_for_water_treatment

Στο σώμα αυτό το ηλεκτρικά ενεργό μέταλλο θα προκαλέσει θέρμανση και βλάβη κυρίως στον ενδοθηλιακό ιστό:

τα μάτια, το έντερο, τα ιγμόρεια, την καρδιά, τον εγκέφαλο κ.λπ. Επειδή είναι ηλεκτρικά ενεργό, θα προκαλέσει φλεγμονή εκεί που δεν υπήρχε προηγουμένως και θα προκαλέσει το φαινόμενο Rouleau στο αίμα καθώς και θρόμβωση του αίματος.. Το σώμα δεν προοριζόταν ΠΟΤΕ για αυτό το ηλεκτρικά ενεργό μέταλλο. Μια κατάσταση υποξίας (χαμηλό οξυγόνο) εμφανίζεται σε όλους! Οι καταστάσεις χαμηλού οξυγόνου μπορεί να οδηγήσουν σε φλεγμονή, αυτοάνοση νόσο, καταστολή του ανοσοποιητικού συστήματος, μόλυνση και ακόμη και καρκίνο.

Ο κόσμος πλέον παραπονιέται για πονοκεφάλους, αϋπνίες, γαστρεντερικά προβλήματα, ζαλάδες, νυχτερινές εφιδρώσεις. Και ενώ στρέφονται σε θρεπτικά φάρμακα για βοήθεια και αντιφλεγμονώδεις δίαιτες, το πραγματικό πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει προκαλώντας ζημιά στο σώμα σας.

Οι άνθρωποι παραπονιούνται τώρα για πονοκεφάλους, αϋπνία, γαστρεντερικά προβλήματα, ζάλη, νυχτερινές εφιδρώσεις. Και ενώ στρέφονται σε θρεπτικά συστατικά για βοήθεια και αντιφλεγμονώδεις δίαιτες, το πραγματικό πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει και να προκαλεί βλάβες στο σώμα σας.

Επιπλέον, πολλά από αυτά τα φάρμακα και τις βιταμίνες περιέχουν το ίδιο το οξείδιο του γραφενίου, το οποίο διαιωνίζει το πρόβλημα υπό την τεχνολογία 5G, αφού θα αναχθεί σε rGO!

Σύντομα θα υπάρξει αύξηση του καρκίνου που δεν έχουμε ξαναδεί. Τα αυτοάνοσα νοσήματα, η σκλήρυνση κατά πλάκας είναι ήδη σε άνοδο και το όνομα που δίνουν είναι »Long COVID» σε όσους δεν μπορούν να αναρρώσουν από τον COVID. Αυτό από το οποίο δεν αναρρώνουν είναι η φλεγμονή και οι καταστάσεις χαμηλού οξυγόνου που δημιουργούνται από το rGO. Έχουν περίσσεια ηλεκτρονίων στο σώμα που δεν πρέπει να υπάρχουν! 

Επιπλέον, οι παρατεταμένες φλεγμονώδεις καταστάσεις στο σώμα θα οδηγήσουν σε λοιμώξεις όπως γαστρεντερίτιδα, πνευμονία, επιπεφυκίτιδα και ναι… ακόμη και μυοκαρδίτιδα.

Αλλά το πρόβλημα είναι ακόμη πιο σοβαρό.

 Βλέπετε, τα μικροκύματα λειτουργούν στην περιοχή Mega Hz περίπου 300 Mega Hz. Τώρα έχετε ένα μέταλλο στο σώμα που λειτουργεί σε κλίμακα 1.000 φορές υψηλότερη από έναν φούρνο μικροκυμάτων! 

Είναι σαν να βάζεις ένα ηλεκτρικόχάλκινο καλώδιο στο σώμα σας και να το κολλάς σε φούρνο μικροκυμάτων! 

Όλα κάτω από την τεχνολογία 5G! 

Σύντομα όσοι έχουν συσσωρεύσει πάρα πολύ οξείδιο του γραφενίου στο σώμα τους θα αρχίσουν να αισθάνονται κάψιμο στο κεφάλι και το στομάχι. ΚΑΨΙΜΟ! Και θα είναι πολύ αργά!

Ακολουθεί ένα άρθρο ενός πάσχοντος από «Long COVID» που παραπονιέται για εσωτερική αίσθηση καψίματος:

https://www.wusa9.com/article/news/health/coronavirus/coronavirus-symptoms-coronavirus-survivors-on-life-after-recovery/65-760d5285-dc0b-4f52-95fc-502efd8ed462

Η επαγγελματική μου άποψη είναι ότι οι άνθρωποι δεν αναρρώνουν από την COVID λόγω πρωτοφανών καταστάσεων υποξίας και παρατεταμένης φλεγμονής.

Για να επαναλάβουμε: Το γραφένιο μετατρέπεται σε ένα ηλεκτρικά ενεργό μέταλλο rGO που καταστρέφει τα κύτταρα του σώματος. Και μπορεί να μετατραπεί μόνο με ΥΨΗΛΕΣ Ηλεκτρομαγνητικές Συχνότητες στην περιοχή Giga Hz όπως αυτές που εκπέμπονται από τους πύργους 5G. Οι πύργοι 4G εξέπεμπαν συχνότητες στο εύρος ζώνης Mega Hz και όχι Giga Hz που είναι 1.000 φορές πιο ισχυρές.

Αυτή είναι η επαγγελματική μου άποψη, το έχω πάει όσο πιο μακριά μπορώ, χρειάζομαι βιοχημικούς, διατροφολόγους, χημικούς, φυσικούς, ηλεκτρολόγους μηχανικούς και οποιονδήποτε με ισχυρό υπόβαθρο στις επιστήμες που είναι πρόθυμος να βοηθήσει στη διεξαγωγή έρευνας σε αυτόν τον τομέα.

Δρ Κατερίνα Ροτατόρε Spec. Hon. BSc., PhD, OCT.

Dr.Rotatore@protonmail.com

Μετάφραση Ευαγγέλου Μπλάνα Μαριάννα

Βιοχημικός ΜSC

πηγή

Αναγμένο οξείδιο του γραφενίου

Γραφένιο, 5G, & το εμβόλιο