Μια ομάδα εγκληματιών συγκεντρώθηκε πριν από έναν αιώνα και αποφάσισε ότι θα τους ανήκει ο κόσμος, ότι θα κατέχουν όλη την εξουσία, ότι θα δημιουργούν και θα αποθησαυρίζουν όλα τα χρήματα και ότι θα κρατούν τους πάντες σε έναν συνεχή κύκλο περιστροφής για να τους ξεγελούν. 

Όχι μόνο επρόκειτο να τον κατασκευάσουν όπως αυτοί θεωρούσαν κατάλληλο, αλλά επρόκειτο να κατασκευάσουν το πιο περίτεχνο σύστημα υποδούλωσης που έχει δει ποτέ αυτός ο κόσμος – ένα σύστημα που τους παρέχει πλήρη ασυλία, τους επιτρέπει να λειτουργούν εντελώς εκτός νόμου, και επρόκειτο να το κάνουν χωρίς κανείς να το καταλάβει μέχρι να είναι πολύ αργά.

Αυτοί οι αυτοεπιβαλλόμενοι «κυβερνήτες» πιστεύουν ότι είναι ανέγγιχτοι, έχουν δημιουργήσει έγγραφα που το δηλώνουν και γελούν με την ανθρωπότητα, καθώς οι άνθρωποι κινούνται στη ζωή τους χωρίς να γνωρίζουν αυτό το περίτεχνο σχέδιο.

Αυτή είναι η ιστορία που πρέπει να μοιραστεί με τον κόσμο και με κάθε πολιτειακό νομοθέτη, ο οποίος θα πρέπει να κινηθεί άμεσα για να δημιουργήσει ανεξαρτησία από το Ομοσπονδιακό Αποθεματικό Σύστημα και τις Κεντρικές Τράπεζες και να επιβάλει το Σύνταγμά μας και τους νόμους περί οικονομικής διαχείρισης για την προστασία της κυριαρχίας σε πολιτειακό και τοπικό επίπεδο.

Αυτό θα πρέπει να περιλαμβάνει μέτρα για την ανάκτηση των χρημάτων που έχουν κλαπεί παράνομα, για την αποτροπή της τρέχουσας και μελλοντικής παράνομης δαπάνης των φορολογικών μας χρημάτων και για τον τερματισμό των προνομίων ασυλίας που έχουν χρησιμοποιηθεί για τη συμμετοχή σε συστηματικές εγκληματικές δραστηριότητες και εκβιασμούς.

• 76 διεθνείς οργανισμοί και τράπεζες απολαμβάνουν ασυλίες, προνόμια και φορολογικές απαλλαγές



• GAVI, Big Pharma και CERN απολαμβάνουν παρόμοιες ασυλίες

• Η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών έχει κυριαρχική ασυλία και ορισμένες από αυτές τις ασυλίες επεκτείνονται στα μέλη της, όπως 63 κεντρικές τράπεζες και Το Federal Reserve System, ενώ άλλες ασυλίες επεκτείνονται σε »συστημικά σημαντικούς θεσμούς»

• Τρισεκατομμύρια δολάρια των φορολογουμένων και τυπωμένο χρήμα έχουν διακινηθεί μέσω αυτών των οργανισμών και τραπεζών χωρίς διαφάνεια ή λογοδοσία, καθώς συνεχίζουν να οικοδομούν ένα παγκόσμιο σύστημα υποδούλωσης.

•Εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες, ΜΚΟ και εταιρείες συνεργάζονται με και μέσω αυτών των οργανισμών και τραπεζών, ορισμένοι από τους οποίους έχουν συμφωνίες, NDA ή/και ασυλία κατ’ επέκταση

Δεν λειτουργούν υπεράνω του νόμου, λειτουργούν εντελώς εκτός νόμου.

Το Μέρος 2 βυθίζεται βαθιά σε συνδέσεις που αποκαλύπτουν μια μεγαλύτερη ομάδα που τραβάει πολλά νήματα που φαίνεται να έχουν λάβει ελάχιστη έως καθόλου έκθεση και δείχνει πόσο μακριά εκτείνεται αυτό και την αληθινή δύναμη που έχουν όλοι – όπου νόμοι και σύνταγμα δεν φαίνεται να υπάρχουν για αυτούς.

Κατεβάστε αυτήν την πλήρη έκθεση σε μορφή pdf από το The Bookshop >

Ακούστε τον Corey Lynn και τον Edge να συζητούν αυτήν την αναφορά στο Dig It! Podcast

Πλήρης ηχητική έκδοση αυτής της αναφοράς:

Το Πλαίσιο Ελέγχου

Αυτός ο δυαδικός κόσμος που έχουν δημιουργήσει υπερβαίνει κατά πολύ αυτό που οι περισσότεροι έχουν φανταστεί.

Δεν είναι τόσο το γεγονός ότι αυτά τα άτομα και οι οργανισμοί είναι «υπεράνω του νόμου», όσο το γεγονός ότι λειτουργούν εντελώς εκτός νόμου και έχουν δώσει στον εαυτό τους την άδεια να το κάνουν με εκτελεστικά διατάγματα, συνθήκες και τη δημιουργία της BIS.

Η δομή που δημιούργησαν μοιάζει κατά κάποιο τρόπο με σύστημα πυραμίδας.

Στην κορυφή του πύργου από ελεφαντόδοντο βρίσκεται η BIS, η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών, με ασυλία. Κατά την εκτέλεση συγκεκριμένων δραστηριοτήτων στο πλαίσιο της BIS, η ασυλία αυτή επεκτείνεται στα μέλη της, τα οποία αποτελούνται από 63 παγκόσμιες κεντρικές τράπεζες και νομισματικές αρχές, το Ομοσπονδιακό Αποθεματικό Σύστημα, καθώς και ασφαλιστές και συστήματα πληρωμών μέσω της θυγατρικής τους, που η BIS θεωρεί «συστημικά σημαντικά ιδρύματα».

Σαν να μην είναι αυτό αρκετά κακό, γίνεται και χειρότερο. Οι ΗΠΑ έχουν χορηγήσει σε 76 δημόσιους διεθνείς οργανισμούς ασυλίες, προνόμια και φορολογικές απαλλαγές που χρονολογούνται από το 1946, μόλις 10 χρόνια μετά την επέκταση των ασυλιών της BIS με τη Σύμβαση της Χάγης του 1936. Επιπλέον, ορισμένοι από αυτούς τους οργανισμούς έχουν προσθέσει ασυλίες μέσω συνθηκών.

Κάτω από αυτό το στρώμα, υπάρχουν εκατοντάδες ΜΚΟ, εταιρείες και πανεπιστήμια που δραστηριοποιούνται με και μέσω αυτών των διεθνών οργανισμών οι οποίοι διαθέτουν ασυλίες και προνόμια – ορισμένοι από τους οποίους έχουν υπογράψει συμφωνίες και NDA, σε άλλους έχει δοθεί ασυλία κατ’ επέκταση.

Η διαδικασία είναι αρκετά απλή.

Τα χρήματα ουσιαστικά ξεπλένονται μέσω των οργανισμών και των τραπεζών που έχουν μικρό επίπεδο διαφάνειας ή λογοδοσίας, και διαχέονται σε πολλές χώρες, καθιστώντας την επίτευξη του στόχου πολύ πιο εύκολη.

Αλλά δεν τελειώνει εκεί.

Εκτός από τις ασυλίες που απολαμβάνουν αυτές οι τράπεζες και οι οργανισμοί, η GAVI του Bill Gates απολαμβάνει επίσης ασυλίες και προνόμια.

Φυσικά, η Παγκόσμια Τράπεζα συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο, διαχειρίζεται τα οικονομικά τους και είναι ο διαχειριστής, ο οποίος απολαμβάνει ένα εκτεταμένο ποσό ασυλιών και προνομίων και στους πέντε βραχίονες του Ομίλου της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Αν το συνδυάσετε αυτό με την απελευθέρωση της ευθύνης προς τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες όταν πρόκειται για εμβόλια, τότε πρόκειται για μια συνταγή καταστροφής.

Ακόμη και το CERN κατέχει καθεστώς διεθνούς ασυλίας, ξεχωριστά από τους καταλόγους που παρέχονται σε αυτή την έκθεση.

Στη βάση αυτής της πυραμίδας βρίσκονται πολίτες που πληρώνουν φόρους, τηρούν ένα σύνολο νόμων με τους οποίους οι υπόλοιποι δεν χρειάζεται ποτέ να ασχοληθούν, και οι οποίοι πίστεψαν αφελώς ότι αυτοί οι οργανισμοί και οι τράπεζες λειτουργούν προς το συμφέρον τους, ενώ αυτοί σπαταλούν τρισεκατομμύρια δολάρια για την οικοδόμηση ενός συστήματος ανθρώπινης υποδούλωσης, και η μεγάλη κυβέρνηση τους διοχετεύει τα δολάρια των φορολογουμένων.

Έτσι κατάφεραν να το κάνουν για τόσο καιρό, χωρίς φόβο ή συνείδηση.

Αυτό που είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε σχετικά με αυτές τις συγκεκριμένες οργανώσεις, είναι το γεγονός ότι καλύπτουν σχεδόν κάθε βιομηχανία. Με άλλα λόγια – αυτοί που βρίσκονται πίσω από αυτές τις οργανώσεις και τις τράπεζες είναι οι μελλοντικοί κυρίαρχοι του κόσμου, αν δεν τους σταματήσουμε. Το πλαίσιό τους είναι ήδη έτοιμο.

Τι πρέπει να γίνει για να σταματήσει αυτή η ομάδα εγκληματικών χαρακτήρων που επινόησαν πώς να δημιουργήσουν ειδικά προνόμια για τους εαυτούς τους, εκτός συστήματος, υπέγραψαν κάποια χαρτιά και δήλωσαν ότι έχουν ασυλία για να κλέβουν τα σκληρά κερδισμένα χρήματα των ανθρώπων;

Διεθνείς Οργανισμοί Immunities Act (IOIA) της 29ης Δεκεμβρίου 1945

Σχεδόν αμέσως μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, το Κογκρέσο ψήφισε τον νόμο περί ασυλίας των διεθνών οργανισμών, ο οποίος υπεγράφη ως νόμος στις 29 Δεκεμβρίου 1945. Με αυτόν θεσπίστηκαν ασυλίες, προνόμια και φορολογικές απαλλαγές για διεθνείς οργανισμούς που δεν θα μπορούσαν να θεωρηθούν διεθνείς οργανισμοί σύμφωνα με τους κανόνες της διεθνούς νομοθεσίας, όπως για παράδειγμα το Παγκόσμιο Ταμείο.

Τότε δημιουργήθηκε και ο Π.Ο.Υ

Τι ορίζει έναν »διεθνή οργανισμό» που πληροί τις προϋποθέσεις; 

Η IOIA αναφέρει: «Για τους σκοπούς του παρόντος τίτλου, ο όρος «διεθνής οργανισμός» σημαίνει δημόσιο διεθνή οργανισμό στον οποίο οι Ηνωμένες Πολιτείες συμμετέχουν δυνάμει οποιασδήποτε συνθήκης ή βάσει οποιουδήποτε νόμου του Κογκρέσου που εξουσιοδοτεί τη συμμετοχή αυτή ή προβλέπει πιστώσεις για τη συμμετοχή αυτή…».

Από τη στιγμή που ψηφίστηκε η IOIA, έγινε με την εξουσιοδότηση του/των Προέδρου/ων να παραχωρούν αυτά τα προνόμια σε διεθνείς οργανισμούς με εκτελεστικό διάταγμα. Ο Πρόεδρος έχει επίσης την εξουσία να θέτει όρους, να περιορίζει ή να ανακαλεί τον ορισμό. Ενώ, υπήρξαν λίγοι που έλαβαν περιορισμένα προνόμια, δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος που να έχει ανακληθεί, με εξαίρεση οργανισμούς που διαλύθηκαν. Ωστόσο, το 1983 ο πρόεδρος Ρόναλντ Ρέιγκαν επέκτεινε πρόσθετες ασυλίες από αγωγές και διώξεις στην Ιντερπόλ και το 2009 ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα χορήγησε πρόσθετα προνόμια.

Η IOIA ορίζει ότι «οι διεθνείς οργανισμοί … απολαμβάνουν την ίδια ασυλία από αγωγές και κάθε μορφή δικαστικής διαδικασίας που απολαμβάνουν οι ξένες κυβερνήσεις, εκτός από τον βαθμό που οι οργανισμοί αυτοί μπορούν να παραιτηθούν ρητά από την ασυλία τους».

Αυτό τους παρείχε απόλυτη ασυλία.

Το 1976 ψηφίστηκε ο νόμος περί ασυλιών ξένων κρατών, ο οποίος δημιούργησε ορισμένους περιορισμούς στις ασυλίες, αλλά η IOIA φαίνεται ότι παρέμεινε ασαφής επί του θέματος.

Όσον αφορά τις ασυλίες και τα προνόμια, υπάρχουν χώρες που τις χορηγούν σε διεθνείς οργανισμούς βάσει των δικών τους κριτηρίων και κανόνων, υπάρχουν συμφωνίες έδρας που παρέχουν πρόσθετες ασυλίες και προνόμια και υπάρχουν διεθνείς συνθήκες που επίσης χορηγούν ασυλίες και προνόμια. Ένας οργανισμός μπορεί να έχει ένα, δύο ή και τα τρία ταυτόχρονα. Ως παράδειγμα, το Παγκόσμιο Ταμείο έχει προνόμια από τις ΗΠΑ και διεθνείς συνθήκες με πολλές χώρες, ενώ έχει πρόσθετες ασυλίες στην Ελβετία, συμπεριλαμβανομένης μιας συμφωνίας έδρας.

Με άλλα λόγια, προστατεύονται μέχρι τέλους.

Ασυλίες, προνόμια και φορολογικές απαλλαγές που απολαμβάνει το καθεστώς IOIA

Σημειώστε ότι στον παρόντα νόμο, καθώς και στις συνθήκες, συχνά λένε, «εκτός αν αρθεί η ασυλία», και αυτό που εννοούν με αυτό είναι ότι οι εσωτερικοί επικεφαλής του οργανισμού αποφασίζουν αν επιθυμούν να άρουν την ασυλία, ώστε μια συγκεκριμένη νομική υπόθεση να δει το φως της δημοσιότητας στο δικαστήριο, εκτός αν ο οργανισμός χρησιμοποιήσει το εσωτερικό του συμβούλιο για οποιεσδήποτε τέτοιες συζητήσεις ή νομικές ενέργειες. Εκτός αν συνέβαινε κάτι τόσο εξωφρενικό, όπως η δολοφονία ενός υπαλλήλου από έναν άλλο υπάλληλο, θα ήταν απίθανο οποιοσδήποτε οργανισμός να παραιτηθεί από τα δικαιώματα ασυλίας του για να διευθετήσει τις διαφορές του μόνος του.

Αυτή είναι μια συνοπτική περίληψη της δυνατότητάς τους να λειτουργούν εκτός νόμου. 

Η πλήρης έκδοση του IOIA μπορεί να αναθεωρηθεί λεπτομερώς μέσω του αρχικού νόμου που έχει υπογραφεί ως νόμος, του Yale Law School ή για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη Wikipedia .

•Οι διεθνείς οργανισμοί, η περιουσία τους και τα περιουσιακά τους στοιχεία, οπουδήποτε και αν βρίσκονται και από οποιονδήποτε και αν κατέχονται, απολαμβάνουν της ίδιας ασυλίας από αγωγές και κάθε είδους δικαστικές διαδικασίες που απολαμβάνουν οι ξένες κυβερνήσεις, εκτός εάν ο οργανισμός παραιτηθεί από την ασυλία τους.

. • Ασυλία από έρευνα και κατάσχεση της περιουσίας και των περιουσιακών στοιχείων, οπουδήποτε και αν βρίσκονται και από οποιονδήποτε και αν κατέχονται.

• Τα αρχεία είναι απαραβίαστα

• Απαλλαγή από φόρους ιδιοκτησίας, εσωτερικούς φόρους εισοδήματος, φόρους επικοινωνίας, φόρους μεταφοράς προσώπων ή περιουσίας, τελωνειακούς δασμούς και φόρους

• Είσοδος αξιωματούχων και υπαλλήλων και μέλη της οικογένειας, χωρίς ελέγχους από το τελωνείο

• Οι αξιωματούχοι και οι υπάλληλοι απαλλάσσονται από νομικές αγωγές ή οποιαδήποτε άλλη νομική ενέργεια σε σχέση με δραστηριότητες που σχετίζονται με την εργασία

• Οι εργαζόμενοι απαλλάσσονται από τον φόρο εισοδήματος, εάν δεν είναι πολίτες των ΗΠΑ ή είναι και πολίτης των ΗΠΑ και πολίτης της Κοινοπολιτείας των Φιλιππίνων

. • Τα στελέχη και οι υπάλληλοι του διεθνούς οργανισμού, καθώς και τα μέλη των άμεσων οικογενειών τους, εκτός από τους υπηκόους των Ηνωμένων Πολιτειών, δεν απαιτούν εγγραφή αλλοδαπών ή λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων ή εγγραφή αλλοδαπών πρακτόρων

• Εάν ο Υπουργός Εξωτερικών κρίνει ότι η συνεχής παρουσία ενός προσώπου από διεθνή οργανισμό, στις Ηνωμένες Πολιτείες, δεν είναι πλέον επιθυμητή, ή εάν ο Υπουργός Εξωτερικών επιθυμεί να ανακαλέσει τα προνόμια, τις απαλλαγές και τις ασυλίες του ίδιου του διεθνούς οργανισμού, έχουν την εξουσία να το πράξουν

76 Διεθνείς Οργανισμοί με ασυλίες και προνόμια

Η παρακάτω λίστα είναι με τη σειρά με την οποία δόθηκαν για πρώτη φορά οι ασυλίες σε αυτές τις οργανώσεις. 

Όπως μπορεί να δει κανείς, ο Τρούμαν συνέβαλε καθοριστικά στην έναρξη αυτού του αγώνα με 20 υποψηφιότητες και ο Μπιλ Κλίντον κατέχει τη δεύτερη θέση. Από τον Πρόεδρο Τρούμαν, έκτοτε κάθε πρόεδρος εξέδωσε ασυλίες σε διάφορους οργανισμούς, με εξαίρεση τον Πρόεδρο Τραμπ και μέχρι στιγμής τον Μπάιντεν.

Αυτή είναι μια ολοκληρωμένη λίστα που περιλαμβάνει τον οργανισμό, την ημερομηνία ίδρυσής του, την έδρα, τις ημερομηνίες που τους δόθηκε ασυλία και από ποιον, καθώς και τους αριθμούς εκτελεστικών διαταγμάτων που αντιστοιχούν, οι οποίοι έχουν ελεγχθεί αυστηρά. Σημειώστε επίσης ότι ορισμένοι από αυτούς τους οργανισμούς έχουν επίσης συνθήκες που τους δίνουν πρόσθετες ασυλίες και προνόμια, όπως ο ΟΗΕ. Αυτό θα καλυφθεί περαιτέρω στο μέρος 2.


Οργανισμός Αμερικανικών Κρατών (πρώην Παναμερικανική Ένωση)
Ιδρύθηκε: 1890 (ο καταστατικός χάρτης δημιουργήθηκε επίσημα στις 30 Απριλίου 1948)
Έδρα: Washington DC
IOIA Κατάσταση: EO 9698 στις 19 Φεβρουαρίου 1946 από τον Harry S. Truman και τον EO 10533 τον Ιούνιο 3, 1954 από τον Dwight D. Eisenhower

Διεθνής Οργάνωση Εργασίας (ιδρύθηκε υπό την Κοινωνία των Εθνών, τώρα μέρος του ΟΗΕ)
Ιδρύθηκε: Οκτώβριος, 1919
Έδρα: Γενεύη, Ελβετία
IOIA Κατάσταση: EO 9698 στις 19 Φεβρουαρίου 1946 – Harry S. Truman

Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών
Ιδρύθηκε: 16 Οκτωβρίου 1945
Έδρα: Ρώμη, Ιταλία
IOIA Κατάσταση: EO 9698 στις 19 Φεβρουαρίου 1946 – Harry S. Truman

Ηνωμένα Έθνη
Ιδρύθηκε: 24 Οκτωβρίου 1945
Έδρα: Νέα Υόρκη
IOIA Κατάσταση: EO 9698 στις 19 Φεβρουαρίου 1946 – Harry S. Truman

Παναμερικανικός Οργανισμός Υγείας (προηγουμένως Pan American Sanitary Bureau)
Ιδρύθηκε: 2 Δεκεμβρίου 1902
Έδρα: Ουάσιγκτον, DC
IOIA Κατάσταση: EO 9751 στις 11 Ιουλίου 1946 και EO 10025 στις 30 Δεκεμβρίου 1948 από τον Harry S. Truman και τον EO στις 18 Φεβρουαρίου 1960 από τον Dwight D. Eisenhower

Inter-American Statistical Institute
Ιδρύθηκε: 12 Μαΐου 1940
Έδρα: Washington, DC
IOIA Κατάσταση: EO 9751 στις 11 Ιουλίου 1946· Dwight D. Eisenhower

Inter-American Institute for Cooperation for Agriculture (πρώην Inter-American Institute for Agricultural Sciences)
Ιδρύθηκε: 1942
Έδρα: San Jose, Costa Rica
IOIA Κατάσταση: EO 9751 στις 11 Ιουλίου 1946 – Harry S. Truman

Διεθνής Τράπεζα για την Ανασυγκρότηση και την Ανάπτυξη (Παγκόσμια Τράπεζα)
Ιδρύθηκε: Ιούλιος, 1944 (άνοιξε την πόρτα της στις 25 Ιουνίου 1946)
Έδρα: Ουάσιγκτον, DC
IOIA Κατάσταση: EO 9751 στις 11 Ιουλίου 1946 – Harry S. Truman

Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΟΗΕ)
Ιδρύθηκε: Ιούλιος, 1944
Έδρα: Ουάσιγκτον, DC
IOIA Κατάσταση: EO 9751 στις 11 Ιουλίου 1946 – Harry S. Truman

International Wheat Advisory Committee (International Wheat Council)
Ιδρύθηκε: 1933
Έδρα: Λονδίνο, Αγγλία
IOIA Κατάσταση: EO 9823 στις 24 Ιανουαρίου 1947 – Harry S. Truman

Διεθνής Ένωση Τηλεπικοινωνιών (πρώην Διεθνής Ένωση Τηλεγραφικών, τώρα υπό τον ΟΗΕ)
Ιδρύθηκε: 17 Μαΐου 1865
Έδρα: Γενεύη, Ελβετία
IOIA Κατάσταση: EO 9863 στις 31 Μαΐου 1947 – Harry S. Truman

Εκπαιδευτικός, Επιστημονικός και Πολιτιστικός Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (UNESCO) – ΟΗΕ
Ιδρύθηκε: 16 Νοεμβρίου 1945
Έδρα: Παρίσι, Γαλλία
IOIA Κατάσταση: EO 9863 στις 31 Μαΐου 1947 – Harry S. Truman

Διεθνής Οργανισμός Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΗΕ)
Ιδρύθηκε: 4 Απριλίου 1947
Έδρα: Μόντρεαλ, Καναδάς
IOIA Κατάσταση: EO 9863 στις 31 Μαΐου 1947 – Harry S. Truman

International Cotton Advisory Committee
Ιδρύθηκε: 1939
Έδρα: Washington DC
IOIA Κατάσταση: EO 9911 στις 19 Δεκεμβρίου 1947 – Harry S. Truman

Διεθνής Μικτή Επιτροπή – Ηνωμένες Πολιτείες και Καναδάς
Ιδρύθηκε: 1909
Έδρα: Οττάβα, ON και Ουάσιγκτον, DC
IOIA Κατάσταση: EO 9972 στις 25 Ιουνίου 1948 – Harry S. Truman

Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΟΗΕ)
Ιδρύθηκε: 7 Απριλίου 1948
Έδρα: Γενεύη, Ελβετία
IOIA Κατάσταση: EO 10025 στις 30 Δεκεμβρίου 1948 – Harry S. Truman

Κοινότητα Ειρηνικού (πρώην Επιτροπή Νοτίου Ειρηνικού)
Ιδρύθηκε: 1947
Έδρα: Noumea, New Caledonia
IOIA Κατάσταση: EO 10086 στις 25 Νοεμβρίου 1949 – Harry S. Truman

Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) – (πρώην Οργανισμός Ευρωπαϊκής Οικονομικής Συνεργασίας)
Ιδρύθηκε: 16 Απριλίου 1948 (αλλάχθηκε σε ΟΟΣΑ στις 30 Σεπτεμβρίου 1961)
Έδρα: Παρίσι, Γαλλία
IOIA Κατάσταση: EO 10133 στις 27 Ιουνίου 1950 – Χάρι Σ. Τρούμαν

Inter-American Defense Board
Ιδρύθηκε: Ιανουάριος, 1942
Έδρα: Washington, DC
IOIA Κατάσταση: EO 10228 στις 26 Μαρτίου 1951 – Χάρι Σ. Τρούμαν

Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (πρώην Προσωρινή Διακυβερνητική Επιτροπή για την Κίνηση των Μεταναστών για την Ευρώπη και Διακυβερνητική Επιτροπή για την Ευρωπαϊκή Μετανάστευση)
Ιδρύθηκε: 6 Δεκεμβρίου 1951
Έδρα: Grand-Saconnex, Ελβετία
IOIA Κατάσταση: EO 10335 στις 28 Μαρτίου 1952 – . Τρούμαν

International Finance Corporation (υπό την Παγκόσμια Τράπεζα)
Ιδρύθηκε: 20 Ιουλίου 1956
Έδρα: Washington, DC
IOIA Κατάσταση: EO 10680 στις 2 Οκτωβρίου 1956 – Dwight D. Eisenhower

Παγκόσμια Ταχυδρομική Ένωση (ιδρύθηκε με τη Συνθήκη της Βέρνης, τώρα υπό τον ΟΗΕ)
Ιδρύθηκε: 9 Οκτωβρίου 1874
Έδρα: Βέρνη, Ελβετία
IOIA Κατάσταση: EO 10727 στις 31 Αυγούστου 1957 – Dwight D. Eisenhower

Διεθνής Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας (ΟΗΕ)
Ιδρύθηκε: 29 Ιουλίου 1957
Έδρα: Βιέννη, Αυστρία
IOIA Κατάσταση: 10727 στις 31 Αυγούστου 1957 – Dwight D. Eisenhower

Διεθνές Υδρογραφικό Γραφείο
Ιδρύθηκε: 21 Ιουνίου 1921
Έδρα: Μόντε Κάρλο, Μονακό
IOIA Κατάσταση: EO 10769 στις 29 Μαΐου 1958 – Dwight D. Eisenhower

Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός (πρώην Διακυβερνητικός Ναυτιλιακός Συμβουλευτικός Οργανισμός – ΟΗΕ)
Ιδρύθηκε: 17 Μαρτίου 1958
Έδρα: Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
IOIA Κατάσταση: EO 10795 στις 13 Δεκεμβρίου 1958 – Dwight D. Eisenhower

Παγκόσμιος Μετεωρολογικός Οργανισμός (ΟΗΕ)
Ιδρύθηκε: 23 Μαρτίου 1950
Έδρα: Γενεύη, Ελβετία
IOIA Κατάσταση: EO 10676 την 1η Σεπτεμβρίου 1959 – Dwight D. Eisenhower

Inter-American Development Bank
Ιδρύθηκε: 8 Απριλίου 1959
Έδρα: Washington, DC
IOIA Κατάσταση: EO 10873 στις 8 Απριλίου 1960 από τον Dwight D. Eisenhower και EO 11019 στις 27 Απριλίου 1962 από τον John F. Kennedy

International Pacific Halibut Commission
Ιδρύθηκε: 1923
Έδρα: Seattle, WA
IOIA Κατάσταση: EO 11059 στις 23 Οκτωβρίου 1962 – John F. Kennedy

Inter-American Tropical Tuna Commission
Ιδρύθηκε: 1949
Έδρα: San Diego, CA
IOIA Κατάσταση: EO 11059 στις 23 Οκτωβρίου 1962 – John F. Kennedy

Great Lakes Fishery Commission
Ιδρύθηκε: 1955
Έδρα: Ann Arbor, MI
IOIA Κατάσταση: EO 11059 στις 23 Οκτωβρίου 1962 – John F. Kennedy

Διεθνής Οργανισμός Καφέ (σύσταση υπό την αιγίδα του ΟΗΕ)
Ιδρύθηκε: 1963
Έδρα: Λονδίνο, ΗΒ
IOIA Κατάσταση: EO 11225 στις 22 Μαΐου 1965 και EO 11449 από τον Lyndon B. Johnson

Asian Development Bank
Ιδρύθηκε: 19 Δεκεμβρίου 1966
Έδρα: Mandaluyong, Φιλιππίνες
IOIA Κατάσταση: EO 11269 στις 14 Φεβρουαρίου 1966 και EO 11334 στις 7 Μαρτίου 1967 από τον Lyndon B. Johnson

Inter-American Investment Corporation
Ιδρύθηκε: 1985
Έδρα: Washington, DC
IOIA Κατάσταση: EO 11269 στις 14 Φεβρουαρίου 1966 από τον Lyndon B. Johnson και EO 12567 στις 2 Οκτωβρίου 1986 από τον Ronald Reagan

Ευρωπαϊκή Τράπεζα για την Ανασυγκρότηση και την Ανάπτυξη
Ιδρύθηκε: 1991
Έδρα: Λονδίνο, ΗΒ
IOIA Κατάσταση: EO 11269 στις 14 Φεβρουαρίου 1966 από τον Lyndon B. Johnson και EO 12766 στις 18 Ιουνίου 1991 από τον George HW Bush

Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος (πρώην Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστημικής Έρευνας)
Ιδρύθηκε: 1964
Έδρα: Παρίσι Γαλλία
IOIA Κατάσταση: EO 11318 στις 5 Δεκεμβρίου 1966 και EO 11351 στις 22 Μαΐου 1067 από τον Lyndon B. Johnson, EO 11760, 17 Ιανουαρίου 17 από τον Richard Nixon και EO 12766 στις 18 Ιουνίου 1991 από τον George HW Bush

Διεθνής Γραμματεία για την Εθελοντική Υπηρεσία (πρώην Γραμματεία του Διεθνούς Σώματος Ειρήνης)
Ιδρύθηκε: Ιανουάριος, 1963
Έδρα: Ουάσιγκτον, DC
IOIA Κατάσταση: EO 11363 στις 20 Ιουλίου 1967 – Lyndon B. Johnson

United International Bureau for the Protection of Intellectual Property (BIPRI)
Ιδρύθηκε: 1893
Έδρα: Γενεύη, Ελβετία
IOIA Κατάσταση: EO 11484 στις 29 Σεπτεμβρίου 1969 – Richard Nixon

Παγκόσμιος Οργανισμός Τελωνείων (πρώην Συμβούλιο Τελωνειακής Συνεργασίας)
Ιδρύθηκε: 26 Ιανουαρίου 1952
Έδρα: Βρυξέλλες, Βέλγιο
IOIA Κατάσταση: EO 11596 στις 5 Ιουνίου 1971 – Richard Nixon

Κατάσταση IOIA : EO
11767 στις 19 Φεβρουαρίου 1974 από τον Richard Nixon και EO 13377 στις 13 Απριλίου 2005 από τον George W. Bush

Παγκόσμιος Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΟΗΕ)
Ιδρύθηκε: 14 Ιουλίου 1967
Έδρα: Γενεύη, Ελβετία
IOIA Κατάσταση: EO 11866 στις 18 Ιουνίου 1975 – Gerald Ford

International Development Association (υπό την Παγκόσμια Τράπεζα)
Ιδρύθηκε: 24 Σεπτεμβρίου 1960
Έδρα: Washington, DC
IOIA Κατάσταση: EO 11966 στις 19 Ιανουαρίου 1977 – Gerald Ford

International Center for Settlement of Investment Disputes (υπό την Παγκόσμια Τράπεζα)
Ιδρύθηκε: 4 Οκτωβρίου 1966
Έδρα: Washington DC
IOIA Κατάσταση: EO 11966 στις 19 Ιανουαρίου 1977 – Gerald Ford

International Fertilizer Development Center
Ιδρύθηκε: Οκτώβριος, 1974
Έδρα: Muscle Shoals, AL
IOIA Κατάσταση: EO 11977 στις 14 Μαρτίου 1977 – Jimmy Carter

International Mobile Satellite Organization
Ιδρύθηκε: 16 Ιουλίου 1979
Έδρα: Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
IOIA Κατάσταση: EO 12238 στις 12 Σεπτεμβρίου 1980 – Jimmy Carter

Πολυεθνική Δύναμη και Παρατηρητές
Ιδρύθηκε: 3 Αυγούστου 1981
Έδρα: Ρώμη
IOIA Κατάσταση: EO 12359 στις 12 Απριλίου 1982 – Ronald Reagan

International Food Policy Research Institute – περιορισμένα προνόμια
Ιδρύθηκε: 5 Μαρτίου 1975
Έδρα: Washington, DC
IOIA Κατάσταση: EO 12359 στις 22 Απριλίου 1982 – Ronald Reagan

Αφρικανική Τράπεζα Ανάπτυξης
Ιδρύθηκε: 10 Σεπτεμβρίου 1964
Έδρα: Abidjan, Cote d’
lvoire IOIA Κατάσταση: EO 12403 στις 8 Φεβρουαρίου 1983 – Ronald Reagan

Διεθνής Οργάνωση Εγκληματικής Αστυνομίας (INTERPOL) – περιορισμένα προνόμια
Ιδρύθηκε: 7 Σεπτεμβρίου 1923
Έδρα: Λυών, Γαλλία
IOIA Κατάσταση: EO 12425 στις 16 Ιουνίου 1983 από τον Ronald Reagan, EO 12971 στις 15 Σεπτεμβρίου 1995, Clinton και EO. 13524 στις 16 Δεκεμβρίου 2009 από τον Μπαράκ Ομπάμα

Διεθνής Επιτροπή Συνόρων και Νερών – Ηνωμένες Πολιτείες & Μεξικό
Ιδρύθηκε: 1 Μαρτίου 1889
Έδρα: El Paso, TX
IOIA Κατάσταση: EO 12467 στις 2 Μαρτίου 1984 – Ronald Reagan

Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού (ΟΗΕ)
Ιδρύθηκε: 1975
Έδρα: Μαδρίτη, Ισπανία
Κατάσταση IOIA: EO 12508 στις 22 Μαρτίου 1985 – Ronald Reagan

Επιτροπή σολομού Ειρηνικού
Ιδρύθηκε: 1937
Έδρα: Βανκούβερ, Καναδάς
IOIA Κατάσταση: EO 12567 στις 2 Οκτωβρίου 1986 – Ronald Reagan

Οργανισμός Βιομηχανικής Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών
Ιδρύθηκε: 17 Νοεμβρίου 1966
Έδρα: Βιέννη, Αυστρία
IOIA Κατάσταση: EO 12628 στις 8 Μαρτίου 1988 – Ronald Reagan

Διεθνής Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού
Ιδρύθηκε: 17 Φεβρουαρίου 1863
Έδρα: Γενεύη, Ελβετία
IOIA Κατάσταση: EO 12643 στις 23 Ιουνίου 1988 – Ronald Reagan

Πολυμερής Οργανισμός Εγγύησης Επενδύσεων (υπό την Παγκόσμια Τράπεζα)
Ιδρύθηκε: 1988
Έδρα: Ουάσιγκτον, DC
IOIA Κατάσταση: EO 12467 στις 22 Αυγούστου 1988 – Ronald Reagan

Οργανισμός για τα κράτη της Ανατολικής Καραϊβικής
Ιδρύθηκε: 1981
Έδρα: Castries, Saint Lucia
IOIA Κατάσταση: EO 12669 στις 20 Φεβρουαρίου 1989 – George HW Bush

Διεθνές Ταμείο για την Ανάπτυξη της Γεωργίας (ΟΗΕ)
Ιδρύθηκε: Δεκέμβριος, 1977
Έδρα: Ρώμη, Λάτσιο, Ιταλία
IOIA Κατάσταση: EO 12732 στις 31 Οκτωβρίου 1990 – George HW Bush

Οργανισμός Διεθνούς Αναπτυξιακού Δικαίου
Ιδρύθηκε: 1 Ιανουαρίου 1983
Έδρα: Ρώμη, Ιταλία
IOIA Κατάσταση: EO 12842 στις 29 Μαρτίου 1993 – William J. Clinton

North Pacific Anadromous Fish Commission
Ιδρύθηκε: 11 Φεβρουαρίου 1992
Έδρα: Βανκούβερ, BC, Καναδάς
IOIA Κατάσταση: EO 12895 στις 26 Ιανουαρίου 1994 – William J. Clinton

North Pacific Marine Science Organization
Ιδρύθηκε: 24 Μαρτίου 1992
Έδρα: Sidney, Καναδάς
IOIA Κατάσταση: EO 12894 στις 26 Ιανουαρίου 1994 – William J. Clinton

Επιτροπή Συνοριακής Περιβαλλοντικής Συνεργασίας
Ιδρύθηκε: 1994
Έδρα: Ciudad Juarez, Mexico
IOIA Κατάσταση: EO 12904 στις 16 Μαρτίου 1994 – William J. Clinton

Επιτροπή για την Περιβαλλοντική Συνεργασία
Ιδρύθηκε: 1994
Έδρα: Μόντρεαλ, Καναδάς
IOIA Κατάσταση: EO 12904 στις 16 Μαρτίου 1994 – William J. Clinton

Τράπεζα Ανάπτυξης Βόρειας Αμερικής
Ιδρύθηκε: 1994
Έδρα: San Antonio, TX
IOIA Κατάσταση: EO 12904 στις 16 Μαρτίου 1994 – William J. Clinton

Ισραήλ-Ηνωμένες Πολιτείες Διεθνικό Ίδρυμα Βιομηχανικής Έρευνας και Ανάπτυξης
Ιδρύθηκε: 1977
Έδρα: Ισραήλ
IOIA Κατάσταση: EO 12956 στις 13 Μαρτίου 1995 – William J. Clinton

International Union for Conservation of Nature and Natural Resources – περιορισμένα προνόμια
Ιδρύθηκε: 5 Οκτωβρίου 1948
Έδρα: Gland, Switzerland
IOIA Κατάσταση: EO 12986 στις 18 Ιανουαρίου 1996 – William J. Clinton

Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου
Ιδρύθηκε: 1 Ιανουαρίου 1995
Έδρα: Γενεύη, Ελβετία
IOIA Κατάσταση: EO 13042 στις 9 Απριλίου 1997 – William J. Clinton

Οργανισμός για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων
Ιδρύθηκε: 29 Απριλίου 1997
Έδρα: Χάγη, Ολλανδία
IOIA Κατάσταση: EO 13049 στις 11 Ιουνίου 1997 – William J. Clinton

Οικονομικά και Εμπορικά Γραφεία Χονγκ Κονγκ
Ιδρύθηκε: 1986
Έδρα: Πεκίνο / Νέα Υόρκη
IOIA Κατάσταση: EO 13052 στις 30 Ιουνίου 1997 – William J. Clinton

Διακοινοβουλευτική Ένωση
Ιδρύθηκε: 1889
Έδρα: Γενεύη, Ελβετία
IOIA Κατάσταση: EO 13097 στις 7 Αυγούστου 1998 – William J. Clinton

GRECO (Council of Europe in Respect of the Group of States Against Corruption)
Ιδρύθηκε: 1999
Έδρα: Συμβούλιο της Ευρώπης, Στρασβούργο, Γαλλία
IOIA Κατάσταση: EO 13240 στις 18 Δεκεμβρίου 2001 – George W. Bush

Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα
Ιδρύθηκε: 1 Ιουνίου 1998
Έδρα: Φρανκφούρτη, Γερμανία
IOIA Κατάσταση: EO 13307 στις 29 Μαΐου 2003 – George W. Bush

Αφρικανικό Ταμείο Ανάπτυξης
Ιδρύθηκε: 10 Σεπτεμβρίου 1964
Έδρα: Τύνιδα, Τυνησία
IOIA Κατάσταση: EO 13377 στις 13 Απριλίου 2005 – George W. Bush

Global Fund (Bill & Melinda Gates, Jeffrey Sachs, Kofi Annan, Amir Attaran )
Ιδρύθηκε: 28 Ιανουαρίου 2002
Έδρα: Γενεύη, Ελβετία
IOIA Κατάσταση: EO 13395 στις 13 Ιανουαρίου 2006 – George W. Bush

ITER International Fusion Energy Organization
Ιδρύθηκε: 24 Οκτωβρίου 2007
Έδρα: Saint-Paul-les-Durance, Γαλλία
IOIA Κατάσταση: EO 13451 στις 19 Νοεμβρίου 2007 – George W. Bush

Γραφείο Ύπατου Εκπροσώπου στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη και το Διεθνές Πολιτικό Γραφείο στο Κοσσυφοπέδιο
Ιδρύθηκε: 1995
Έδρα: Σεράγεβο, Βοσνία-Ερζεγοβίνη
IOIA Κατάσταση: EO 13568 στις 8 Μαρτίου 2011 – Μπαράκ Ομπάμα

Διεθνής Οργανισμός Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (IRENA)
Ιδρύθηκε: 26 Ιανουαρίου 2009
Έδρα: Άμπου Ντάμπι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
IOIA Κατάσταση: EO 13705 στις 3 Σεπτεμβρίου 2015 – Μπαράκ Ομπάμα

Παγκόσμιος Οργανισμός για την Υγεία των Ζώων (πρώην Office International des Epizooties (OIE))
Ιδρύθηκε: 25 Ιανουαρίου 1924
Έδρα: Παρίσι, Γαλλία
IOIA Κατάσταση: EO 13759 στις 12 Ιανουαρίου 2017 – Μπαράκ Ομπάμα

Από τον Τρούμαν, κάθε Πρόεδρος έχει δώσει ασυλίες σε διάφορους διεθνείς οργανισμούς, εκτός από τον Πρόεδρο Τραμπ και μέχρι στιγμής τον Μπάιντεν.

Το μέρος 2 καταδύεται βαθιά στις διασυνδέσεις που αποκαλύπτουν μια μεγαλύτερη ομάδα που κινεί πολλά νήματα, η οποία φαίνεται να έχει λάβει ελάχιστη έως καθόλου προβολή, και δείχνει πόσο μακριά εκτείνεται και την πραγματική δύναμη που κατέχουν – όπου οι νόμοι και το σύνταγμα δεν φαίνεται να υπάρχουν γι’ αυτούς.

Πρόσθετοι Οργανισμοί με Ασυλία βάσει Συνθηκών και/ή και νόμων περί μη ευθύνης

GAVI The Vaccine Alliance

Το GAVI, που ιδρύθηκε το 2000 από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, με τη UNICEF, τον Όμιλο της Παγκόσμιας Τράπεζας και τον ΠΟΥ να αναφέρονται ως εταίροι, φιλοξενήθηκε αρχικά από το Ταμείο των Ηνωμένων Εθνών για τα παιδιά (UNICEF), που σημαίνει ότι του παραχωρήθηκαν ασυλίες και προνόμια μέσω αυτής της σχέσης φιλοξενίας.

Όταν η UNICEF δεν φιλοξενούσε πλέον το GAVI, έγινε ίδρυμα και διεθνής θεσμός βάσει της ελβετικής νομοθεσίας και της δόθηκαν προνόμια και ασυλίες στην Ελβετία την 1η Ιανουαρίου 2009, που ισοδυναμούν με εκείνα που απολαμβάνει ο ΟΗΕ

Στην πραγματικότητα, το GAVI ήταν το πρώτο διεθνές ίδρυμα που έλαβε αναγνώριση βάσει του νέου νόμου της χώρας υποδοχής στην Ελβετία.

Ναι, αυτό είναι το ίδιο GAVI που έχει συνάψει συμβάσεις με τον περισσότερο κόσμο για να βοηθήσει στην εξάπλωση του Covid jabs, και το ίδιο GAVI που έχει λάβει δισεκατομμύρια χρηματοδότηση από την κυβέρνηση των ΗΠΑ τις τελευταίες δύο δεκαετίες. 

Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, οι ΗΠΑ αποφάσισαν να δημιουργήσουν το US International Development Finance Corporation (DFC) το 2019 για τη χρηματοδότηση του ιδιωτικού τομέα στην υγειονομική περίθαλψη, την ενέργεια, τις τηλεπικοινωνίες και τις υποδομές ζωτικής σημασίας. 

Μόλις αυτόν τον Μάιο, η GAVI και η DFC συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν τη Διευκόλυνση Ταχείας Χρηματοδότησης COVAX, παρέχοντας έως και 1 δισεκατομμύριο δολάρια για την απελευθέρωση περισσότερων τρυπημάτων Covid.

Η Παγκόσμια Τράπεζα , της οποίας τα υποκαταστήματα λαμβάνουν όλα εξωφρενικές ασυλίες και προνόμια, είναι συμπτωματικά ο διαχειριστής της GAVI, διαχειρίζεται τα οικονομικά τους και κατέχει αρκετές θέσεις στο διοικητικό συμβούλιο.

Το Global Fund ιδρύθηκε το 2000 από τους Bill & Melinda Gates, Kofi Annan, Amir Attaran και Jeffrey Sachs και ξεκίνησε το 2002.

Εφάρμοσαν ένα παρόμοιο πρόγραμμα . 

Ιδρύθηκαν επίσης ως ίδρυμα βάσει του ελβετικού δικαίου. 

Σε συμφωνία με τον ΠΟΥ παρέχοντας Γραμματεία για το Παγκόσμιο Ταμείο, επέκτεινε τις ασυλίες και τα προνόμια του ΠΟΥ στο Παγκόσμιο Ταμείο. Την ίδια στιγμή που η GAVI έλαβε προνόμια και ασυλίες στην Ελβετία, το Παγκόσμιο Ταμείο τερμάτισε τη συμφωνία τους με τον ΠΟΥ την ίδια μέρα. Τούτου λεχθέντος, όπως φαίνεται στην παραπάνω λίστα, το Παγκόσμιο Ταμείο λάμβανε ήδη ασυλίες και προνόμια από τις ΗΠΑ και τα είχε ήδη λάβει και από την Ελβετία. Δεν άργησαν να πείσουν και άλλες δικαιοδοσίες να τους παραχωρήσουν παρόμοιες ασυλίες.

Δεν είναι οι μόνοι που επωφελήθηκαν από εκτεταμένες ασυλίες. Πολλά περισσότερα για αυτό έρχονται στο μέρος 2.

Big Pharma

Όπως αναφέρεται στην έκθεση του Corey’s Digs για την Measles, Masterminds, and Millions , η μεγάλη φαρμακευτική εταιρεία είχε πλήρη ασυλία από μηνύσεις για τραυματισμούς και θανάτους που προκλήθηκαν από εμβόλια, το 1986 όταν δημιουργήθηκε το Πρόγραμμα Αποζημίωσης Τραυματισμού Εμβολίων.

Για να είμαστε σαφείς, όλες οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες, η GAVI, ο ΠΟΥ, και οι πέντε βραχίονες της Παγκόσμιας Τράπεζας και το Παγκόσμιο Ταμείο διαθέτουν ασυλία. 

Πιστεύει κανείς ότι ανησυχούν για πάνω από 1,6 εκατομμύρια περιπτώσεις τραυματισμών και θανάτων από εμβόλια που αναφέρθηκαν στο VAERS από το 1986, όταν κανένας από αυτούς δεν θα λογοδοτήσει και τα δολάρια των φορολογουμένων θα πληρώσουν όποιον λάβει ελάχιστη αποζημίωση;

Θυμηθείτε, οι περισσότεροι από αυτούς έχουν αυτές τις ασυλίες σε διεθνή κλίμακα. 

Και οι άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί κυκλοφορούν άφοβα, ενώ επεκτείνονται σε στόχους «ελέγχου του πληθυσμού».

CERN: Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Πυρηνικής Έρευνας

Ιδρύθηκε το 1954 και έχει την έδρα του στο Καντόνι της Γενεύης, στην Ελβετία, οι επιστήμονες του CERN θέλουν να ανακαλύψουν «από τι είναι φτιαγμένο το σύμπαν και πώς λειτουργεί». Ενώ πυροδοτούν τον επιταχυντή αδρονίων μήκους 17 μιλίων για να μελετήσουν σωματίδια και να διερευνήσουν τη σκοτεινή ύλη και να γιορτάσουν με απίστευτα παράξενες σατανικές τελετουργικές τελετές , απολαμβάνουν και αυτοί ασυλία και προνόμια.

«Το Πρωτόκολλο αναγνωρίζει … την ικανότητα του οργανισμού να συνάπτει συμβάσεις, να αποκτά και να διαθέτει κινητή και ακίνητη περιουσία και να συμμετέχει σε νομικές διαδικασίες … Μεταξύ άλλων, η νέα αναγνώριση σημαίνει ότι το συνταξιοδοτικό μας ταμείο – το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του CERN χωρίς δικό του νομικό καθεστώς – μπορεί πλέον να προβαίνει σε επενδυτικές πράξεις σε αγορές στις οποίες ήταν προηγουμένως δύσκολη η πρόσβαση». – Eva-Maria Groniger-Voss, νομικός σύμβουλος του CERN

Από τον Μάρτιο του 2004, το CERN απολαμβάνει πρόσθετες ασυλίες , που δραστηριοποιούνται εκτός των χωρών υποδοχής του, της Ελβετίας και της Γαλλίας,λειτουργώντας εκτός των κρατών υποδοχής του, της Ελβετίας και της Γαλλίας, προς τα άλλα κράτη μέλη του οργανισμού τους.

Το CERN λειτουργεί με 23 κράτη μέλη, με 23 κράτη-μέλη, με επιπλέον κράτη που έχουν καθεστώς παρατηρητή, καθώς και με μεγάλο αριθμό κρατών μη-μελών με διεθνείς συμφωνίες συνεργασίας με το CERN. Το καθεστώς παρατηρητή και μη μέλους της Ρωσικής Ομοσπονδίας καταργήθηκε στις 8 Μαρτίου 2022.

Βέβαια, το προσωπικό που έχει αξιώσεις κατά του οργανισμού πρέπει να τις υποβάλει στη Διεθνή Οργάνωση Εργασίας, η οποία έχει επίσης καθεστώς διεθνούς ασυλίας.

Η ασυλία από τη δικαιοδοσία επεκτείνεται επίσης στο προσωπικό και απαλλάσσει τους ίδιους και τα μέλη της οικογένειάς τους από τον φόρο εισοδήματος και τους μεταναστευτικούς περιορισμούς. Το CERN διαθέτει περισσότερους από 9.000 επιστήμονες.

Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS): Ασυλία και πέρα από αυτήν

Η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών ιδρύθηκε στη Βασιλεία της Ελβετίας το 1930. Είναι ένα διεθνές χρηματοπιστωτικό ίδρυμα που ανήκει σε κεντρικές τράπεζες και λειτουργεί ως τράπεζα για τις κεντρικές τράπεζες, εκτός από το να ενεργεί ως αντιπρόσωπος ή διαχειριστής σε διεθνείς χρηματοοικονομικές συναλλαγές. Αποτελείται από μέλη κεντρικών τραπεζών και νομισματικών αρχών, συμπεριλαμβανομένου του Συμβουλίου των Διοικητών του Federal Reserve System. 

Η BIS διοικείται από Διοικητικό Συμβούλιο. 

Μάλιστα, ο Jerome H. Powell υπηρετεί στο Δ.Σ

Η BIS λειτουργεί με κρατική ασυλία και σύμφωνα με τον ιστότοπό της, ορισμένες από αυτές τις ασυλίες όχι μόνο επεκτείνονται σε μέλη της BIS στο πλαίσιο συγκεκριμένων δραστηριοτήτων, αλλά επεκτείνονται και στα «συστημικά σημαντικά ιδρύματα», που είναι πιθανότατα οι ασφαλιστές, και τα συστήματα πληρωμών.

Υπάρχουν επί του παρόντος 63 τράπεζες και νομισματικές αρχές-μέλη, συν τα θυγατρικά μέλη τους στο πλαίσιο της Διεθνούς Ένωσης Ασφαλιστών Καταθέσεων (IADI). Έχουν επίσης κόμβους καινοτομίας για CBDC.

Στη συμφωνία μεταξύ του Ελβετικού Ομοσπονδιακού Συμβουλίου και της BIS, ορισμένες από τις ασυλίες αναλύονται ως εξής:

Άρθρο 12-15, 18: Ασυλία για τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, τα στελέχη, το προσωπικό της τράπεζας, τους εκπροσώπους των τραπεζών (μη) μελών και τους «εμπειρογνώμονες», συμπεριλαμβανομένου του απαραβίαστου όλων των εγγράφων.

Άρθρο 24: Ασυλία των εγκαταστάσεων.

Ουσιαστικά, αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφάνεια, ιχνηλασιμότητα ή λογοδοσία για το πού διακινούνται τα κεφάλαια.

Το γεγονός ότι ορισμένες από αυτές τις ασυλίες επεκτείνονται στα μέλη και φαίνεται να επεκτείνονται στα «συστημικά σημαντικά ιδρύματα» από την BIS, δεν αποτελεί έκπληξη. Ξεχωριστά, όπως φαίνεται στον παραπάνω κατάλογο σχετικά με τους διεθνείς οργανισμούς με ασυλία, γνωρίζουμε ότι τα ακόλουθα 13 χρηματοπιστωτικά ιδρύματα έχουν ασυλίες βάσει του νόμου περί ασυλίας διεθνών οργανισμών:

Αφρικανική Τράπεζα Ανάπτυξης
Αφρικανικό Ταμείο Ανάπτυξης
Ασιατική Τράπεζα Ανάπτυξης
Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης
Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (επίσης εισηγμένη στο BIS κάτω από 63 τράπεζες μέλη)
Inter-American Development Bank
International Bank for Reconstruction and Development (World Bank)
International Center for Settlement of Investment Disputes (μέρος του Ομίλου της Παγκόσμιας Τράπεζας)
Ένωση Διεθνούς Ανάπτυξης (μέρος του Ομίλου της Παγκόσμιας Τράπεζας)
Διεθνής Χρηματοοικονομική Εταιρεία (μέρος του Ομίλου της Παγκόσμιας Τράπεζας)
Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΟΗΕ)
Οργανισμός Πολυμερούς Εγγύησης Επενδύσεων (μέρος του Ομίλου Παγκόσμιας Τράπεζας)
Βόρεια Αμερική Αναπτυξιακή Τράπεζα

Το 2005, ο νόμος HR 3269 εισήχθη από το Κογκρέσο για να τροποποιήσει τον Νόμο περί ασυλιών του Διεθνούς Οργανισμού για να συμπεριλάβει την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών στον Νόμο. Ενώ, πέρασε από τη Βουλή, δεν πέρασε ποτέ από τη Γερουσία.

Η Catherine Austin Fitts του The Solari Report , ο Patrick Wood και ο John Titus, έχουν καλύψει όλες τις ασυλίες με την BIS και τις Κεντρικές Τράπεζες και τα ευρήματά τους μέχρι στιγμής, οπότε αντί να αναμασούν την καλή δουλειά τους πάνω σε αυτό, όλα συνδέονται παρακάτω. Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν μερικά πρόσθετα σημεία που πρέπει να γίνουν σε σχέση με ορισμένα βασικά στοιχεία του χρονοδιαγράμματος.

Μερικά βασικά σημεία του χρονοδιαγράμματος για αναφορά:

23 Δεκεμβρίου 1913
Δημιουργήθηκε η Federal Reserve

20 Ιανουαρίου 1930
Ιδρύθηκε η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών

1936
Η Σύμβαση της Χάγης διεύρυνε τις ασυλίες της BIS

Ιούλιος, 1944
Ιδρύθηκε η Διεθνής Τράπεζα για την Ανασυγκρότηση και την Ανάπτυξη (Παγκόσμια Τράπεζα).

27 Δεκεμβρίου 1945
Έντεκα ευρωπαϊκές χώρες υπέγραψαν τα άρθρα της συμφωνίας της Διεθνούς Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (Παγκόσμια Τράπεζα).

29 Δεκεμβρίου 1945
Οι ΗΠΑ υπέγραψαν τον νόμο περί ασυλιών των διεθνών οργανισμών σε νόμο

19 Φεβρουαρίου 1946,
ο Πρόεδρος Χάρι Σ. Τρούμαν άρχισε να χορηγεί ασυλίες σε διεθνείς οργανισμούς, στους οποίους περιλαμβάνονται τα πέντε υποκαταστήματα του Ομίλου της Παγκόσμιας Τράπεζας, καθώς και άλλες τράπεζες που αναφέρονται παραπάνω

Σεπτέμβριος 1994
Η πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της BIS μετά την αγορά μετοχών του συστήματος BIS από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, έδωσε το έναυσμα για την έναρξη του συστήματος κεντρικών τραπεζών σε παγκόσμια κλίμακα, με την BIS στο τιμόνι.

1 Οκτωβρίου 1997

Χρήματα άρχισαν να εξαφανίζονται από το Υπουργείο Άμυνας και το Υπουργείο Στέγασης και Αστικής Ανάπτυξης της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των ΗΠΑ, σε μεγάλα ποσά, συνολικά 21 τρισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το οικονομικό έτος 2015.

Στις 10 Σεπτεμβρίου 2000

Η BIS έστειλε σημείωμα στους εγγεγραμμένους μετόχους της με το οποίο τους ενημέρωνε για την απόφαση της BIS σχετικά με τον νέο περιορισμό του δικαιώματος κατοχής μετοχών της BIS αποκλειστικά σε κεντρικές τράπεζες, το οποίο περιλάμβανε λεπτομέρειες σχετικά με την υποχρεωτική επαναγορά όλων των μετοχών, καθώς και τις τροποποιήσεις του καταστατικού της BIS που επρόκειτο να υιοθετηθούν από την έκτακτη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 8 Ιανουαρίου 2001. Σημείωση στην ιστοσελίδα της BIS .

Μάιος 2002

Η BIS δημιούργησε μια θυγατρική με την επωνυμία International Association of Deposit Insurers (IADI), στην οποία η Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) είναι μέλος, μαζί με 91 άλλες ασφαλιστικές εταιρείες καταθέσεων. Το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και η Παγκόσμια Τράπεζα είναι μερικοί από τους εταίρους της IADI.

22 Αυγούστου 2019

Η λευκή βίβλος της BlackRock σχετικά με το »Going Direct» αποκαλύπτει ότι η κεντρική τράπεζα μεταφέρει κεφάλαια απευθείας στα χέρια των καταναλωτών του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα (εννοεί τους επενδυτές μετοχών), σε ένα σύστημα ξεπλύματος βρώμικου χρήματος. Το σχέδιο διοχετεύει περισσότερα από 5 τρισεκατομμύρια δολάρια στο χρηματοπιστωτικό σύστημα των ΗΠΑ. Τον επόμενο μήνα, η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ ξεκίνησε ένα πρόγραμμα διάσωσης με δάνεια repos, «πηγαίνοντας απευθείας» στους οίκους διαπραγμάτευσης της Wall Street, και τον Μάρτιο του 2020, προσέλαβε την  BlackRock για να βοηθήσει στην εφαρμογή του σχεδίου »Going Direct».

Για πληρέστερη κατανόηση της ιστορίας του BIS , των κεντρικών τραπεζών, των ασυλιών και του τι σημαίνει όλα αυτά, είναι συνετό να παρακολουθήσετε και να διαβάσετε τα ακόλουθα:

All The Plenary’s Men , του John Titus

Η σιδηρά τράπεζα: Is BIS Sovereign Immunity the Secret Sauce Behind the Global Coup? Μέρος 1
με την Catherine Austin Fitts και τον Patrick Wood

Η Σιδηρά Τράπεζα: BIS η μυστική σάλτσα πίσω από το παγκόσμιο πραξικόπημα;
με την Catherine Austin Fitts και τον Patrick Wood

Χρωστάει η BIS 21 τρισεκατομμύρια $ (ή 65.000 $ σε εσάς); από την Catherine Austin Fitts

Fed Immunity for Banksters με τους John Titus και Robert F. Kennedy Jr.

Ο Πύργος της Βασιλείας , του Άνταμ Λέμπορ

Λείπουν χρήματα , ενότητα για την Έκθεση Solari που περιέχει έγγραφα, άρθρα και βίντεο

Μέλη της BIS : 63 Κεντρικές Τράπεζες, Νομισματικές Αρχές και Ομοσπονδιακό Αποθεματικό Σύστημα:

Αυτό δεν περιλαμβάνει τους ασφαλιστές και τις εταιρείες συστημάτων πληρωμών

Τράπεζα της Αλγερίας
Κεντρική Τράπεζα της Αργεντινής
Αποθεματική Τράπεζα της Αυστραλίας
Κεντρική Τράπεζα της Δημοκρατίας της Αυστρίας
Εθνική Τράπεζα του Βελγίου
Κεντρική Τράπεζα της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Κεντρική Τράπεζα της Βραζιλίας
Βουλγαρική Εθνική Τράπεζα
του Καναδά
Κεντρική Τράπεζα της Χιλής
Λαϊκή Τράπεζα της Κίνας
Κεντρική Τράπεζα της Κολομβίας Εθνική Τράπεζα της
Κροατίας
Τσεχική Εθνική Τράπεζα
Δανίας Εθνική τράπεζα (Δανία)
Τράπεζα της Εσθονίας
Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα
της Φινλανδίας
Τράπεζα Γαλλίας
Deutsche Bundesbank (Γερμανία)
Τράπεζα της Ελλάδος
Νομισματική Αρχή Χονγκ Κονγκ
Magyar Nemzeti Bank (Ουγγαρία)
Κεντρική Τράπεζα της Ισλανδίας
Αποθεματικό Τράπεζα της Ινδίας
Τράπεζα Ινδονησία
Κεντρική Τράπεζα Ιρλανδίας
Τράπεζα του Ισραήλ
Τράπεζα Ιταλίας
Τράπεζα Ιαπωνίας
Τράπεζα Κορέας
Κεντρική Τράπεζα Κουβέιτ
Τράπεζα Λετονίας
Τράπεζα Λιθουανίας
Κεντρική Τράπεζα Λουξεμβούργου
Κεντρική Τράπεζα της Μαλαισίας
Τράπεζα του Μεξικού
Τράπεζα Αλ- Maghrib (Κεντρική Τράπεζα του Μαρόκου)
Ολλανδική Τράπεζα
Αποθεματικό Τράπεζα της Νέας Ζηλανδίας
Κεντρική Τράπεζα της Νορβηγίας Κεντρική Αποθεματική Τράπεζα του Περού Κεντρική Τράπεζα των Φιλιππίνων (Φιλιππίνες) Narodowy Bank Polski (Πολωνία)
Banco de Portugal Εθνική Τράπεζα της Ρουμανίας
Κεντρική Τράπεζα της Ρωσικής Ομοσπονδίας
Σαουδική Κεντρική Τράπεζα
Εθνική Τράπεζα της Σερβίας
Νομισματική Αρχή Σιγκαπούρης
Εθνική Τράπεζα της Σλοβακίας
Τράπεζα της Σλοβενίας
Νότια Αφρική Αποθεματική Τράπεζα
Τράπεζα της Ισπανίας
Sveriges Riksbank (Σουηδία)
Ελβετική Εθνική Τράπεζα
της Ταϊλάνδης
Κεντρική Τράπεζα της Δημοκρατίας της Τουρκίας
Κεντρική Τράπεζα Τράπεζα Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων
Τράπεζα της Αγγλίας
Συμβούλιο των Διοικητών του Ομοσπονδιακού Αποθεματικού Συστήματος (Ηνωμένες Πολιτείες)
State Bank of Vietnam

Ήρθε η ώρα να κλείσουμε το πλυντήριο

Τώρα που η στιγμή του «αχ χα» έπιασε τόπο, αναλογιστείτε πόσες χιλιάδες ΜΚΟ και εταιρείες έχουν λειτουργήσει με και μέσω αυτού του τεράστιου πεδίου ασυλίας, αυτού του μη ανιχνεύσιμου και μη υπόλογου εδάφους που δεν γνωρίζει σύνορα.

Δεν υπάρχει καμία γραφειοκρατία σε αυτό το πεδίο – μόνο δυστοπικές φαντασιώσεις που επιθυμούν να εκπληρώσουν, καθώς διαλέγουν τους τροφοδότες για να εξυπηρετήσουν τον μελλοντικό ονειρικό τους κόσμο.

Φανταστείτε απλώς να περπατάτε στη ζωή γνωρίζοντας ότι είστε ανέγγιχτοι και σκεφτείτε την ευφορία στην οποία βυθίζονται αυτά τα διψασμένα για εξουσία άτομα. Παρασυρμένοι από το σκοτάδι και χωρίς συνείδηση, συνεχίζουν να προχωρούν με τις ατζέντες τους, ενώ όλοι κάθονται και προσεύχονται για ένα θαύμα.

Πρόκειται για ομάδες ανδρών και γυναικών που επινόησαν ένα σχέδιο για να πάρουν τον παγκόσμιο έλεγχο του παγκόσμιου χρήματος και να το χρησιμοποιήσουν ως όπλο εναντίον όλων. Οι συνωμοσίες ξεκίνησαν πριν από έναν αιώνα και είναι πολύ αργά για να ματαιωθεί το σχέδιό τους..

Η John Birch Society δημοσίευσε πρόσφατα μερικές λαμπρές ιδέες ως έναν τρόπο καταπολέμησης αυτής της τυραννίας. Εξηγούν ότι οι κυβερνήσεις των πολιτειών έχουν την υποχρέωση να καταστήσουν όλες τις αντισυνταγματικές ομοσπονδιακές ενέργειες μη εκτελεστές ή άκυρες, και παρουσιάζουν δύο τρόπους για να επιτευχθεί αυτό όταν πρόκειται για τις ομοσπονδιακές δαπάνες.

1) Θέσπιση νόμου μεσεγγύησης

Προτείνουν τα νομοθετικά σώματα των πολιτειών να θεσπίσουν έναν ‘‘Νόμο περί κρατικής κυριαρχίας και ομοσπονδιακών φορολογικών ταμείων», γνωστός ως νόμος ‘‘μεσεγγύησης». Οι ομοσπονδιακοί φόροι θα απαιτούνταν να πηγαίνουν σε ένα ειδικό ταμείο που ελέγχεται από την πολιτειακή κυβέρνηση. 

Αφού υπολογίσουν τις πραγματικές συνταγματικά κατοχυρωμένες ομοσπονδιακές δαπάνες, η πολιτεία θα στέλνει μόνο αυτό το ποσοστό των κεφαλαίων στην Υπηρεσία Εσωτερικών Εσόδων (IRS). Τα υπόλοιπα κεφάλαια θα πήγαιναν σε κρατικές δαπάνες που εξαρτώνται από την ομοσπονδιακή χρηματοδότηση ή θα επέστρεφαν στους φορολογούμενους.

Επισημαίνουν ότι αυτό θα εξοικονομήσει στους φορολογούμενους ένα σημαντικό ποσό από χρήματα που κερδίζουν με κόπο, επειδή εκτιμούν ότι το 80% των ομοσπονδιακών δαπανών είναι αντισυνταγματικές. Αυτό θα προστατεύει την πολιτεία και τους ανθρώπους, ενώ ταυτόχρονα θα θέτει υπό έλεγχο την ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Επισημαίνουν επίσης ότι το νομοσχέδιο αυτό έχει εισαχθεί σε πέντε πολιτείες τα προηγούμενα χρόνια, αλλά δεν έχει ακόμη θεσπιστεί σε νόμο, κάτι που είναι κρίσιμο αυτή τη στιγμή προκειμένου να αποκτήσουν το πάνω χέρι.

2) Ακύρωση της Federal Reserve

Εδώ, υποστηρίζουν ότι η Federal Reserve είναι αντισυνταγματική και έχει δημιουργήσει μονοπώλιο στο νόμισμα. 

Δείχνουν πώς 42 πολιτείες έχουν θεσπίσει νομοθεσία για την κατάργηση ή τον περιορισμό των φόρων επί των πολύτιμων μετάλλων, κάτι που είναι ένα μεγάλο βήμα προς την αντιμετώπισή τους ως νόμιμο χρήμα. Η Οκλαχόμα, η Γιούτα και το Ουαϊόμινγκ ηγούνται του πακέτου, επιβεβαιώνοντας εκ νέου την εγκυρότητα του χρυσού και του ασημιού ως νόμιμο χρήμα για να ανταγωνιστούν τα ομόλογα της Federal Reserve. Το Τέξας άνοιξε ένα κρατικό αποθετήριο πολύτιμων μετάλλων και το Τενεσί έχει θεσπίσει νομοθεσία για να μελετήσει τη δημιουργία του δικού του αποθετηρίου.

Αυτά είναι σπουδαία βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση,αλλά όπως επισημαίνει η John Birch Society, οι πολιτειακές κυβερνήσεις πρέπει να επιβάλλουν τη ρήτρα χρυσού και αργύρου του Συντάγματος ( Άρθρο I, Ενότητα 10 ), η οποία δηλώνει ότι «Καμία πολιτεία … δεν πρέπει να κάνει οποιοδήποτε πράγμα εκτός από χρυσό και ασημένιο νόμισμα πληρωμή χρέους».


Το συμπέρασμα είναι ότι οι πολιτείες πρέπει να σταματήσουν να λαμβάνουν ομοσπονδιακή οικονομική βοήθεια, η οποία τις δεσμεύει με τους κανόνες και τις προϋποθέσεις που η κυβέρνηση συνδέει με αυτά τα κονδύλια, και πρέπει να αρχίσουν να τις καθιστούν υπόλογες, να διακόπτουν τους δεσμούς και να εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους απέναντι στους πολίτες της πολιτείας τους, αλλιώς αυτοί οι κλέφτες θα συνεχίσουν να ευδοκιμούν μέχρι να ξεζουμίσουν τους πάντες.

Οι άνθρωποι, από την άλλη πλευρά, καλύτερα να αρχίσουν να δίνουν προσοχή στο με ποιον συναλλάσσονται, πού κάνουν τραπεζικές συναλλαγές και επενδύσεις, γιατί τα μετρητά είναι τόσο σημαντικό να μείνουν μακριά από το σύστημά τους και γιατί όλοι πρέπει να δώσουν αυτές τις πληροφορίες στα χέρια των νομοθετών τους αμέσως. 

Τρισεκατομμύρια δολάρια έχουν μετακινηθεί από τους ανθρώπους, μέσω της IRS και της μεγάλης κυβέρνησης, και κατευθείαν στα χέρια τους. 

Αυτός ο κύκλος περιστροφής πρέπει να τελειώσει. Το Sound Money Defense League είναι μια καλή πηγή πληροφοριών σχετικά με τους νόμους της πολιτείας με πολύτιμα μέταλλα κκαι ενημερωμένες ειδήσεις και πληροφορίες σχετικά με τις οικονομικές κινήσεις που γίνονται.

Αυτό είναι ένα κάλεσμα για δράση, και οι άνθρωποι πρέπει να συνεργαστούν για να καταστρώσουν στρατηγική, να κάνουν κινήσεις και να αντιμετωπίσουν αυτό το σύστημα υποδούλωσης στο οποίο όλοι έχουν πέσει θύματα. Είναι καιρός να κλείσουμε τις πόρτες αυτού του πλυντηρίου για τα καλά.

Κατεβάστε αυτήν την αναφορά σε μορφή pdf στο Βιβλιοπωλείο >

Το Μέρος 2 βουτάει βαθιά σε συνδέσεις που αποκαλύπτουν μια μεγαλύτερη ομάδα που τραβάει πολλά νήματα που φαίνεται να έχουν λάβει ελάχιστη έως καθόλου έκθεση και δείχνει πόσο εκτείνεται αυτό και την πραγματική δύναμη που κατέχουν – όπου νόμοι και σύνταγμα δεν φαίνεται να υπάρχουν για τους. Αποκαλύπτει επίσης πώς οι εκτεταμένες ασυλίες, οι συμφωνίες και οι NDA παρέχουν κάλυψη σε όσους εργάζονται με αυτούς τους οργανισμούς που είναι τόσο «προνομιούχοι».

Αυτή η έκθεση χρηματοδοτήθηκε από το The Solari Report .

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον The Sharp Edge για τη βοήθεια με την επικύρωση των εκτελεστικών εντολών για τους οργανισμούς και στον Robert Dupper για την έμπνευση του γραφικού θέματος του πλυντηρίου, από την έκθεση Solari Spacs.

πηγή