Category: ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ


Ο Εκπρόσωπος Των ΗΠΑ Προσπαθεί Να Σταματήσει Την Έρευνα Εμβολίων Για Το Βρώσιμο MRNA…

Σαλάτα ή σύριγγα; Η τρέλα των βρώσιμων εμβολίων

Ο Thomas Massie μετά την ψήφιση της τροπολογίας του για την απαγόρευση της χρηματοδότησης από το USDA στα εργοστάσια εμβολίων mRNA,

»Είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι». »Οι επιστήμονες, που χρηματοδοτούνται από τα φορολογικά σας δολάρια, προσπαθούν να μετατρέψουν βρώσιμα φυτά όπως το μαρούλι και το σπανάκι σε εργοστάσια εμβολίων mRNA. Είναι επικίνδυνο να παίζουμε τον Θεό με το φαγητό μας».

Ο εκπρόσωπος Massie προσπαθεί να σταματήσει την έρευνα εμβολίων για το βρώσιμο mRNA…

Συνέχεια

Αναγμένο οξείδιο του γραφενίου: Το πραγματικό πρόβλημα πίσω από το 5G

από τον Shawn Paul Melville

Το σώμα μας αποτελείται κυρίως από άνθρακα. Είναι το δομικό στοιχείο των λιπών, των λιπιδίων, των υδατανθράκων και του DNA. Το σώμα λαμβάνει τον άνθρακα του από τις τροφές που τρώμε. Στη φύση ο άνθρακας υπάρχει σε πολλές μορφές, όπως το διαμάντι ή το γραφένιο, αλλά η πλειονότητα είναι άνθρακας.

Ως επί το πλείστον το οξείδιο του γραφενίου GO είναι ένα μη αγώγιμο μέταλλο που μπορεί να αποβληθεί από το σώμα. Ωστόσο, παρόλο που το οξείδιο του γραφενίου κατασκευάζεται με τα ίδια άτομα με τα όργανα, τους ιστούς και τα κύτταρά μας, η δισδιάστατη φύση του προκαλεί μοναδικές αλληλεπιδράσεις με τις πρωτεΐνες του αίματος και τις βιολογικές μεμβράνες και μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές επιπτώσεις όπως η πήξη και η ενεργοποίηση των κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος.

https://pubs.rsc.org/en/content/articlelanding/2019/nh/c8nh00318a
Συνέχεια

Παρακαλώ βοηθήστε με να βγάλω αυτό το μήνυμα επικοινωνώντας το αμέσως σε όλους τους πολιτικούς σας εκπροσώπους, κληρικούς, δασκάλους, καθηγητές, φίλους και συγγενείς! 

Η κυκλοφορία του 5G δεν θα έπρεπε ποτέ να είχε συμβεί χωρίς έντονες δοκιμές γιατί δεν προορίζεται για ανθρώπους!

Είμαι κάτοχος διδακτορικού στη Βιοχημεία με ειδίκευση στη Φυσιολογία. Έλαβα Μεταδιδακτορική Υποτροφία από το NATO/ Research Council of Canada και υποψήφια για το βραβείο Anette P. Nelson από τη Βασιλική Εταιρεία του Καναδά. Είμαι επίσης πιστοποιημένος Καθηγητής Επιστημών Υγείας και ανέπτυξα το Πρόγραμμα Σπουδών Υγείας για το Υπουργείο Παιδείας και το Πρόγραμμα Σπουδών Εργαζομένων Προσωπικής Υποστήριξης για το Υπουργείο Παιδείας. 

Ήμουν επιστημονικός συνεργάτης σε πολλά πανεπιστήμια και δίδαξα Επιστήμες και Ιατρικές Βιοεπιστήμες για πολλά Πανεπιστημιακά και Κολλεγιακά Προγράμματα Νοσηλευτικής. Αυτή τη στιγμή είμαι συνταξιούχος.

Το σώμα αποτελείται από μόρια με βάση τον άνθρακα. 

Ο άνθρακας βρίσκεται στα φαγητά μας, στα γαλακτοκομικά, στα φάρμακα, στα εμβόλια, στις βιταμίνες κ.λπ. Είναι απαραίτητος για τη δημιουργία των δομικών στοιχείων των κυττάρων μας… για όλη την ίδια τη ζωή. Στη φύση ο άνθρακας μπορεί να βρεθεί σε πολλές μορφές. Το διαμάντι είναι άνθρακας και το γραφένιο είναι επίσης άνθρακας. Η πλειονότητα του άνθρακα στη φύση είναι σε μορφή άνθρακα, αλλά το σώμα θα συνεχίσει να απορροφά γραφένιο από αυτό που καταναλώνουμε. Ένα παράγωγο του γραφενίου είναι το οξείδιο του γραφενίου (GO) που χρησιμοποιείται συνήθως στη φαρμακευτική βιομηχανία, τη βιομηχανία βιταμινών και θρεπτικών ουσιών και για τη συντήρηση τροφίμων.

Συνέχεια

Εκατοντάδες «αγωγές Tylenol» έχουν ήδη κατατεθεί εναντίον εμπόρων λιανικής πώλησης και κατασκευαστών ακεταμινοφαίνης – αλλά ο αριθμός αυτός θα μπορούσε σύντομα να φτάσει τις χιλιάδες, σύμφωνα με δικηγόρο που μίλησε στο The Defender.

Μιχαήλ Νεβραδάκης, Ph.D.

Απο το 2014 προειδοποιούσαμε για την παρακεταμόλη.

Στο άρθρο Αυτισμός ασθένεια ή δηλητηρίαση;

»Το Tylenol είναι δημιουργία των Mc Neil Laboratories μιας επιτυχημένης επιχείρησης που ξεκίνησε από “φαρμακείο” το 1879 για να πωληθεί ως φαρμακευτική πλέον εταιρεία 100 χρόνια μετά στην Johnson & Johnson το 1978. Το tylenol ή Acetaminophen ή ΠΑΡΑΚΕΤΑΜΟΛΗ (Depon & Panadol ) συντέθηκε από τον Joseph Freiher von Mering το 1909.
Αν και ο ίδιος το συνέδεσε με την μείωση του πόνου και του πυρετού , πρότεινε περισσότερες έρευνες για την αναλγητική και αντιπυρετική του δράση.

Η σύνδεση της παρακεταμόλης με τον αυτισμό προήλθε από τη σύγκριση μεταξύ της πρακτικής των Κουβανών ιατρών, έναντι των συναδέλφων τους Αμερικανών κάτι που επισημάνθηκε από τον Δρ William Show PhD.
Ο εμβολιασμός στην Κούβα ανέρχεται στο 99.7% του πληθυσμού για την ιλαρά έναντι 90% στις ΗΠΑ αλλά ο ρυθμός αυτισμού είναι 300 φορές χαμηλώτερος.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Δρ Show η διαφορά είναι στην αντιμετώπιση του πυρετού.
Ενώ στη Κούβα ο πυρετός θεωρείται φυσιολογική αντίδραση του οργανισμού στο εμβόλιο και δεν δίνουν αντιπυρετικά παρά μόνο σε υπέρβαση των 38.9 Κελσίου και ποτέ παρακεταμόλη. Στην Αμερική όπως απλά ανέφερε η Mάρσυ, το τυλενόλ ήταν το κύριο αντιπυρετικό μιας και θεωρείται ακόμη και σήμερα “ ασφαλές.
Η κατανάλωση παρακεταμόλης στις ΗΠΑ ανέρχεται στο 50% της παγκόσμιας κατανάλωσης.
»

Εκατοντάδες « αγωγές Tylenol » έχουν ήδη κατατεθεί κατά εμπόρων λιανικής πώλησης και κατασκευαστών, οι οποίες αγωγές ισχυρίζονται ότι πουλούσαν προϊόντα που περιέχουν ακεταμινοφαίνη σε έγκυες γυναίκες, γνωρίζοντας ότι τα φάρμακα θα μπορούσαν να βλάψουν το αναπτυσσόμενο έμβρυο.

Ο αριθμός των αγωγών θα μπορούσε σύντομα να φτάσει τις χιλιάδες, σύμφωνα με δικηγόρο που μίλησε στο The Defender.

Ο δικηγόρος W. Mark Lanier περιέγραψε τις αγωγές – οι οποίες ισχυρίζονται ότι η χρήση ακεταμινοφαίνης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να προκαλέσει τη γέννηση παιδιών με διαταραχή αυτιστικού φάσματος (ASD) και διαταραχή ελλειμματικής προσοχής/υπερκινητικότητας (ADHD) – ως «μερικές από τις πιο σημαντικές αγωγές υγείας που εκκρεμούν στο οι Ηνωμένες Πολιτείες αυτή τη στιγμή».

Συνέχεια

4 Ιουλίου 2021 | 

Οι αλληλουχίες mRNA στα εμβόλια κοροναϊού χρησιμοποιούν εξωγήινη γενετική για να χακάρουνουν το ανοσοποιητικό σύστημα. 

Οι μη φυσικές γενετικές ακολουθίες και ο σχεδιασμός προ-σύντηξης τις μετατρέπουν σε μεταλλαγμένες αιχμές που θα μπορούσαν να βλάψουν σχεδόν οποιοδήποτε μέρος του σώματος, συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου, των ωοθηκών και των όρχεων! 

Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με την έκθεση του 2021 από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων , το mRNA στο εμβόλιο της Moderna βρέθηκε να εξαπλώνεται σε όλους τους ιστούς του σώματος και παρέμεινε στον εγκέφαλο για 25 ώρες!

Πολλοί γιατροί με συνείδηση έχουν μιλήσει δημοσίως για τα εμβόλια και την φρίκη. Οπως ο  Δρ Peter McCullough , ο  Δρ Roger Hodkinson και ο Δρ. Byram Bridle , οι οποίοι επεσήμαναν ότι η ακίδα είναι δυνητικά παθογόνος, καθώς θα μπορούσε να προκαλέσει φλεγμονή στα κύτταρα σε πολύ ευαίσθητες περιοχές του σώματος, ειδικά εκείνα που εκφράζουν την πρωτεΐνη ACE2. 

Αντί να πεθάνουν από την μόλυνση, οι άνθρωποι πεθαίνουν από τις ενέσεις.

Επανεφεύρεση mRNA

Ο SARS-CoV-2 φαίνεται να είναι εργαστηριακό κατασκεύασμα, κατασκευασμένο από ιούς που συνήθως ζουν σε νυχτερίδες και παγκολίνες. Τα εμβόλια mRNA κορανοϊού υποτίθεται ότι περιέχουν ένα αντίγραφο του γενετικού κώδικα για την πρωτεΐνη της ακίδας, αλλά αντί να αναδημιουργούν την ακίδα, τα εμβόλια την επανεφεύρουν. Όπως όλες οι γενετικές παρεμβάσεις που δημιουργήθηκαν με τη χρήση της συνθετικής βιολογίας, τα εμβόλια κοροναϊού παίζουν τον Θεό με την γενετική με:

  • χρήση διαφορετικών συστατικών (σαν να χρησιμοποιείτε τεχνητά γλυκαντικά αντί για ζάχαρη)
  • αλλάζοντας τη συνταγή αλλάζοντας τις λέξεις και τον τρόπο που γράφονται
  • συμπεριλαμβάνουν κομμάτια από άλλες συνταγές (π.χ. αλληλουχίες από άσχετα γονίδια)
  • βάζοντας μια γελοία μακρά ουρά στο τέλος για να παρατείνει την παραγωγή των ακίδων πρωτεϊνών

Τι δημιουργεί η συνταγή mRNA

Όταν μια συνταγή παραδίδεται σε ένα κύτταρο με τη μορφή mRNA, μια ειδική ομάδα είναι έτοιμη να επιθεωρήσει τη συνταγή και να αποφασίσει τι να κάνει με αυτήν. 

Εάν η συνταγή εκδόθηκε από το δικό μας DNA, μπορεί να τροποποιηθεί λίγο και τότε πιθανότατα θα σταλεί στην κουζίνα για να φτιαχτεί από τους σεφ. 

Εάν, ωστόσο, φαίνεται ότι το mRNA προήλθε από έναν ιό, υπάρχει πιθανότητα η ειδική ομάδα να σημειώσει τη συνταγή για καταστροφή, οπότε δεν φτάνει ποτέ στην κουζίνα. Αυτός είναι ο τελευταίος αμυντικός μηχανισμός που έχουμε όσον αφορά το ανοσοποιητικό μας σύστημα, αλλά η εξωγήινη γενετική στο εμβόλιο-mRNA κάνει τη συνταγή να φαίνεται αρκετά ασφαλής, ώστε να αποστέλλεται στην κουζίνα, όπου οι σεφ κάνουν ό, τι τους λένε να κάνουν. 

Τι γίνεται όμως αν δεν καταλαβαίνουν τη συνταγή; 

Ποτέ δεν έχουν ξαναδεί συνταγές όπως αυτό, τι γίνεται αν την κάνουν λάθος;

Για αυτόν τον λόγο, τι θα συμβεί όταν παράγουν τις ακίδες πρωτεΐνες; 

Συνέχεια

https://www.greenmedinfo.com/blog/alert-meta-analysis-65-studies-reveals-face-masks-induce-mask-induced-exhaustion-

Μια πρώτη βιβλιογραφική ανασκόπηση σχετικά με τις ανεπιθύμητες ενέργειες των μασκών προσώπου, με τίτλο 

»Είναι μια μάσκα που καλύπτει το στόμα και τη μύτη απαλλαγμένη από ανεπιθύμητες παρενέργειες στην καθημερινή χρήση και χωρίς πιθανούς κινδύνους; «,

αποκαλύπτει ότι υπάρχουν σαφείς, επιστημονικά αποδεδειγμένες δυσμενείς επιπτώσεις για τους χρήστες μάσκας, τόσο σε ψυχολογικό, κοινωνικό όσο και σε σωματικό επίπεδο.

Πρόσφατα δημοσιευμένη στο International Journal of Environmental Research and Public Health , μια ομάδα Γερμανών ερευνητών αναγνωρίζει ότι είναι η πρώτη ολοκληρωμένη έρευνα για τις δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία που μπορούν να προκαλέσουν οι μάσκες – ένα εκπληκτικό γεγονός λαμβάνοντας υπόψη ότι πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο εισήγαγαν καθολική υποχρεωτική μασκοφορία σε δημόσιους χώρους για πρόληψη από το SARS-CoV-2 το 2020 ως υποχρεωτική πολιτική υγείας χωρίς να διερευνήσουν ούτε να κοινοποιήσουν στους πολίτες τους, τους πραγματικούς κινδύνους από τις μάσκες, παραβιάζοντας την ενημερωμένη συναίνεση στην συγκεκριμμένη ιατρική πράξη.

Συνέχεια