Δηλητήρια που παίρνουμε απο έμβρυα εως τα βαθειά γεράματα. ”Οι πέντε τοξικές φάσεις στη ζωή μας.”

Μέρος Β

ΦΑΣΗ 3 : ΕΦΗΒΕΙΑ

Στη φάση της εφηβείας αρχίζει το κανονικό χημικό ντρεσσάρισμα του σώματος. Στη διάρκεια της, ερχόμαστε σε επαφή με ακόμα μεγαλύτερη γκάμα χημικών ουσιών, από τα προϊόντα προσωπικής υγιεινής μέχρι τα τατουάζ και τις απαγορευμένες ουσιες.

Male_Growth_Chart

α. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ

Όλες οι επεξεργασμένες τροφές περιέχουν τα λεγόμενα πρόσθετα που μόνο σαν κατάλογος είναι μεγαλύτερος απο τον Χρυσό Οδηγό.

Κάθε μέρα γεννιούνται καινούργιες χημικές ουσίες που ακολουθούν το δρόμο της εισαγωγής στη διατροφική αλυσίδα, χωρίς ΚΑΜΜΙΑ έρευνα για τις επιπτώσεις τους στους ανθρώπους. Αντίθετα έχει γίνει η μεγαλύτερη προσπάθεια να συγκαλυφθούν μέσω της νέας έκδοσης του CODEX alimentarius, βάζοντας επιτρεπτά όρια σε ουσίες που μέχρι πρόσφατα ήταν απαγορευμένες στο όνομα της παγκοσμιοποίησης και του ελεύθερου εμπορίου.
Τα συμπτώματα της δηλητηρίασης απο τη συνεχή χρήση επεξεργασμένων τροφών θα τα ανιχνεύσετε στη μετάπτωση της διάθεσή σας που είναι πέρα απο τις φυσιολογικές ορμονικές διαταραχές της εφηβείας.


β. FAST FOOD

[190328_1891042475141_1213862541_2332303_5563024_n%255B4%255D.jpg]

Ο υπέρτατος ναός της χημικής διατροφής.

Η εκπαίδευση στο πλαστικό χάμπουργκερ, που δεν παθαίνει τίποτα ύστερα απο 20 χρόνια , η εκπαίδευση στη κατανάλωση γλουταμινικού μονονάτριου (MSG) υπεύθυνο για την παχυσαρκία, ανικανότητα, στις αυξητικές ορμόνες της Μονσάντο στο νέο κρέας (beef) του Μακ προερχόμενο απο τις νέες φάρμες , στο ακρυλαμίδιο το νέο φρούτο απο τις τηγανητές πατάτες και φυσικά τα trans-λιπαρά (ισχύει απόλυτα η αντιστοιχία για το trans-sexual).Τα προϊόντα diet τύπου κόλα , προσφέρουν μια καλή βάση για την αντοχή στην ασπαρτάμη και το χαμηλό(όξινο) ph.

Πολύ καλό για μπαταρίες, αλλά όχι για τον οργανισμό μας.
Το υπερβoλικό διοξείδιο του άνθρακα σε όλα τα αναψυκτικά ενώνεται με το ασβέστιο στον οργανισμό και προκαλεί καθίζηση που καταλήγει στο σχηματισμό πετρών.

(Δεν σας κάνει εντύπωση ότι ενώ γίνεται τόσο μεγάλος ντόρος για την υπερθέρμανση του πλανήτη κανένας περιβαλοντόγος δεν ζητάει την κατάργηση του διοξειδίου από τα αναψυκτικά ?)

γ. ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΩΝ

curtain

Η άσκοπη συνταγογράφηση αντιβιοτικών για απλά συμπτώματα ( ιώσεις – το άλλοθι των γιατρών για τη μη δυνατότητα διάγνωσης) εκθέτει τους έφηβους στο θανάσιμο κίνδυνο ανθεκτικών βακτηρίων, σ ένα ανοσοποιητικό που έχει εξασθενήσει από υπερβολική χρήση αλλά και υπερδοσολογία αντιβιοτικών.

Η Ελλάδα έρχεται πρώτη σε κατανάλωση αντιβιοτικών μαζί με την κατανάλωση σε ουίσκυ.

δ. ΕΚΘΕΣΗ ΣΕ -ΚΤΟΝΑ

Οι νέοι που ζουν σε αγροτικές και ημιαγροτικές περιοχές κουβαλάνε ένα μεγάλο φορτίο τοξικών ουσιών κυρίως παρασιτοκτόνων και ζιζανιοκτόνων.
Απο τα υπολλείμματα των παρασιτοκτόνων, εντομοκτόνων και ζιζανιοκτόνων κινδυνεύουν όλοι οι καταναλωτές των προϊόντων των σουπερμάρκετ που δεν ειναι βιολογικής καλλιέργειας.
Πρόσφατα η βιολογική καλλιέργεια δέχθηκε ακόμα ένα πλήγμα πρόσφατα από τη Γερμανία μέσω του νέου στελέχους Esterichia Coli που αρχικά ενοχοποιήθηκαν τα αθώα αγγούρια της Ισπανίας για να καταλήξει στη βιολογική φάρμα Γερμανικής εταιρείας με μολυσμένα φύτρα φασολιών.[1]

ε.ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ


Όλα αυτα τα σαμπουάν, αφτερσέιβ, αποσμητικά, καλλυντικά, σαπούνια σημαίνουν έκθεση σε τουλάχιστον 200 συνθετικές ουσίες .

Αρκετές από αυτές λειτουργούν σαν ενδοκρινικοί αποδιοργανωτές με κυρίαρχη επίπτωση στη συμπεριφορά και την αντιληπτική ικανότητα.

Αποσμητικά και Ανθιδρωτικά

Τα λάδια και οι λοσιόν για το μαύρισμα περιέχουν τουλάχιστον επτά χημικές ουσίες καρκινογόνες ή που προκαλούν βλάβες στο ενδοκρινικό σύστημα  χώρια που παρεμποδίζουν την πρόσληψη της βιταμίνης D.
Αν ίσχυε ο ισχυρισμός των διαφόρων ειδικών ότι ο ήλιος προκαλεί καρκίνο του δέρματος θάχαν πεθάνει όλοι στην Αφρική πριν μαυρίσουν από την υπερβολική έκκριση μελανίνης.

στ. ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΟΣ

Συνήθως τα τατουάζ περιέχουν συνθετικά χρώματα μελανιών που κατα βάση περιέχουν βαρέα μέταλλα.

ζ. ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ


Αρχίζει η έκθεση στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που δρά όπως ακριβώς και ο φούρνος μικροκυμάτων.

Ηδη οι πρώτες μελέτες δείχνουν αυξημένη συχνότητα καρκίνου στον εγκέφαλο από υπερβολική χρήση.

[1] Η ιστορία με τα διάφορα Esterichia Coli και τις μεταλλάξεις του συνθέτουν μία μικρή συνομωσία που κανένας μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει την σύνδεση.

Το Esterichia Coli είναι εντεροβακτήριο και καμμία θέση δεν έχει να εμφανιστεί σε φύτρα.

Εχει όμως άμεση σχέση με τα σφαγεία και την μή απολύμανση τους από τα κόπρανα των ζώων.

Για την γρήγορη απολύμανσή τους ο CODEX ALIMENTARIUS προχώρησε στην αναγκαστική επιβολή ακτινοβόλησης με Καίσιο και απεμπλουτισμένο ουράνιο για τη θανάτωση του Esterichia Coli σε όλα τα τρόφιμα.

Για να μην ελαττώσουν το κόστος οι μεγάλες εταιρείες παραγωγής κρέατος θα αναγκασθούμε να αυξάνουμε τα επίπεδα ραδιενέργειας, με τις αντίστοιχες επιπτώσεις.

Η “Μεγάλη” Γερμανία αντί να ψάξει να βρεί την πραγματική πηγή έπιμόλυνσης των φύτρων (προφανώς απο οργανική κοπριά) , επειδή αυτό θα χτυπούσε την βαρειά βιομηχανία κρέατος της, προτίμησε να χτυπήσει τη βιολογική καλλιέργεια φύτρων και νωπών λαχανικών.

Ἰσπανικὰ ἀγγούρια καὶ γερμανικὲς πατᾶτες.

Εδώ το πρώτο μέρος

Δηλητήρια που παίρνουμε απο έμβρυα εως τα βαθειά γεράματα.

”Οι πέντε τοξικές φάσεις στη ζωή μας.”

Μέρος Α

Επιμέλεια

Μπλάνας Χρυσόστομος                Ευαγγέλου Μαριάννα

Χημικός Μηχανικός  ΕΜΠ               Βιοχημικός Μsc

πηγή

ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΤΟΞΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ