Ο Δρ Anthony Fauci, ο πρωταγωνιστής των ΗΠΑ για τη διαχείριση της ΄΄πανδημίας΄΄, έχει γράψει πρίν ένα μήνα ένα άρθρο που έχει τον τίτλο: ΄΄Covid-19 -Πλοήγηση στο αχαρτογράφητο΄΄΄

Το άρθρο του Δρ Anthony Fauci, δημοσιεύτηκε  στο New England Journal of Medicine, τέλος Φεβρουαρίου.

Γιατί η New England Journal of Medicine (ΝEJM)  επέλεξε να το αναδημοσιεύσει ένα μήνα αργότερα είναι ανεξήγητο.

Fauci, New England Journal of Medicine, 26 Μαρτίου, «Covid-19 – Πλοήγηση στο Uncharted»:

«Εάν υποθέσουμε ότι ο αριθμός ασυμπτωματικών ή με ελάχιστα συμπτώματα περιστατικά είναι αρκετές φορές τόσο υψηλός όσο ο αριθμός των αναφερόμενων περιπτώσεων, το ποσοστό θνησιμότητας της περίπτωσης μπορεί τελικά να είναι σημαντικά μικρότερο από 1%. Αυτό υποδηλώνει ότι οι συνολικές κλινικές συνέπειες της Covid-19 μπορεί τελικά να είναι πιο παρόμοιες με εκείνες μιας σοβαρής εποχικής γρίπης (η οποία έχει ποσοστό θνησιμότητας περίπου 0,1%) ή μιας πανδημικής γρίπης (παρόμοιας με εκείνη του 1957 και του 1968) παρά μια ασθένεια παρόμοια με το SARS ή MERS….΄΄

΄΄Τουλάχιστον σε προσωρινή βάση, οι περιορισμοί αυτοί, μπορεί να έχουν βοηθήσει στην επιβράδυνση της εξάπλωσης του ιού΄΄

AN ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ;;

THN  ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΡΩΤΟΝ ΕΧΕΙ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ, ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ.

ΑΡΑ ΤΟ ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΕΣΤ PCR ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΗ.

Διαγνωστικά τέστ για τον κορωναιό. Πόσο σίγουροι είμαστε;

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ 0,1%;;

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΙΟ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ;;

ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ  ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑΝ;;

ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΄΄ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ΄΄;;

ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ;;

Συνεχίζει ο Jon Rappoport

Σε περίπτωση αμφιβολίας, αυτές οι «εποχές της πανδημικής γρίπης» του 1957 και του 1968 ΔΕΝ οδήγησαν σε απομόνωση. Οι άνθρωποι βγαίναν έξω. Είχαν συναναστροφές .Πήγαν στα γήπεδα. Πήγαν στη δουλειά τους.

ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ.

Τερματίστε την παραφροσύνη.

Δυστυχώς, δεν αποτελεί έκπληξη, τα μεγάλα ΜΜΕ εξακολουθούν να επισημαίνουν το φόβο, οπότε εναπόκειται στους ανθρώπους να διαδώσουν αυτό το μήνυμα με κάθε τρόπο όπου μπορούν:

ΞΑΝΑΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ.

Όταν ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για μια άνευ προηγουμένου παγκόσμια λειτουργία λέει ότι το ΄΄προϊόν΄΄ που πωλεί ήταν ελαττωματικό, όταν παραδέχεται ότι όλη η βάση, που στηρίχτηκε η καταστροφή οικονομιών και ανθρώπων , μπορεί να είναι και υπερβολική, αυτό είναι τερατώδες.

Σε περίπτωση που δεν έχετε παρατηρήσει, τα μεγάλα ΜΜΕ έχουν παραχώσει στο παρασκήνιο τις καταστροφικές οικονομικές επιπτώσεις των παγκόσμιων απαγορεύσεων.

Δεν δείχνουν  στην καθημερινή κάλυψή τους, τη ζωή των ανθρώπων που καταστρέφονται.

Παίζουν με τους αριθμούς των περιπτώσεων και τις νέες ιστορίες φρίκης της COVID.

Αυτό δεν είναι τυχαίο.

Αυτή είναι μια συνειδητή πολιτική. Τα αφεντικά των ΜΜΕ έχουν δώσει εντολή. Μην δείχνετε, μην δίνετε έμφαση στα οικονομικά ανθρώπινα συντρίμμια.

Αντ ‘αυτού, θα περνάτε το μύνημα: θα το περάσουμε όλοι μαζί αυτό, είμαστε όλοι μαζί σε αυτό.

Εδώ είναι τα επτά βήματα που μπορείτε να κάνετε όταν πλένετε τα χέρια σας.

Είναι πλέον μια πόλη ρομπότ.

Μετά από έναν τυφώνα ή έναν σεισμό, τα ΜΜΕ σας δείχνουν τα ερείπια και τις οικογένειες με τα υπάρχοντά τους σε σάκους που περιπλανιούνται μέσα από ισοπεδωμένους δρόμους. Οι δημοσιογράφοι παίρνουν συνεντεύξεις από μητέρες που κάθονται στα κράσπεδα ζαλισμένες …

Αλλά αυτή τη φορά, δεν είναι έτσι. Δεν θέλουν οι άνθρωποι να κατανοήσουν βαθιά τι πραγματικά σημαίνει η απώλεια των θέσεων εργασίας, των επιχειρήσεων και των χρημάτων.

Θέλουν παθητική αποδοχή. Μην τους αφήνετε να ξεφύγουν με αυτό. Ξυπνήστε τους ανθρώπους από τον ύπνο τους.

Και δεν είναι μόνο αυτό σε πρόσφατη ανακοίνωση του ο Δρ Anthony Fauci είπε .

«Κάτι που θέλω να σιγουρευτώ ότι το αμερικανικό κοινό θα καταλάβει είναι: Δεν είναι μόνο η ασφάλεια των εμβολίων, όταν ενίοτε κάποιοι που εμβολιάζονται, έχουν μια ιδιοσυγκρασιακή αντίδραση, μια αλλεργική αντίδραση, πόνο.
Mπορεί το εμβόλιο σας κάνει χειρότερα, να σας κάνει κακό ;
Ναι, εμβολιάζετε κάποιον, μολύνοντας τον με αυτό που προσπαθείτε να τον προστατέψετε και στην ουσία, αυτό που γίνεται είναι να ενισχύετε την λοίμωξη.
Μπορείτε να πάρετε μια καλή αίσθηση γι ‘αυτό σε ζωικά μοντέλα, όπου ενώ προσπαθούμε να ελέγξουμε την ασθένεια, την διασκορπἰζουμε ταυτόχρονα.

Θα προσπαθήσουμε να βεβαιωθούμε ότι δεν θα έχουμε ενίσχυση της ασθένειας.

Το χειρότερο δυνατό που μπορείτε να κάνετε είναι να εμβολιάσετε κάποιον για να αποφύγει τη μόλυνση και στην ουσία να του κάνετε χειρότερο κακό.΄΄

ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Μετάφραση

Ευαγγέλου Μπλάνα Μαριάννα

πηγη

Turn the economy back on; even Fauci is confessing