Η αληθινή κληρονομιά του Anthony Fauci

Charles Rixey, MA, MBA (c)

30 Ιουλίου 2022

~Gaslight of the Gods~

Πρόλογος – Το σπαθί του D’Omicron ; I – Η διαρροή DARPA/Project Veritas II – Κατασκευασμένη συναίνεσηIII – Οι αρχιτέκτονες της συναίνεσης COVID-19  IV – Αντιεπιστήμη – Οι φύλακες της πλάνης – Ο μύθος του τυφλού ωρολογοποιού [Ωρολογοποιός 2.0- επίκαιρη βιβλιογραφία]; VI – O Ηχος της Επιστήμης; VII – Η αλληγορία της πανώλης

«Αν μια ακτίνα φωτός πέσει σε ένα χοιροστάσιο, είναι η ακτίνα που μας δείχνει τη βρωμιά και είναι η ακτίνα που είναι προσβλητική».

Ayn Rand, The Fountainhead , 1943


VII: Αλληγορία της πανώλης

Για 18 μήνες, εργάζομαι για να αποκαλύψω την προέλευση του ιού SARS-CoV-2, ως μέλος της ad-hoc ερευνητικής ομάδας DRASTIC, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έχω ερευνήσει πολλές διαφορετικές πτυχές του μυστηρίου και έχω διαβάσει αρκετές χιλιάδες επιστημονικά άρθρα [& ~150.000 σελίδες εγγράφων FOIA]. Η αναδυόμενη τάση που έχω δει είναι ότι τα περισσότερα από τα διάφορα νήματα αρχίζουν να συγκλίνουν και να ρέουν προς μια κύρια κατεύθυνση, και είναι καιρός να σταματήσουμε να πιέζουμε ενάντια στο ρεύμα απλώς για να καλύψουμε την αλήθεια.

Ήρθε η ώρα να κάνουμε ένα βήμα πίσω, να δούμε τη μεγάλη εικόνα και να εκθέσουμε την υπόθεση της προέλευσης του COVID όπως έχει σήμερα-. Ένας από τους κύριους λόγους που το δημοσιευτικό μου αρχείο είναι αρκετά αραιό από τον Απρίλιο είναι ότι συνεχίζω να βρίσκω όλο και περισσότερα στοιχεία κάθε μέρα, και έτσι δεν υπάρχει ποτέ ένα καλό σημείο στάσης. Ωστόσο, είναι επίσης καιρός να παρέχουμε μια συνοπτική, συνεκτική αφήγηση, έτσι ώστε να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση και η δυναμική για να αρχίσουμε να καθιστούμε τους αξιωματούχους μας υπεύθυνους για ό,τι συνέβη.

Το μεγαλύτερο μέρος των όσων ακολουθούν είναι μια συντομευμένη εκδοχή των επιχειρημάτων που εκτίθενται στο Ο μύθος του τυφλού ωρολογοποιού , (μετάφραση στα ελληνικά εδώ) το οποίο είναι ένα εντελώς διαφορετικό [και πολύ πιο περιεκτικό] έγγραφο από αυτό που δημοσίευσα ως Μέρος V του Gaslight of the Gods τον Απρίλιο. [η ζωντανή ροή που περιγράφει τα πιο πρόσφατα ευρήματά μας, από τις 4 Ιουλίου, μπορεί να βρεθεί σε δύο μέρη στο Rumble: μέρος I & μέρος II ]. Ο λόγος είναι ότι ο όγκος των αποδεικτικών στοιχείων είναι πιο ουσιαστικός και οι πιθανές επιπτώσεις είναι ανησυχητικές.

Το επιχείρημα:

Δεν χρειάζεται να βρούμε την προέλευση του ιού SARS-CoV-2 για να βρούμε την προέλευση της πανδημίας.

Αυτό το επιχείρημα μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά το θέμα είναι ότι υπάρχουν ήδη αρκετά στοιχεία που δείχνουν ότι ο Δρ Fauci και άλλοι προέβησαν σε εσκεμμένες ενέργειες και έλαβαν αποφάσεις που ήταν αντίθετες με τις θεσμοθετημένες αρμοδιότητές τους. Επιπλέον, υπάρχουν δύο λόγοι για να ξεκινήσουμε τώρα και όχι μετά τις επόμενες εκλογές:

[1ον] – Υπάρχουν ήδη επαρκή στοιχεία για να εξαναγκαστεί η κατάθεση για να ληφθούν απαντήσεις, και δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι ο Fauci κ.ά. θα συνεργαστούν με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς κλήτευση.

[2ον] – Όλο και περισσότεροι Αμερικανοί θα συνεχίσουν να υποφέρουν από τις επιπτώσεις της πανδημίας κάθε μέρα που ζωτικής σημασίας πληροφορίες αποκρύπτονται από το κοινό.

Κανένα από τα στοιχεία που προέκυψαν από τότε που περιέγραψα για πρώτη φορά αυτά τα τέσσερα στοιχεία δεν υπονόμευσε τους ισχυρισμούς:

Μπορούμε να συμπυκνώσουμε περαιτέρω τα επιχειρήματα του Watchmaker σε:

Α) Γνωρίζουμε τώρα ότι αναγνώρισαν από την αρχή πόσο αφύσικος φαινόταν ο ιός SARS-CoV-2.

Β) Τώρα γνωρίζουμε γιατί αυτό θα ήταν προφανές στο Κέντρο Έρευνας Εμβολίων του NIAID μόλις έλαβαν το γονιδίωμα την 11/1/2020.

Γ) Γνωρίζουμε ότι στόχευαν συγκεκριμένες πτυχές του ύποπτου γονιδιώματος του ύποπτου γονιδιώματος για να τις αποσιωπήσουν στο πλαίσιο της επιστημονικής συζήτησης.

Δ) Οι αποφάσεις να λογοκρίνουν την FCS και τα άλλα ένθετα HIV είχαν σημαντικές και επιβλαβείς επιπτώσεις στην πρώιμη εξάπλωση του ιού και στις τρέχουσες προσπάθειές μας να κατανοήσουμε και να καταπολεμήσουμε τον «μακροχρόνιο COVID».

Τα πραγματικά ερωτήματα που θα έπρεπε να θέτουν το Κογκρέσο, τα ΜΜΕ ή άλλοι επιστήμονες σε αυτό το σημείο – δυόμισι χρόνια μετά – είναι είναι γιατί λογόκριναν αυτά τα στοιχεία [και εξακολουθούν να λογοκρίνονται] και γιατί διατήρησαν αυτά τα στοιχεία στα εμβόλια τους.


Αυτό που ακολουθεί είναι μια περίληψη των στοιχείων για τα επιχειρήματα Α-D που αναφέρθηκαν παραπάνω. Όσοι έχουν διαβάσει ολόκληρο το έγγραφο από την τελευταία του έκδοση που δημοσιεύθηκε στις 28 Μαΐου, ίσως επιθυμούν να περάσουν στην τελευταία ενότητα, «Gaslight of the Gods».


1 εβδομάδα για την επιβράδυνση της εξάπλωσης [των δυσάρεστων αφηγήσεων]: 1/29/2020 – 2/4/2020

Στις 31 Ιανουαρίου 2020, ένα βιβλίο 80 σελίδων με τίτλο Analysis of Wuhan Coronavirus: Déjà vu δημοσιεύθηκε ως δωρεάν download στην υπηρεσία Kindle του Amazon. Αυτή ήταν η πρώτη αγγλόφωνη δημοσίευση που συζητούσε την ύπαρξη και τις επιπτώσεις της FCS [η μόνη προηγούμενη αναφορά ήταν μια κινεζική ερευνητική εργασία που δημοσιεύτηκε ως προεκτύπωση στις 21/1/2020 στον διακομιστή ChinaXiv]. Η πρώτη αναφορά του Gallaher για την FCS έγινε 2 ημέρες νωρίτερα , σε μια ανάρτηση στις 29/1/2020 στον επαγγελματικό πίνακα μηνυμάτων του Virology.org .

Επίσης, στις 31 Ιανουαρίου, ένα επιστημονικό άρθρο 9 σελίδων με τίτλο « Απίστευτη ομοιότητα μοναδικών ενθέτων στην πρωτεΐνη ακίδας 2019-nCoV με HIV-1 gp120 και Gag » ανέβηκε στον διακομιστή προεκτύπωσης bioRxiv . Οι συγγραφείς, μια ομάδα ερευνητών από την Ινδία, απαρίθμησαν ένα σύνολο 4 σύντομων τμημάτων που είχαν ανακαλύψει στο γονιδίωμα της τότε πρωτεΐνης ακίδας του 2019-nCoV που ταίριαζε με τμήματα του HIV-1 – του ιού που ευθύνεται για το AIDS.

Την ίδια μέρα, ο Trevor Bedford [ένας ειδικός στην εξελικτική δυναμική του ιού άρχισε να γράφει στο twitter ως απάντηση στους ισχυρισμούς της δημοσίευσης [φωτογραφία παρακάτω] και ο Anthony Fauci και ο Jeremy Farrar κάλεσαν σε έκτακτη τηλεδιάσκεψη την επόμενη μέρα – 2/1/2020 Σάββατο – με κορυφαίους επιστήμονες και δημόσιους λειτουργούς από τέσσερις χώρες. 

Μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας [2/3/2020], είχε πραγματοποιηθεί μια δεύτερη τηλεδιάσκεψη , με επιστήμονες που εμπλέκονται στο GOF, τους Trevor Bedford, Anthony Fauci, Tom Inglesby, Gigi Gronvall και άλλους, κατόπιν αιτήματος του Kelvin Droegemeier, του προεδρικού επιστημονικού συμβούλου του Προέδρου Trump και διευθυντή του Γραφείου Επιστημονικής & Τεχνολογικής Πολιτικής του Λευκού Οίκου- ο δηλωμένος σκοπός της εκδήλωσης ήταν η » καταπολέμηση της παραπληροφόρησης» γύρω από την προέλευση του ιού 2019-nCoV.

Ένας από τους ομιλητές ήταν ο David «Chris» Hassell, ανώτερος επιστημονικός σύμβουλος του Robert Kadlec, Assistant Secretary for Preparedness & Response [AS/PR] στο Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών- ο Hassell ήταν επίσης πρόεδρος της επιτροπής εποπτείας P3CO που δημιουργήθηκε το 2017 για την επανεξέταση της έρευνας gain-of-function που αφορά δυνητικά Πιθανά Πανδημικά Παθογόνα. Μαζί, αυτή η ομάδα κατέληξε στην απόφαση να κατασκευάσει μια συγκεκριμένη αφήγηση, με σκοπό να φιμώσει κάθε έρευνα που θα μπορούσε να ταξιδέψει σε ένα μονοπάτι που εμπλέκει πολλούς από τους πιο διακεκριμένους ιολόγους και εμβολιολόγους στον κόσμο.

«Πρόκειται για μια μικροσκοπική μικροσκοπική ακολουθία και σε καμία περίπτωση δεν υποδηλώνει μηχανική«

Το τουήτ του Trevor Bedford [φωτογραφία παραπάνω] της 2/1/2020 υποστήριξε ότι »Το Ενθετο 4 (QTNSPRRA) μοιράζεται το GTNS με τον ιό της νυχτερίδας RaTG13, ενώ το PRRA αντιπροσωπεύει μοναδικό υλικό στον #nCoV2019. Αυτή είναι μια μικροσκοπική μικροσκοπική ακολουθία και σε καμία περίπτωση δεν υποδηλώνει μηχανική». Είναι δύσκολο να υπερεκτιμηθεί πόσο ανειλικρινής ήταν η δήλωσή του, ειδικά αφού το αρχείο του Διαδικτύου δείχνει ότι ο Μπέντφορντ ήταν ενεργός στον πίνακα μηνυμάτων κατά την περίοδο μεταξύ της πρώτης ανάρτησης του Γκάλαχερ στις 29/1/2020 και του τουήτ του Μπέντφορντ στις 1/2/2020.

Η ύπαρξη της θέσης διάσπασης της φουρίνης [Furin Cleavage Site [FCS]] δεν μπορούσε να αποσιωπηθεί, διότι ο κρίσιμος ρόλος της στην αύξηση της μολυσματικότητας των παθογόνων του αναπνευστικού συστήματος  ευρέως κατανοητός στη διεθνή επιστημονική κοινότητα. Ωστόσο, η ύπαρξη της FCS δεν επισημάνθηκε από κανέναν από τους επιστήμονες ή αξιωματούχους δημόσιας υγείας που συγκλήθηκαν από τον Anthony Fauci και τον Jeremy Farrar στις 2/1/20 μέχρι την τελική δημοσίευση του «The Proximal Origin of SARS-CoV-2» στις 17 /3/2020 – στην οποία απορρίφθηκε κατηγορηματικά η δυνητικά αφύσικη προέλευση της FCS και ελαχιστοποιήθηκε η σημασία της για τη μολυσματικότητα [σε σύγκριση με τον υποδοχέα ACE2]:

Πολλά από αυτά που έχουν γίνει για την καταπολέμηση της πανδημίας – ειδικά εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες – ήταν τα αντίθετα από αυτά που θα είχαν προταθεί, εάν όλες οι πληροφορίες που είχε στη διάθεσή του ο Δρ Fauci μέχρι την 1η Φεβρουαρίου 2020 ήταν δημοσίως γνωστές. Οι παράπλευρες απώλειες από την απόφαση απόκρυψης αυτών των πληροφοριών μπορούν να ομαδοποιηθούν σε 6 κύρια θέματα:

Υπενθυμίζουμε ότι οι λεπτομερείς λίστες ερωτήσεων/αποδεικτικών στοιχείων σε κάθε θέμα [με άφθονους συνδέσμους] βρίσκονται στο έγγραφο Watchmaker 2.0 και ένα πλήρες σύνολο αναφορών για το έργο βρίσκεται στην θεματική βιβλιογραφία Ήθελα να δώσω ένα μικρό δείγμα των ερωτήσεων, απλώς για να σας δώσω μια ιδέα για τις ανησυχίες που προκύπτουν από τα δημοσιευμένα στοιχεία που έχω βρει μέχρι στιγμής, τα οποία απαιτούν απαντήσεις:

II – Μη Φαρμακευτικές Παρεμβάσεις [NPI] & Πρώιμες Θεραπείες


-Gaslight of the Gods-

Όταν έχετε εξαλείψει ό,τι είναι αδύνατο, τότε ό,τι απομένει, όσο απίθανο κι αν είναι, πρέπει να είναι η αλήθεια.

Sir Arthur Conan Doyle, The Sign of Four, 1890.

Ο σκοπός του επιχειρήματός μου για τον «Ωρολογοποιό» ήταν να:

– να επισημάνω τα στοιχεία του γονιδιώματος του SARS-CoV-2 που φαίνονταν αφύσικα
– να αναδείξω το γεγονός ότι ο Fauci και άλλοι επιστήμονες αναγνώρισαν τα ένθετα και κατανόησαν τις επιπτώσεις τους
-να δείξω ότι στόχευσαν ειδικά στην FCS και τα ένθετα του HIV για καταστολή/λογοκρισία
-να δείξω ότι συνεχίζουν να στοχεύουν την επιστημονική και δημόσια ευαισθητοποίηση και συζήτηση για αυτά τα στοιχεία, παρά τον αντίκτυπο στις μελέτες για μακροχρόνια COVID και την προέλευση του ίδιου του ιού.

Τις τελευταίες εβδομάδες, ανακάλυψα περαιτέρω καταδικαστικά στοιχεία για την υποστήριξη της υπόθεσης – τμήματα των οποίων συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της ζωντανής ροής μου στο DRASTIC στις 4 Ιουλίου με τον Δρ Jonathan Couey [ μέρος I & μέρος II ].

Το πρώτο πρόσθετο βασικό σημείο είναι ότι η FCS έχει μείνει συγκεκριμένα αμετάβλητη στα περισσότερα από τα αναπτυγμένα εμβόλια COVID-19 , παρά τις δεκαετίες ενάντια στην καθιερωμένη πρακτική σχεδιασμού ιικών εμβολίων για τη γρίπη, τον HIV κ.λπ.

Αυτή η εικόνα προέρχεται από το βίντεο YouTube μιας από τις συνεδρίες μελέτης κέρδους-λειτουργίας τον Δεκέμβριο του 2014 – την εβδομάδα πριν από την έναρξη ισχύος της απαγόρευσης/παύσης των Gain Of Function. Το άτομο που κάθεται δίπλα στον Ralph Baric είναι ο Philip Dormitzer, ο οποίος εκείνη την εποχή ήταν επικεφαλής του τμήματος ανάπτυξης εμβολίων της βιοφαρμακευτικής εταιρείας Novartis, μετακινήθηκε για να αναλάβει τον ίδιο ρόλο στην Pfizer τον επόμενο χρόνο. Συνεπώς, ήταν ακόμη εκεί στις αρχές του 2020 όταν ελήφθη η απόφαση να διατηρηθεί η FCS.

Μερικοί αναγνώστες μπορεί να σταματήσουν σε αυτό το σημείο και να αναρωτηθούν μήπως η διατήρηση της FCS ήταν λάθος – κάτι που απλώς δεν έγινε αντιληπτό στην αναστάτωση;

Ευτυχώς, η Moderna & το Ερευνητικό Κέντρο Εμβολίων [VRC] του NIAID δήλωσαν ρητά αυτό για τα πρακτικά:

Ωστόσο, γίνεται χειρότερο.

Βλέπετε, με έχει προβληματίσει η απόφαση του Fauci να μείνει σιωπηλός σχετικά με την ύπαρξη της FCS για περισσότερο από ένα χρόνο . Ωστόσο, αφού διάβασα δύο δωδεκάδες άρθρα που περιγράφουν την κατασκευή εμβολίων για κοροναϊούς, HIV και γρίπη, έκανα μια έρευνα για τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται για την προετοιμασία & εξουδετέρωση ενός ιού για ασφαλή χρήση ως προφύλαξη. Μέχρι στιγμής, έχω περάσει από 26 μελέτες πρωτότυπων εμβολίων και βρήκα μόνο 2 στις οποίες η περιοχή διάσπασης της φουρίνης διατηρήθηκε, αμετάβλητη, για το τελικό προϊόν.

Αυτά τα δύο είναι τα εμβόλια Moderna/VRC και Pfizer mRNA που χρησιμοποιούνται σήμερα:

Θα πρέπει να σημειώσω ότι όλα τα τρέχοντα πρωτότυπα που μελετώνται για μελλοντική χρήση [που έχω συναντήσει μέχρι στιγμής] έχουν επιστρέψει στην προ-πανδημική μέθοδο αφαίρεσης ή αλλαγής της FCS

Γιατί την κράτησαν – και γιατί έχουν αντιστρέψει την πορεία τους;

Πρέπει να μάθουμε το γιατί – Τώρα.

Τέλος, υπάρχει ένα ακόμη ζωτικό σημείο που πρέπει να κατανοήσει το κοινό – ο Δρ Fauci και μερικοί άλλοι ανώτεροι επιστήμονες γνώριζαν αμέσως ότι η ανακάλυψη ενθέτων ακίδων HIV στο γονιδίωμα του ιού SAR-CoV-2 καθιστούσε σχεδόν αδύνατο ο ιός να είναι φυσικός .

Το πρώτο μέρος της απόδειξης είναι η ίδια η FCS, επειδή αυτό το τμήμα 12nt είναι τμήμα1 από αυτά τα 4 ένθετα που επισημάνθηκαν για πρώτη φορά από τους Pradhan et al στις 31/1/2020. Είναι το τμήμα που αναμφισβήτητα δεν θα μπορούσε να προέρχεται να έχει προέλθει από ανασυνδυασμό στη φύση [όπως εξήγησε τόσο ξεκάθαρα και συνοπτικά ο Αχ Χαν Σιέντ εδώ ]μετάφραση στα Ελληνικά εδώ. Αισθάνομαι σίγουρος ότι τα άλλα 3,5 ένθετα είναι εξίσου τεχνητά , αλλά είναι απαραίτητο μόνο να αποδειχθεί ότι ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μέρος του ιού είναι αφύσικο για να ακυρωθεί η υπόθεση της φυσικής προέλευσης.

Το δεύτερο μέρος προέκυψε από την ανάγνωση αυτών των δύο δωδεκάδων μελετών που απεικονίζονται παραπάνω.*

[*και άλλα 282 άρθρα που σχετίζονται με την ομολογία των ακίδων CoV/HIV, τα πεπτίδια σύντηξης και την αναστολή τους, και την πριονική/αμυλοειδογένεση κ.λπ. τους τελευταίους έξι μήνες – τα περισσότερα από τα οποία είναι ήδη συνδεδεμένα στην καρτέλα 23 του πόρου αναφοράς μου ]

Τα ένθετα ακολουθούν μια συντηρημένη δομή επιτόπου/μωσαϊκού ENV*3[ή 4]+ GAG*1 [το QTQTNS…PRRA|R είναι τα κομμάτια στο τέλος του βιβλίου από ένα τυπικό μοτίβο GAG]. Αυτό το κατασκεύασμα είναι ένας τύπος που προέρχεται από ένα από τα δύο κύρια σχέδια εμβολίου HIV που χρησιμοποιούνται επί του παρόντος και το γεγονός ότι βρίσκονται στις ακριβείς φυσικές θέσεις στην ακίδα SARS-CoV-2 που είναι πιο προσιτές και αντιγονικές καθιστά την εμφάνισή τους στο γονιδίωμα «ασύμβατη με τις προσδοκίες από τη φύση».

Αυτό θα ήταν καλά κατανοητό από το WIV ή το VRC ότι αντικατοπτρίζει το μαστόρεμα του γονιδιώματος – επειδή η ανάμειξη στοιχείων της πρωτεΐνης ακίδας του HIV-1 με αλληλουχίες και/ή κορμούς CoV [ή το αντίστροφο αποτελεί μέρος της έρευνας του VRC για το εμβόλιο HIV-1/CoV τουλάχιστον από το 2006 τουλάχιστον το 2007 για τον WIV και τουλάχιστον μόλις το 2018 ]:

-Για πληρέστερη εξήγηση σε αυτό το σημείο, παρακολουθήστε τη ζωντανή ροή της 4ης Ιουλίου στο Rumble [ μέρος I & μέρος II ].

Εν ολίγοις, ήρθε η ώρα να ρωτήσουμε τον Δρ Fauci γιατί επέλεξε να καταστείλει/λογοκριθεί η επίγνωση της FCS και των άλλων ενθέτων που μοιάζουν με τον HIV. Το πρώτο επιδείνωσε την πρώιμη εξάπλωση της πανδημίας και το δεύτερο είναι σχεδόν σίγουρα ο κύριος μοχλός της Long COVID που εμφανίζεται σε διψήφιο ποσοστό συμπτωματικών περιπτώσεων COVID [ειδικά τα μακροχρόνια συμπτώματα COVID που σχετίζονται με αυτοάνοσες και αμυλοειδικές διαταραχές] .

Αυτή είναι η πραγματική κληρονομιά του Anthony Fauci – οι συνέπειες της λογοκρισίας του Ευφυούς Σχεδιασμού

Το μέγεθος των επιπτώσεών τους είναι τέτοιο που η απλή άρνηση απάντησης θα έπρεπε να θεωρείται από μόνη της παρεμπόδιση της δικαιοσύνης.

~ Rixey

«Μπορούμε εύκολα να συγχωρήσουμε ένα παιδί που φοβάται το σκοτάδι. Η πραγματική τραγωδία της ζωής είναι όταν οι άνθρωποι φοβούνται το φως».

  • Πλάτων

πηγή

Περισσότερα αποσπάσματα ερωτήσεων προς τον Fauci από το The Myth of the Blind Watchmaker:

Gaslight of the Gods, part VII: Allegory of the Plague

The Myth of the Blind Watchmaker – Topical Bibliography.pdf

https://www.researchgate.net/publication/353547700_SARS-CoV-2_Origins_Research_Reference_Project_-_20221130

Η Moderna έχει κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας την γονιδιακή ακολουθία της ακίδας του SARS-CoV2 το 2018;

Απόλυτη απόδειξη: Οι ακολουθίες Gp-120 αποδεικνύουν πέρα ​​από κάθε αμφιβολία ότι η «COVID-19» ήταν κατασκευασμένη

Ο μύθος του τυφλού ωρολογοποιού